Hyper: connecting any thing to anything

Hyper verbindt

Het is alweer bijna kerst, bij uitstek een tijd om te verbinden. Met je familie, je gezin, je vrienden én met je elektronica. Hyper stelt daarom een aantal exemplaren van de HyperDrive Slim 8in 1 voor USB-C ter beschikking die jij weg mag geven aan lezers met een leuke prijsvraag of winactie. Zo kunnen je trouwe lezers zich straks ook wat makkelijker verbonden voelen tijdens de feestdagen.

De Slim hub 8 in 1 van Hyper heeft een ingebouwde USB-C kabel en maakt het mogelijk om één USB type-C poort om te zetten naar 8 poorten. 1x Netwerk/Ethernet, 1X USB-C met laad mogelijkheid, 1X 4K HDMI , 1X 4K Mini display poort, 1X SD, 1X MicroSD en 2X USB-A 3.1. De behuizing is super dun waardoor de hub weinig ruimte inneemt. Leverbaar in de kleuren Space Gray en Silver.

Prijs en beschikbaarheid
De HyperDrive Slim 8in1 is beschikbaar voor €109,95 bij onder andere Coolblue, Bol.com en Media Markt.

Bijlagen
7.3 MB jpg Hyperdrive 8in1 ls beeld.jpg
11.2 MB jpg Hyperdrive 8in1 ls.jpg
139 KB jpg Hyperdrive 8in1 pr c.jpg
71 KB jpg Hyperdrive 8in1 pr.jpg
1.3 MB jpg Hyperdrive 8in1 sq.jpgVoor vragen, high res beelden of review samples kun je contact opnemen met:

Pride
Irene Martini
hyper@pridepr.nl
071 - 568 0028Over HyperDrive
HyperDrive, onderdeel van Hyper van Sanho Corporations, is een dynamisch team dat opereert vanuit Silicon Valley in Californië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve accessoires, met een focus op Apple, portable power, data-opslag en connectiviteit. In 2018 viert Hyper zijn dertiende verjaardag.