www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (463 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel ATP: geavanceerde firewall beschermt mkb tegen cyberbedreigingen

Nieuwe ATP-firewall gebruikt cloud-sandboxing om zero-day aanvallen realtime te stoppen

Hoofddorp, 15 oktober 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, kondigt een nieuwe firewall-lijn aan: Zyxel ATP. Mkb’ers hebben hiermee eindelijk een kosteneffectieve manier om hun netwerken en hun gegevens te beschermen, zelfs tegen zero-day aanvallen waar conventionele security-oplossingen geen vat op hebben.

Zyxel ATP is een alles-in-een gateway die met schaalbare, cloudgebaseerde sandboxing en meerdere extra beveiligingslagen zowel bekende als onbekende cyberbedreigingen kan opsporen en blokkeren.

Onbekende bedreigingen kunnen niet worden tegengehouden door conventionele beveiligingsoplossingen. Het aantal van dit soort bedreigingen groeide in de tweede kwartaal van vorig jaar met 40 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor.

“De ransomware-epidemie van vorig jaar is een waarschuwing dat je geen gevoelige informatie of grote sommen contant geld hoeft te hebben om doelwit te zijn”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “En tot nu toe was de geavanceerde technologie die nodig is om deze bedreigingen af te weren voor de meeste mkb’ers onbetaalbaar. Met de ZyWALL ATP-serie en zijn meerlaagse bescherming is deze budgetdrempel voor het mkb aanzienlijk verlaagd.”

Sandboxing
Zyxel ATP maakt gebruik van sandboxing, waarmee onbekende en potentieel gevaarlijke datapakketjes in een veilige, verborgen omgeving worden geplaatst om te bepalen of ze veilig zijn voordat ze wel of niet worden toegelaten.
Veel bedreigingen halen de sandbox niet. Zoals de meeste beveiligingsoplossingen beoordeelt Zyxel ATP inkomende datapakketten door hun signature te controleren. De nieuwe handtekeningen komen via reguliere updates binnen via vertrouwde bronnen als Bitdefender. Verder ontvangt Zyxel ATP ook een continue stroom van updates voor elke nieuwe bedreiging die door elke andere ATP-firewall wereldwijd wordt geïdentificeerd.

Gratis jaarabonnement
Voor een complete oplossing die elke bedreiging kan neutraliseren, is Zyxel ATP versterkt met een aantal extra beschermingslagen: webbeveiliging (content- en botnetfilters), app- en e-mailbeveiliging, inbraakdetectie en -preventie, geo-blocking en een beheerde AP-service. Verder is er nog SecuReporter, een opkomende clouddienst die je beveiligingsdata analyseert om inzichten te geven die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn.

Zyxel ATP wordt standaard geleverd met een gratis ‘Gold’-jaarabonnement, waarmee gebruikers de tijd krijgen om elke functie te leren kennen.

De ATP200 is bedoeld voor kleine bedrijven, terwijl de ATP500 kan voorzien in de behoeften van zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Ze hebben respectievelijk een doorvoercapaciteit van 1.800 en 2.600 Mbps en aanbevolen gebruikersaantallen van 1-50 en 50-100.

De ATP-firewall is te koop vanaf heden.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van ZyXEL  
14 jan 2020 Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

2 dec 2019 Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken

18 nov 2019 Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 463 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauContentbureau