www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 71 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel ATP: geavanceerde firewall beschermt mkb tegen cyberbedreigingen

Nieuwe ATP-firewall gebruikt cloud-sandboxing om zero-day aanvallen realtime te stoppen

Hoofddorp, 15 oktober 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, kondigt een nieuwe firewall-lijn aan: Zyxel ATP. Mkb’ers hebben hiermee eindelijk een kosteneffectieve manier om hun netwerken en hun gegevens te beschermen, zelfs tegen zero-day aanvallen waar conventionele security-oplossingen geen vat op hebben.

Zyxel ATP is een alles-in-een gateway die met schaalbare, cloudgebaseerde sandboxing en meerdere extra beveiligingslagen zowel bekende als onbekende cyberbedreigingen kan opsporen en blokkeren.

Onbekende bedreigingen kunnen niet worden tegengehouden door conventionele beveiligingsoplossingen. Het aantal van dit soort bedreigingen groeide in de tweede kwartaal van vorig jaar met 40 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor.

“De ransomware-epidemie van vorig jaar is een waarschuwing dat je geen gevoelige informatie of grote sommen contant geld hoeft te hebben om doelwit te zijn”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “En tot nu toe was de geavanceerde technologie die nodig is om deze bedreigingen af te weren voor de meeste mkb’ers onbetaalbaar. Met de ZyWALL ATP-serie en zijn meerlaagse bescherming is deze budgetdrempel voor het mkb aanzienlijk verlaagd.”

Sandboxing
Zyxel ATP maakt gebruik van sandboxing, waarmee onbekende en potentieel gevaarlijke datapakketjes in een veilige, verborgen omgeving worden geplaatst om te bepalen of ze veilig zijn voordat ze wel of niet worden toegelaten.
Veel bedreigingen halen de sandbox niet. Zoals de meeste beveiligingsoplossingen beoordeelt Zyxel ATP inkomende datapakketten door hun signature te controleren. De nieuwe handtekeningen komen via reguliere updates binnen via vertrouwde bronnen als Bitdefender. Verder ontvangt Zyxel ATP ook een continue stroom van updates voor elke nieuwe bedreiging die door elke andere ATP-firewall wereldwijd wordt geïdentificeerd.

Gratis jaarabonnement
Voor een complete oplossing die elke bedreiging kan neutraliseren, is Zyxel ATP versterkt met een aantal extra beschermingslagen: webbeveiliging (content- en botnetfilters), app- en e-mailbeveiliging, inbraakdetectie en -preventie, geo-blocking en een beheerde AP-service. Verder is er nog SecuReporter, een opkomende clouddienst die je beveiligingsdata analyseert om inzichten te geven die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn.

Zyxel ATP wordt standaard geleverd met een gratis ‘Gold’-jaarabonnement, waarmee gebruikers de tijd krijgen om elke functie te leren kennen.

De ATP200 is bedoeld voor kleine bedrijven, terwijl de ATP500 kan voorzien in de behoeften van zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Ze hebben respectievelijk een doorvoercapaciteit van 1.800 en 2.600 Mbps en aanbevolen gebruikersaantallen van 1-50 en 50-100.

De ATP-firewall is te koop vanaf heden.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel steunt EU-initiatief dat zich inzet om reizigers in Europese steden van gratis wifi te voorzien

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 71 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Logo Conclusion
Logo LogRhythm
Logo Auth0
Logo Unisys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88968 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8512 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl