Zebra Technologies Lanceert Nieuwe Generatie Mobile Computing Solutions

De TC5x en TC7x series zorgen voor superieure klant ondersteuning en prestaties

Heerenveen,11 oktober 2018 – Zebra Technologies Corporation(NASDAQ: ZBRA), een innovator welke via verschillende oplossingen bedrijven in staat stelt een prestatievoorsprong te realiseren, heeft de nieuwe generatie handheld mobiele computers op bedrijfsniveau onthuld. Deze is ontworpen om retail, productie en transport- en logistieke bedrijven te helpen hun personeel een superieur niveau van klantondersteuning te kunnen laten leveren. Deze nieuwe modellen zijn een toevoeging aan Zebra’s industrie-leidende portfolio van op Android gebaseerde mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, die geschikt zijn voor zowel klanten als partners middels Zebra’s PartnerConnect programma.

Zebra’s nieuwste op Android gebaseerde TC52/TC57 en TC72/TC77 robuuste mobiele computers bieden een industrieel ontwerp gecombineerd met een verbeterd Mobility DNA (M-DNA) pakket met daarin verschillende tools op het gebied van productiviteit, administratie, eindgebruiker applicaties en ontwikkeling. De nieuwe TC5x en TC7x computers met een aanrakingsgevoelig paneel bouwen voort op Zebra’s zeer succesvolle TC51/TC56, TC70/ TC75x en TC70/TC75 touch computer series.

“Terwijl de ondersteuning voor de Windows Mobile/CE OS ten einde loopt, moeten bedrijven kiezen voor een alternatief platform die de productiviteit van hun personeel en investeringsrendement kan maximaliseren”, stelt David Krebs van VDC Research. “Zebra’s nieuwe TC5x en TC7x touch computers, ondersteund door M-DNA, bouwen voort op industrie leidende mobiele computeroplossingen waarmee bedrijven worden voorzien van betrouwbare, duurzame en moderne mobiele oplossingen om hun personeel in de frontlinie te ondersteunen.”

De nieuwe TC5x en TC7x touch computers bieden vier nieuwe verbeteringen, en zijn ontworpen om een aanjager te zijn van verhoogde productiviteit, veiligheid en connectiviteit. De verbeteringen bestaan onder anderen uit:
  • PowerPrecision Console biedt IT-beheerders via pushmeldingen en een gebruiksvriendelijk dashboard de mogelijkheid om bij een groot aantal apparaten het batterijgebruik te detecteren om zo verouderde batterijen te signaleren en vervolgens te verwijderen.
  • WorryFree Wi-Fi verbeterde Wifi-radiotechnologie ondersteunt via een superieure netwerkconnectiviteit. Wifi-problemen kunnen gemakkelijk en snel worden opgelost middels de Wifi-analyse cliëntapp die analyses en probleemoplossing in real-time aanbiedt.
  • GMS Restricted Mode is als eerste beschikbaar via Zebra’s StageNow app die IT-beheerders de mogelijkheid biedt om de toegang van apparaten tot Google Mobile Services (GMS) aan te passen zodat efficiënte, privacy en veiligheid worden verbeterd.
  • LifeGuard for Android TM, Zebra’s uitgebreide veiligheidsoplossing die veiligheids-/patch updates leveren die via een dashboard zichtbaarheid zijn en controle geven wanneer en hoe apparaten worden geüpdatet.
De nieuwe touch computers bieden ook technologische vorderingen die de productiviteit kunnen maximaliseren, zoals een ultrasterke processor voor snellere uitvoering van applicaties, innovatieve locatieondersteuning die gebruik maakt van Visible Light Communications (VLC) en de laatste Wifi/Bluetooth ontwikkelingen om betere snelheden en bereik mogelijk te maken zonder dat het ten koste gaat van de batterij. Deze functies helpen ervoor te zorgen dat personeel in de winkel, bezorgers die aan de winkel afleveren, werknemers in het veld en frontlinie medewerkers verbonden blijven met hun teams en netwerken om de beste beslissingen in real-time te kunnen nemen.

De TC5x en TC7x touch computers zijn ideaal voor een variëteit aan applicaties, binnen en buiten de vier muren van het voorraadbeheer. Zoals prijsveranderingen, click en collect, aansluitingsvervoer, levering aan de winkel en route optimalisatie. Het zeer robuuste en valbestendige ontwerp van de TCx series, maakt het apparaat zeer geschikt voor gebruik in magazijnen en wagenbeheer met applicaties als productopslag, bewijs van levering en ophalen, registratie en track en trace.

“Zebra is een wereldwijde leider in mobiele computeroplossingen voor bedrijven en biedt op Android gebaseerde apparaten aan bedrijven om hen een competitief voordeel te geven,” zegt Casper Zweers, regiodirecteur van Zebra Technologies in de Benelux. “De introductie van de nieuwe TC5x en TC7x mobiele touch computers zullen klanten helpen de productiviteit te verbeteren, de samenwerking van personeel te verhogen en gevoelige data te beveiligen.”

Zebra heeft onlangs ook haar medewerking aangekondigd aan Google’s recent gelanceerde Android Enterprise Recommended (AER) program ,als onderdeel van haar toewijding en leiderschap aan Android. De nieuwe TC5x en TC7x series zullen zich binnenkort voegen bij de al reeds gecertificeerde TC25, TC51/56 en de TC70x/75x.

BELANGRIJKE TAKEAWAYS
  • Zebra Technologies nieuwe TC52/TC57 en TC72/TC77 mobiele computers behoren tot de meest geavanceerde, robuuste apparaten op bedrijfsniveau. De mobiele computers zijn ontworpen om de productiviteit van medewerkers te verbeteren en operaties in retail, productie en transport en logistieke omgevingen te optimaliseren.
  • De nieuwe computeroplossingen delen een geavanceerde, op Android gebaseerd platform, welke is voorzien van de nieuwste Qualcomm chipset, die een gedeeld platform voor de ontwikkeling van applicaties biedt en klanten in staat stelt de totale bedrijfskosten significant te verlagen.
  • Zebra’s verbeterde M-DNA is binnen de industrie het leidende en meest uitgebreide pakket van bedrijfsmobiliteitssoftware en tools die ondersteunen bij het managen van veiligheidsupdates, verbeteren van netwerktoegang en verhogen van productiviteit van werknemers.