www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel introduceert Multy Plus mesh-WiFi oplossing voor mkb

Hoofddorp, 3 oktober 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, introduceert Multy Plus, een mesh-WiFi oplossing die het mkb voorziet van een flexibel schaalbaar draadloos netwerk. Kleine en middelgrote ondernemingen worstelen vaak met de druk die gepaard gaat met een snelle groei. Ze vinden het lastig om hun fundamentele netwerkbehoeften te prioriteren als onderdeel van de operationele efficiëntie.De Multy Plus helpt mkb’s door een betaalbare zakelijke mesh-wifi te leveren met meer gebruikersgemak door plug-and-play installatie. De ingebouwde beveiliging beschermt bedrijven in het kwetsbare stadium van hun groei door netwerkflexibiliteit en veiligheid beheersbaar te maken met slechts één klik in een app, ongeacht waar je bent.

“Kleine bedrijven vertrouwden altijd op commerciële accesspoints om hun gasten van draadloos internet te voorzien. Dit is geen optimale oplossing, aangezien de bekabeling van deze accesspoints veel tijd en geld kost. Het beheer ervan is al even moeilijk door hun complexe interfaces, waar zelfs experts moeite mee kunnen hebben”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “Als mesh-oplossing krijgt Multy Plus de klus beter geklaard, met minder werk en tegen lagere kosten. Er hoeven slechts twee of meer accesspoints geplaatst worden ongeacht de omgeving, zonder bekabelde verbindingen. De interface is verder dusdanig eenvoudig dat zelfs niet-IT-personeel er gebruik van kan maken.”

Voor onder meer restaurants en kleine kantoren biedt het apparaat tri-band wifi en 5-GHz dedicated backhaul-verbindingen met snelheden tot 1.733 Mbps over 5.000 vierkante meter via negen interne antennes.

AiShield cybersecurity
Multy Plus biedt een hoge standaard voor cybersecurity met AiShield, een beveiligingsapplicatie die meerdere functies uit de gebruikersinterface verpakt voor handig mobiel gebruik. Een van de beveiligingsfuncties van AiShield is access control, waarmee je de toegang tot tienduizenden categorieën van ongeschikte websites en tot 500 apps kunt beperken. Met de AiShield-app kunnen gebruikers verder ook:
  • Bedreigings- en waarschuwingsdata bekijken, inclusief de meeste aangevallen apparaten.
  • Pushmeldingen ontvangen over netwerkbedreigingen.
  • De authenticatietijden van gebruikers beëindigen of verlengen met één swipe.
  • Big Data inzetten om directe inzichten, zoals het sorteren van gebruikers op apparaattype, profiel, aangesloten tijd, et cetera.
Elke Multy Plus wordt geleverd met een 30-dagen proefversie van AiShield en de duo-packs worden geleverd met een gratis licentie voor een jaar.

GUI en app 
Multy Plus is de eerste Zyxel mesh-oplossing die kan worden beheerd met zowel een app als een webgebaseerde interface. Bedrijven krijgen hierdoor praktische flexibiliteit bij het beheren van hun netwerken.
Met beide platformen kun je het datagebruik controleren, bandbreedte toewijzingen aanpassen, en het netwerk verdelen in maximaal drie diensten: één voor beheerders, één voor werknemers en één voor bezoekers – allemaal met verschillende machtigingen.

Gepersonaliseerde loginschermen
Multy Plus stroomlijnt en vereenvoudigt het opzetten van het inlogscherm dat gebruikers moeten gebruiken om toegang te krijgen tot wifi. De GUI biedt bedrijven eenvoudige opties om deze zogeheten ‘captive portal’ in te richten, waarbij ze het wachtwoord, de gebruiksvoorwaarden en afbeeldingen, zoals een logo of foto, kunnen configureren.

Elke montageoptie in de doos
Bij de meeste mesh-accespoints krijg je standaard maar beperkte bevestigingsopties. De Multy Plus wordt standaard geleverd met elke installatieoptie: van wand-, plafond-, desktop- en T-barmontage tot een chique, rechtopstaande standaard. Hierdoor is er nooit extra installatie-hardware nodig. Bovendien is de Multy Plus strak en onopvallend vormgegeven, zodat deze eenvoudig op een tafel of plank kan worden geplaatst.
Multy Plus is het nieuwste lid van de Zyxel mesh-familie. De voorgangers waren vooral thuisgebruikers en dienstverleners bedoeld, de Multy X en Multy Pro. Deze hebben brede erkenning gekregen, onder meer op de Taiwan Excellence Awards en het Broadband World Forum.

Multy Plus is vanaf heden verkrijgbaar.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel steunt EU-initiatief dat zich inzet om reizigers in Europese steden van gratis wifi te voorzien

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 58 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88979 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8516 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl