www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (474 dagen geleden)
Bedrijf:

Fujitsu introduceert dienst voor 360° deep dive-analyses van blockchain use cases

Maarssen, 1 oktober 2018Fujitsu lanceert per direct een nieuwe dienst die de ontwikkeling van blockchain-oplossingen versnelt. De 360° deep dive-analyses van blockchain use cases test de haalbaarheid en identificeert potentiele applicatie-onderdelen voor de bouw van een blockchain-applicatie. Daarna onderzoekt het de risico’s en valkuilen in de use case en geeft advies om deze zoveel mogelijk te beperken.

Blockchain kan veel invloed hebben op bestaande bedrijfmodellen en zorgt daarnaast voor nieuwe dankzij de gesloten manier waarop transacties verwerkt worden. Veel blockchain-oplossingen lukt het echter niet de stap te zetten van potentiële use cases naar de daadwerkelijke ingebruikname van het product, dienst of oplossing. Door onafhankelijke analyses en -advies van blockchain-experts biedt Fujitsu met zijn nieuwe dienst een oplossing voor deze zwakke plek in de ontwikkeling van blockchain-oplossingen. Klanten hebben toegang tot zakelijke en juridische context, algemene architectuur en een blockchaincode-controle. Daarnaast krijgen gefaalde blockchain-projecten dankzij nieuwe codes een tweede kans.

Het proces
De anayse bestaat uit vier fases: Workshop, Beoordeling, Rapport en Levering. In elke fase worden agile project-managementtechnieken toegepast. Tijdens de eerste workshop wordt elke potentiële use case in detail onderzocht. In de onderzoeks- en beoordelingsfase onderzoeken experts in gemiddeld vijf dagen alle aspecten van de potentiële ontwikkeling, van de applicatie en bedrijfsarchitectuur tot het slimme contract en de frontend-code. Alle bevindingen worden verzameld in een beheerrapport, waarin ook aanbevelingen worden gedaan voor het design en de dimensionering van de use case. Ten slotte wordt het rapport aan de klant aangeboden. Naast een grondige analyse van elk aspect worden in het rapport ook aanbevelingen en gedetailleerde vervolgstappen.

“Co-creatie zit in ons DNA”, zegt Frederik de Breuck, directeur van Fujitsu’s Blockchain Innovation Center. “Met klanten werken we nauw samen om gebreken, valkuilen en potentiële risico’s voor iedere individuele blockchain use case te identificeren. Met tactische en strategische begeleiding proberen we niet alleen het algemene risico te verlagen, maar ook de plannen van klanten om te zetten in daadwerkelijke acties. Dankzij onze expertise op het gebied van blockchain, kan iedere use case die niet aan de gestelde eisen voldoet in een vroeg stadium worden afgebroken of juist nieuw leven worden ingeblazen.”

Prijs en beschikbaarheid
Fujitsu’s dienst voor 360° deep dive-analyses van blockchain use cases is nu beschikbaar in EMEIA, met prijzen vanaf 14.900 euro al naargelang de complexiteit van de use case. Klanten kunnen een deep dive-analyse aanvragen via hun landelijke sales-contactpersoon of via emeia.blockchaincenter@ts.fujitsu.com.

Fujitsu Blockchain Innovation Center
De nieuwe dienst voor 360° deep dive-analyses van blockchain use cases is ontwikkeld door het Fujitsu Blockchain Innovation Center in Brussel, België. Ook biedt het centrum een gratis blockchain-productieframework, dat de ontwikkeling van een Minimum Viable Product (MVP) in slechts vijf dagen mogelijk maakt. Dit is een goed voorbeeld hoe Fujitsu erop vertrouwt dat blockchain- en andere Distributed Ledger-technologieën de wereld gaat veranderen. Zowel de manier waarop consumenten en bedrijven goederen en diensten kopen, verkopen en uitwisselen als de mogelijkheid voor organisaties om hun commerciële en operationele modellen te transformeren.

Online resources
PR Contact
Inès Godart
Communications Manager Fujitsu Benelux - Corporate Communications
+33 6 83 82 73 91
Ines.godart@ts.fujitsu.com
@godartI

Over Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 140.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,1 triljoen yen (US$ 39 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2018. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu EMEIA
Fujitsu stelt klanten in staat te profiteren van digitale mogelijkheden door hen te helpen om IT en digitale innovatie in evenwicht te brengen. Fujitsu's volledige portfolio van producten, oplossingen en services biedt haar klanten een concurrentievoordeel in het tijdperk van digitale transformatie. Fujitsu telt in de EMEIA-landen (Europa-Midden Oosten, India & Afrika) meer dan 29.000werknemers. Voor meer informatie, kunt u terecht op: http://www.fujitsu.com/fts/about/

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier worden vermeld, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderhevig aan wijziging zonder voorafgaande melding.
Tags bij dit bericht  
Eerder van Fujitsu  
7 nov 2019 Fujitsu en Rice Exchange lanceren eerste blockchainplatform voor rijsthandel

5 nov 2019 Fujitsu toont belang van betrouwbare technologieën voor de digitale transformatie op Fujitsu Forum 2019

2 okt 2019 Fujitsu lanceert Startup Accelerator-programma in Europa
Geplaatst:
Verstreken tijd: 474 dagen
Fujitsu contact  

Logo Fujitsu

Fujitsu sociaal  


Fujitsu tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl