Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 139 dagen geleden)
Bedrijf:

Datacenter aanbieder Datacenter.com start IT-management gefocuste Lunch & Learn Seminars met IBM

Amsterdam, 27 september 2018 - Datacenter.com, een channel partner gerichte aanbieder van colocatie diensten met maandelijks opzegbare contracten en een geplande uitrol van datacenters in de belangrijkste markten wereldwijd, start met interactieve, IT-Management gefocuste Lunch & Learn seminars in het datacenter van Datacenter.com in Amsterdam. De eerste serie gratis bij te wonen Lunch & Learn seminars wordt georganiseerd in samenwerking met IBM. Het eerste evenement vindt plaats op 18 oktober 2018. Gerard Smit, IBM's CTO voor de Benelux-markt, zal hier zijn marktvisie delen en ingaan op de '5 in 5' technologische voorspellingen van IBM.

Als eigenaar/operator van energiezuinige en redundant gebouwde datacenter infrastructuur wil Datacenter.com colocatie diensten aanbieden waarop channel partners zoals CSP's, MSP's, ISP's, system integrators en enterprises hun eigen diensten en applicaties kunnen bouwen en inzetten. Het bedrijf ziet kennisdeling als een integraal onderdeel van zijn channel gerichte marktbenadering, om partners te helpen hun bedrijf succesvol uit te bouwen bovenop de colocatie-infrastructuur van Datacenter.com met ruime connectiviteitsopties. Daarom lanceert Datacenter.com zijn Lunch & Learn evenementenserie, in nauwe samenwerking met IBM. Deze kennisevenementen staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerpen op de agenda.

IBM's Chief Technology Officer (CTO) voor België, Nederland en Luxemburg, Gerard Smit, is de eerste high profile executive die is uitgenodigd en tijdens Datacenter.com's Engelstalige Lunch & Learn evenement zal spreken, op donderdag 18 oktober 2018 in Datacenter.com's AMS1 flagship data center in Amsterdam. In het verlengde van IBM's '5 in 5' technologievoorspellingen, zal hij zijn visie geven op de wereldwijde markt over onderwerpen als blockchain, kunstmatige intelligentie (AI), quantum computing, en meer. Welke impact zullen deze technologiebewegingen hebben op de algehele business activiteiten van bedrijven? Gerard Smit zal op interactieve wijze de sessie invullen en zijn voorspellingen en mening delen.

Over IBM CTO Gerard Smit

Gerard Smit is sinds 2012 IBM's CTO voor de Benelux markt en een IBM Distinguished Engineer. Smith is gastspreker aan verschillende universiteiten en schrijft boeken, blogs en artikelen om zijn visie uit te dragen. Hiervoor werkte hij in diverse (wereldwijde) functies voor bedrijven als Capgemini, Pon Holdings, maar ook voor bankorganisaties als ABN AMRO en ING. Gerard Smit studeerde Data & Telecommunicatie, ICT Management (MA), Business Telematics (Msc.) en Technical Business Administration (Ing.) aan diverse universiteiten en hogescholen in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk.

Andere interactieve Lunch & Learn seminars in samenwerking met IBM zullen binnenkort worden aangekondigd. Datacenter.com is al in gesprek met andere partners om het Lunch & Learn programma uit te breiden en tegelijkertijd de kennisevenementen een leverancier- en partnerneutraal karakter te geven.

Agenda Datacenter.com’s gratis Lunch & Learn Seminar:

 11:00       Welkom 
 11:30 Inleiding
 11:45 Hoe innovatie de manier waarop de wereld werkt zal veranderen - 'IBM 5 in 5' Technologie Voorspellingen, door Gerard Smit, IBM's CTO voor België, Nederland, Luxemburg
 12:45 Pauze
 13:00 De impact van nieuwe technologie op datacenters, door Jochem Steman, CEO Datacenter.com
 13:40 Data Center Tour Amsterdam AMS1, door Hans Vreeburg, Data Center Commissioning & Engineering Manager, Datacenter.com

Om meer te weten te komen over Datacenter.com’s gratis bij te wonen Lunch & Learn seminars en voor registratie, bezoek de website hier.

"Deze gratis bij te wonen Lunch & Learn seminars zijn bedoeld als kleinschalige, hoogwaardige kennisdelingsevenementen waar managers en experts de kans krijgen om interactief kennis op te doen, terwijl zij hun marktvisies en knowhow kunnen delen," zegt Jochem Steman, CEO van Datacenter.com. "IBM is een geweldige partner voor de aftrap van onze Lunch & Learn reeks evenementen, omdat zij een enorme schat aan kennis in huis hebben en solide technologische oplossingen bieden voor het aanpakken van belangrijke business-vraagstukken. Wij zijn van plan om verschillende Lunch & Learn-seminars te organiseren in samenwerking met IBM, evenals met andere partners."

Boardroom, kantoorruimte

Het Amsterdam AMS1 datacenter van Datacenter.com, met een totale vloeroppervlakte van 5.000 vierkante meter, zou een ideale locatie zijn voor het opzetten van deze Lunch & Learn seminars. "Onze boardroom en uitgebreide kantoorruimte maken het mogelijk voor klanten binnen het channel om hun klanten te ontvangen, maar ook voor evenementen als deze,” zegt Steman. “We hebben wel een zeer streng toegangsbeleid voor het datacenter, met biometrische en andere identificatiecontroles. Het betekent dat de deelnemers die zich aanmelden voor dit evenement onderworpen zullen worden aan de nodige beveiligingsmaatregelen.”

Voor de interactieve Lunch & Learn seminars in het datacenter van Datacenter.com in Amsterdam Zuidoost, direct naast de A9 en A10, is het mogelijk om (gratis) beveiligd te parkeren op het Datacenter.com terrein. Voor gasten uit het buitenland is de toegang tot het datacenter AMS1 van Datacenter.com eveneens laagdrempelig, omdat het datacenter op steenworp afstand ligt van Schiphol en onder andere met taxi te bereiken is.


Het eerste interactieve Lunch & Learn seminar van Datacenter.com vindt plaats op 18 oktober 2018. Gerard Smit, IBM's CTO voor de Benelux-markt, zal hier zijn marktvisie delen en ingaan op de '5 in 5' technologische voorspellingen van IBM.


Voor de interactieve Lunch & Learn seminars in het datacenter van Datacenter.com in Amsterdam Zuidoost, direct naast de A9 en A10, is het mogelijk om (gratis) beveiligd te parkeren op het Datacenter.com terrein. Voor gasten uit het buitenland is Schiphol vlakbij.


"Deze gratis bij te wonen Lunch & Learn seminars zijn bedoeld als kleinschalige, hoogwaardige kennisdelingsevenementen waar managers en experts de kans krijgen om interactief kennis op te doen, terwijl zij hun marktvisies en knowhow kunnen delen," aldus Jochem Steman, CEO van Datacenter.com.

--------------------
Over Datacenter.com

De investeerders van Datacenter.com hebben zichzelf ten doel gesteld om zwaar te investeren in state-of-the-art datacenter infrastructuur. Daarmee willen zij inspelen op de groeiende vraag in de markt naar hyper-connected en modulair ingerichte datacenters, waarin organisaties flexibel en veilig hun IT infrastructuren kunnen onderbrengen en waarbij aan alle cloud computing eisen wordt voldaan. Datacenter.com’s op maat geleverde, betrouwbare en innovatieve datacenter oplossingen worden geleverd met best-in-class klantsupport.

Voor meer informatie over Datacenter.com, bezoek https://datacenter.com of volg het bedrijf via Twitter @datacenter_com.

--------------------
Media Contact:

Datacenter.com
Jorg Rademaker, Marketing Manager Datacenter.com
press@datacenter.com
Keienbergweg 22 | 1101 GB Amsterdam | the Netherlands
Laatste van Datacenter.com  
Datacenter.com kondigt het komende vertrek aan van CEO

Datacenter.com completes expansion of Amsterdam Data Center

Datacenter aanbieder Datacenter.com start IT-management gefocuste Lunch & Learn Seminars met IBM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 139 dagen
Datacenter.com contact  

Logo Datacenter.com

  Jochem Steman
  press@datacenter.com
  datacenter.com
Datacenter.com sociaal  


Datacenter.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl