www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (560 dagen geleden)
Bedrijf:

OKI Europe lanceert printers voor smalle kleurenlabels die creativiteit en flexibiliteit bieden

De OKI Pro Serie labelprinter brengt voordelig in-house afdrukken van kleine tot middelgrote labelopdrachten binnen handbereik

Egham, 25 september 2018 - OKI Europe lanceert twee nieuwe labelprinters: de Pro Serie 1040 en 1050. Deze printers worden toegevoegd aan het steeds groeiende productaanbod van OKI Europe.

De Pro1040 en Pro1050 richten zich op nieuwe markten en vormen OKI's nieuwe innovatie op het gebied van labelafdruktechnologie. Daarnaast helpen deze printers bedrijven meer aandacht op hun producten te vestigen via snelle, eenvoudige en voordelige productie van opvallende labels.

Beide labelprinters uit de Pro Serie zullen naar verwachting de sterke positie van OKI in de afdruk- en verpakkingsindustrie in EMEA ondersteunen. De Pro1040 en Pro1050 printers voor smalle formaten, zijn speciaal ontwikkeld voor de groeiende markt van gebruikers die behoefte hebben aan een on-demand labelprinter die eenvoudig te installeren is en minimale training vereist.

De Pro1040 en Pro1050 zijn bedoeld voor intern gebruik en bieden klanten grotere vrijheid en volledige controle bij het afdrukken van labels. Een proces dat nog vaak wordt uitbesteed. Gebruikers profiteren van een ruimere keuze aan labelontwerpen met een lager printvolume/hoge SKU-mix, kleinere voorraden van voorgedrukte labels en minder verspilling. De mogelijkheid om in-house labels af te drukken, maakt ook een einde aan het wachten op zendingen van extern gedrukte labels.

Gebruikers van beide printers kunnen nu hun eigen labels ontwerpen met ongekende creativiteit en flexibiliteit. Er is een breed scala aan materialen waarop afgedrukt kan worden en  de professionele afwerking is mogelijk in vier of vijf kleuren.

De Pro1040 drukt af in CMYK, en de Pro1050 drukt af in CMYK plus wit (CMYK+W). Met de witte toner hebben gebruikers het extra voordeel dat zij kunnen afdrukken op transparante of gekleurde labels - dit wordt bereikt door een ondoorzichtige witte achtergrond af te drukken onder de CMYK-afbeelding, wat het afdrukresultaat nog opvallender maakt.

De Pro1040 en Pro1050 kunnen afdrukken op allerlei media, van textuurpapier tot synthetische materialen, met witte, doorzichtige, ondoorzichtig of gekleurde substraten. In tegenstelling tot inkjetprinters, verwerken de labelprinters uit de Pro Serie nieuwe soorten materialen met gemak, waardoor bedrijven meer creatieve ideeën en complexe werkvormen kunnen verkennen.

De Pro1040 en Pro1050 kunnen watervaste labels produceren die niet verbleken door inwerking van UV-licht. Dit maakt deze printers ideaal voor het produceren van industriële labels, asset tracking labels, labels voor buitengebruik, labels voor gebruik in vries- of koelomgevingen. Ook zijn de labels geschikt voor verpakkingen, dranken en huishoudelijke artikelen.

De Pro Serie labelprinters bieden eigenaren een uitstekende waarde voor hun geld dankzij de hoge efficiëntie en lage investeringskosten voor labelproductie. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten afdrukopdrachten instellen dankzij flexibele configuratiemogelijkheden. Eigenaren van bedrijven en printserviceproviders (PSP's) zullen profiteren van on-demand, kleinschalige afdrukmogelijkheden voor kleurenlabels, met een grotere aantrekkingskracht op nieuwe klanten en winstmogelijkheden uit lucratieve nieuwe inkomstenstromen.

"De lancering van de Pro Serie labelprinters luidt een nieuw tijdperk op het gebied van labelafdrukken in," stelt Dennie Kawahara, Managing Director van OKI Europe. "Deze ontwikkeling in afdruktechnologie omvat een uitgebreid aanbod van media, creatieve en flexibele vormgeving en geavanceerde LED-kleurentechnologie. De Pro1040 en Pro1050

zijn zeer veelzijdige systemen die een grote impact zullen hebben op verschillende bedrijfstakken, ongeacht of ze in-house worden gebruikt of door PSP's om meer printopdrachten binnen te halen."

De systemen kunnen worden bekeken en besteld tijdens de volgende events:
 • Viscom (Milaan - Italië) 18 - 20 oktober 2018 
 • Label & Print (Madrid, Spanje) 12 - 13 november 2018
 • All4Pack (Parijs, Frankrijk) 26 - 29 november 2018
 • C!Print (Lyon, Frankrijk) 5 - 7 februari 2019Opmerkingen voor de redactie:


Pro1040 & Pro1050 printerspecificaties ¹
 • Kleurenopties Pro1040 (CMYK) & Pro1050 (CMYK + W)
 • Mediatype² labels normaal, labels glanzend papier, labels synthetische film
 • Materiaalbreedte Rol papier: 25,4 mm (1,0 inch) - 130 mm (5,1 inch) inclusief rand
 • Materiaaldikte 0,076 - 0,250 mm
 • Labellengte 12,7 mm (0,5 inch) - 1320,8 mm (52 inch)
 • Afwikkelrichting rol Face-out, Face-in
 • Afdruksnelheid Max. 152,4 mm/s (6 ips)
 • Geheugen (std./max.) 2.000 MB / 2.000 MB
 • Harde schijf 250 GB
 • Automatisch snijmechanisme Roterend mes, volledig gesneden
 • Afmetingen (BxDxH) 1.040x477x441 (printer met unwinder)
 • Gewicht (inclusief toebehoren) Circa 62,0 kg (printer 43 kg, unwinder 19 kg)
¹Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle genoemde handelsmerken zijn erkend.
²Medialijst beschikbaar (alle media moeten vooraf worden getest voordat deze in grotere hoeveelheden worden besteld).

Opmerkingen voor redacteuren:

Over OKI Europe Ltd

OKI Europe Ltd is een afdeling van OKI Data Corporation, een internationaal business-to-business merk dat kosteneffectieve, professionele, eigen printers en applicaties maakt en diensten verleent die zijn bedoeld om huidige en toekomstige bedrijven efficiënter te maken.

Het bedrijf is een van de toonaangevende printermerken in Europa zowel wat betreft de kwaliteit als verzonden eenheden. Al meer dan 60 jaar heeft OKI Europe wereldwijd geavanceerde printoplossingen geleverd en baanbrekende technologieën geïntroduceerd die voorzien in de behoeften van kleine en grote bedrijven. Door als eerste digitale LED-printtechnologie te ontwikkelen werd OKI de marktleider van high-definition, eco-vriendelijke printapparaten.

Sinds de aankoop van de wereldwijd toegepaste grootformaatprinters van Seiko I Infotech Inc., een dochteronderneming van Seiko Instruments Inc., distribueert OKI precisieprintsystemen van groot formaat, specifiek voor de teken-, grafische, CAD- en GIS-markten, die toonaangevende productiviteit en beeldkwaliteit leveren. Met een netwerk in heel EMEA van bevoegde distributeurs en dealers levert OKI Europe Ltd complete printoplossingen waaronder grootformaatprinters, inkten, media, software, installatie, ondersteuning, kennis en training.

Naast een uitgebreid portfolio van bekroonde printers en MFP's, biedt OKI een reeks diensten om print- en documentwerkstromen te optimaliseren. Dit, samen met een geïntegreerd pakket softwaretechnologieën en -tools, kan bedrijven helpen hun print- en documentkosten te beheren in een veilige omgeving, op kantoor, mobiel of in de cloud.

Tegenwoordig heeft OKI Europe ruim 500 werknemers in dienst op 15 locaties en wordt vertegenwoordigd in 60 landen in de EMEA-regio.

OKI Data Corporation is een dochteronderneming van Oki Electric Industry Co. Ltd., gevestigd in Tokio en opgericht in 1881, en Japans eerste telecommunicatieproducent.

Bezoek www.oki.com/eu voor meer informatie.

Voor informatie of hoge resolutie materiaal kunt u contact opnemen met de volgende contactpersonen:

OKI EUROPE (Benelux)
Tim Leenders
Tel: +31 (0) 235 563 740
T.Leenders@Oki.nl

The Communication Force
Simone Smits
Tel: +31 (0)6 30 66 80 44 
simone@communicationforce.com
Tags  
Laatste van OKI Systems  
OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic voor OKI onderdelen

OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

OKI Europe lanceert innovatie op het gebied van transferdruk met een all-in-one digitale printer voor kleding en harde oppervlakken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 560 dagen
OKI Systems contact  

Logo OKI Systems

  023 - 5563740
  info@oki.nl
  www.oki.nl
OKI Systems sociaal  


OKI Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88079 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7734 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl