LogRhythm uitgeroepen tot leider in security analytics door onafhankelijk researchbureau

LogRhythm krijgt hoogst mogelijke score in 20 van de 30 categorieën en wint zo de leiderstatus

Utrecht - LogRhythm, The Security Intelligence Company, is door Forrester Research, Inc. uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Security Analytics Platforms, Q3 2018 report. De studie evalueert dertien leveranciers op dertig criteria. LogRhythm kreeg de hoogst mogelijke score in twintig van deze categorieën, waaronder productvisie, eindgebruikerservaring, data-architectuur en cloudsecurity.

Het NextGen SIEM-platform van LogRhythm combineert user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic & behavior analytics (NTBA), en security-orkestratie, automation & response (SOAR) in een enkele end-to-end oplossing. Het dient als basis voor op artificial intelligence gebaseerdesecurity operations centers (SOC) en helpt organisaties bij het beveiligen van hun cloud- en fysieke en virtuele infrastructuren in zowel IT- als OT-omgevingen.

“LogRhythm blijft de grootste pure-play standalone-leverancier van een security analytics-platform in de markt”, zegt het Forrester Wave-rapport. “Midden- en grootbedrijven die zoeken naar een compleet security analytics-platform zouden LogRhythm moeten overwegen.”

“We zijn vereerd met de erkenning van Forrester als leider in security analytics”, zegt Chris Petersen, Chief Product en Technology Officer en medeoprichter van LogRhythm. “Het Forrester-rapport onderstreept voor ons onze visie op wat een toonaangevend security analytics-platform zou moeten zijn: een brede, end-to-end oplossing die de securityteams van organisaties in staat stelt om de risico’s te verminderen door snelle detectie en neutralisatie van geavanceerde cyberbedreigingen.”

Read thefull Forrester Wave report for Security Analytics Platforms.

###

Over LogRhythm
LogRhythm is wereldwijd marktleider in next-generation SIEM en stelt organisaties op zes continenten in staat om risico’s succesvol te beperken door gevaarlijke cyberbedreigingen snel te detecteren, erop te reageren en te neutraliseren. LogRhythm’s next-generation SIEM-platform combineert traditionele SIEM-mogelijkheden met geavanceerde user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic and behavior analytics (NTBA) en security automation & orchestration (SAO). Deze combinatie van mogelijkheden resulteert in end-to-end threat lifecycle management en fungeert als basis voor een op AI gebaseerd Security Operations Center (SOC) en helpt klanten bij het beschermen van hun cloud-, fysieke en virtuele infrastructuren voor zowel IT- als OT-omgevingen. Het platform van LogRhythm – gebouwd voor securityprofessionals – kreeg verschillende erkenningen, waaronder de positie van Leider in Gartners SIEM Magic Quadrant.

Meer informatie is te vinden op www.logrhythm.com