www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via

TomTom Telematics breidt fleet management oplossing voor transportbedrijven uit om de productiviteit te verhogen

Met TachoShare kunnen bedrijven chauffeur- en vrachtwagengegevens eenvoudig op afstand downloaden en integreren met tachograaf data-analyses van externe aanbieders

Amsterdam, 19 september 2018 - TomTom Telematics kondigt vandaag de vernieuwde WEBFLEET-oplossing voor de transportsector aan. Tijdens IAA Commercial Vehicles 2018 in Hannover lanceert het bedrijf TachoShare, een module voor het op afstand downloaden en archiveren van tachograafgegevens van vrachtwagens. TachoShare maakt het tevens mogelijk om deze gegevens direct met bestaande analysesoftware te delen.

De oplossing is ontworpen om transportbedrijven te helpen bij veelvoorkomende problemen omtrent het managen van tachograafgegevens. Bij de traditionele wijze van handmatig downloaden, moeten vrachtwagens naar een specifieke plek rijden waar de downloadapparatuur beschikbaar is. Hierdoor zijn ze tijd kwijt die ze anders op de weg door hadden kunnen brengen. Met TachoShare is dit niet langer nodig. Zo blijft de productiviteit gehandhaafd en wordt administratieve rompslomp voorkomen, terwijl gebruikers wél de juiste hulpmiddelen hebben om aan wet- en regelgeving te voldoen.

TachoShare kan worden geïntegreerd met tachograaf data-analyse software die een bedrijf zelf kiest óf al heeft. Hierdoor gaat TachoShare eenvoudig samen met de bestaande IT-omgeving.

“Met onze jarenlange ervaring in de wereld van connected vrachtwagens, willen we de vrachtwagen nog meer onderdeel laten uitmaken van de totale bedrijfsomgeving”, zegt Taco van der Leij, VP Marketing bij TomTom Telematics. “Hierdoor helpen we bedrijven de tijd die ze aan administratie besteden te verlagen, zorgen we ervoor dat wagenparkbeheerders slimmere en snellere besluiten kunnen nemen en helpen we de productiviteit te verhogen. TachoShare borduurt hierop voort. De oplossing biedt een meer efficiënte manier om aan wet- en regelgeving te voldoen en geeft sneller toegang tot cruciale chauffeur- en vrachtwagengegevens.”

TomTom Telematics kondigde op IAA ook aan dat de nieuwe LINK 710 is toegevoegd aan het telematica-portfolio. De LINK 710 geeft toegang tot meer specifieke voertuiginformatie en is tegelijkertijd verbonden met andere meetapparatuur en I/O interfaces in het voertuig. Dit maakt een naadloze, brede integratie mogelijk met een grote diversiteit aan functionaliteiten en applicaties om de bedrijfsvoering te stroomlijnen. De LINK 710 zal in het vierde kwartaal van 2018 beschikbaar zijn.

“Met TachoShare en LINK 710 zetten we een belangrijke volgende stap op de weg naar de ultieme connected vrachtwagen”, aldus van der Leij. “Klanten krijgen toegang tot chauffeur-, vrachtwagen- en procesgegevens waarvoor de vrachtwagen niet van de weg af hoeft. Deze data is dankzij onze API direct te integreren met de eigen IT-systemen en software en maakt procesmanagement op het hoogste niveau mogelijk. We kennen de obstakels waar transportbedrijven die in de EU actief zijn tegenaan lopen. We willen het graag makkelijker maken om deze obstakels te overwinnen.”

-EINDE-Bijlagen
777 KB jpg PRO 8TomTom Telematics is een businessunit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WEBFLEET is een Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) die wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zowel bedrijven als consumenten bedienen.

TomTom Telematics behoort tot de meest toonaangevende aanbieders van voertuigtelematica-oplossingen in de wereld met meer dan 848.000 verbonden voertuigen wereldwijd. Het bedrijf ondersteunt bestuurders in meer dan zestig landen en biedt het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, naast de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Klanten profiteren dagelijks van het hoogste niveau wat betreft betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde diensten die opnieuw geauditeerd zijn in november 2017.

Meer informatie is te vinden op tomtom.com/telematics
Volg TomTom Telematics op Twitter @TomTomWebfleet

Over TomTom
TomTom is de toonaangevende, onafhankelijke specialist in locatietechnologie die de toekomst van mobiliteit vormgeeft met zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en services.

Om de visie van een veiligere wereld te verwezenlijken, vrij van congestie en emissies, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze uitgebreide ervaring te combineren met toonaangevende zakelijke en technologische partners, dragen we bij aan connected voertuigen, slimme mobiliteit en uiteindelijk autonoom rijden.

TomTom heeft kantoren in 37 landen en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam. De technologie van TomTom wordt vertrouwd door honderden miljoenen mensen wereldwijd.

Meer informatie is te vinden op: www.tomtom.comTomTom Telematics Persdesk
Naomi van Duin
E-mail: tomtomtelematics@yellow-communications.com
Tel: +31 (0)23 555 34 24
tomtom.com/telematics
Laatste van Webfleet Solutions  
Webfleet Solutions en project44 zetten telematicaoplossingen voor de transportsector in de schijnwerpers

Omgevingsdienst IJmond stapt over op elektrisch rijden met WEBFLEET

Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com