FlexAnalytics gaat partnership met ThoughtSpot aan

FlexAnalytics, specialist op het gebied van Business Intelligence en Analytics, is begin augustus een strategisch partnership aangegaan met ThoughtSpot, leverancier van op Search & AI gebaseerde Business Intelligence tooling. Binnen de BeNeLux regio zal FlexAnalytics zorgdragen voor verkoop en implementatie van de innovatieve software van ThoughtSpot.

FlexAnalytics verwacht met ThoughtSpot in een grote behoefte te voorzien, met name op het gebied van self-service BI en het automatisch en razendsnel analyseren van grote hoeveelheden data. Hierdoor worden inzichten verkregen die anders onzichtbaar zouden blijven. Dit helpt organisaties om zich snel aan te passen aan continue veranderende marktomstandigheden.

Robert Riedstra, partner bij FlexAnalytics: “FlexAnalytics helpt organisaties bij het realiseren van hun ambitie om optimaal gebruik te maken van de kracht van data. ThoughtSpot past hier als modern en innovatief product uitstekend bij. Het principe achter ThoughtSpot, een Google voor je bedrijfsdata, maakt dit product uniek en voor elke branche toepasbaar. In tegenstelling tot de huidige generatie BI tooling, die door eindgebruikers toch vaak als complex wordt ervaren, is ThoughtSpot uitermate geschikt voor self-service BI.”

“We leven in een compleet nieuwe wereld, die gekenmerkt wordt door algehele digitalisering. Hedendaagse organisaties moeten innoveren en hebben fundamenteel nieuwe oplossingen nodig om succesvol te zijn,” aldus Mark Mason, ThoughtSpot EMEA Director of Channels & Alliances. “We zijn blij met het partnership met FlexAnalytics, om gezamenlijk de kracht van Search & AI-driven Analytics naar elke organisatie in de BeNeLux regio te brengen.”

De eerste gelegenheid waar kennis gemaakt kan worden met ThoughtSpot en FlexAnalytics is donderdag 27 september tijdens het jaarcongres Innovatie en Transformatie, waar beide partijen gezamenlijk een breakout sessie verzorgen.

Over ThoughtSpot:
Het Search & AI-driven Analytics platform van ThoughtSpot brengt de kracht van 1000 data-analisten naar niet-technische eindgebruikers, zonder dat ze hier een speciale training voor nodig hebben. ThoughtSpot maakt het makkelijk voor iedereen om binnen enkele seconden antwoorden te krijgen op vraagstukken waarvan het antwoord verborgen zit in de bedrijfsdata. Door simpelweg zoektermen in te voeren wordt de data razendsnel geanalyseerd en automatisch omgezet in duidelijke visualisaties en gepersonaliseerde dashboards.

Neem voor meer informatie over ThoughtSpot contact op met ryan.mattison@thoughtspot.com

Over FlexAnalytics:
FlexAnalytics helpt organisaties de kracht van data te gebruiken met behulp van Search & AI-driven Analytics. Dit realiseren wij, als eerste Business Intelligence leverancier in Nederland, primair met de innovatieve software van ThoughtSpot. De kracht van data kan alleen optimaal worden benut wanneer de onderliggende infrastructuur, of dit nu on-premise of een cloudoplossing betreft, in orde is. Samen met onze zusterorganisatie FlexVirtual, specialist op het gebied van infrastructuur en virtualisatie, ontzorgen wij onze klanten volledig en zorgen wij voor een optimale en schaalbare Business Intelligence omgeving. Hierdoor kan jouw organisatie daadwerkelijk als data gestuurde organisatie enorme voordelen gaan behalen!

Neem voor meer informatie over FlexAnalytics contact op met robert.riedstra@flexanalytics.nl