ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 170 dagen geleden)
Bedrijf:

FlexAnalytics gaat partnership met ThoughtSpot aan

FlexAnalytics, specialist op het gebied van Business Intelligence en Analytics, is begin augustus een strategisch partnership aangegaan met ThoughtSpot, leverancier van op Search & AI gebaseerde Business Intelligence tooling. Binnen de BeNeLux regio zal FlexAnalytics zorgdragen voor verkoop en implementatie van de innovatieve software van ThoughtSpot.

FlexAnalytics verwacht met ThoughtSpot in een grote behoefte te voorzien, met name op het gebied van self-service BI en het automatisch en razendsnel analyseren van grote hoeveelheden data. Hierdoor worden inzichten verkregen die anders onzichtbaar zouden blijven. Dit helpt organisaties om zich snel aan te passen aan continue veranderende marktomstandigheden.

Robert Riedstra, partner bij FlexAnalytics: “FlexAnalytics helpt organisaties bij het realiseren van hun ambitie om optimaal gebruik te maken van de kracht van data. ThoughtSpot past hier als modern en innovatief product uitstekend bij. Het principe achter ThoughtSpot, een Google voor je bedrijfsdata, maakt dit product uniek en voor elke branche toepasbaar. In tegenstelling tot de huidige generatie BI tooling, die door eindgebruikers toch vaak als complex wordt ervaren, is ThoughtSpot uitermate geschikt voor self-service BI.”

“We leven in een compleet nieuwe wereld, die gekenmerkt wordt door algehele digitalisering. Hedendaagse organisaties moeten innoveren en hebben fundamenteel nieuwe oplossingen nodig om succesvol te zijn,” aldus Mark Mason, ThoughtSpot EMEA Director of Channels & Alliances. “We zijn blij met het partnership met FlexAnalytics, om gezamenlijk de kracht van Search & AI-driven Analytics naar elke organisatie in de BeNeLux regio te brengen.”

De eerste gelegenheid waar kennis gemaakt kan worden met ThoughtSpot en FlexAnalytics is donderdag 27 september tijdens het jaarcongres Innovatie en Transformatie, waar beide partijen gezamenlijk een breakout sessie verzorgen.

Over ThoughtSpot:
Het Search & AI-driven Analytics platform van ThoughtSpot brengt de kracht van 1000 data-analisten naar niet-technische eindgebruikers, zonder dat ze hier een speciale training voor nodig hebben. ThoughtSpot maakt het makkelijk voor iedereen om binnen enkele seconden antwoorden te krijgen op vraagstukken waarvan het antwoord verborgen zit in de bedrijfsdata. Door simpelweg zoektermen in te voeren wordt de data razendsnel geanalyseerd en automatisch omgezet in duidelijke visualisaties en gepersonaliseerde dashboards.

Neem voor meer informatie over ThoughtSpot contact op met ryan.mattison@thoughtspot.com

Over FlexAnalytics:
FlexAnalytics helpt organisaties de kracht van data te gebruiken met behulp van Search & AI-driven Analytics. Dit realiseren wij, als eerste Business Intelligence leverancier in Nederland, primair met de innovatieve software van ThoughtSpot. De kracht van data kan alleen optimaal worden benut wanneer de onderliggende infrastructuur, of dit nu on-premise of een cloudoplossing betreft, in orde is. Samen met onze zusterorganisatie FlexVirtual, specialist op het gebied van infrastructuur en virtualisatie, ontzorgen wij onze klanten volledig en zorgen wij voor een optimale en schaalbare Business Intelligence omgeving. Hierdoor kan jouw organisatie daadwerkelijk als data gestuurde organisatie enorme voordelen gaan behalen!

Neem voor meer informatie over FlexAnalytics contact op met robert.riedstra@flexanalytics.nl
Laatste van FlexAnalytics  
FlexAnalytics gaat partnership met ThoughtSpot aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 170 dagen
FlexAnalytics contact  

Logo FlexAnalytics

  085 – 06 04 020
  info@flexanalytics.nl
  flexanalytics.nl
FlexAnalytics sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl