www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 127 dagen geleden)
Bedrijf:

Erkende wifi-experts starten WiFi Wise

Onafhankelijk wifi-advies voor resellers en eindgebruikers

Bijna ieder draadloos netwerk presteert onder de maat. Het aanleggen van een wifi-netwerk wordt door velen onderschat, terwijl wifi voor vrijwel alle bedrijven levensbehoefte nummer één is. Reden voor twee Certified Wireless Networks Experts (CWNE), Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix, om WiFi Wise op te richten dat ieder wifi-probleem kan oplossen.

Veel organisaties kampen met een slecht draadloos netwerk. Dat leidt tot irritatie onder werknemers. Bij bedrijfskritische applicaties is slecht wifi al helemaal onaanvaardbaar. Oorzaken van een slecht werkend draadloos netwerk zijn legio. Zo worden er meestal geen metingen uitgevoerd voor de aanleg van wifi. Ook worden bronnen van interferentie niet opgespoord en bij groei van het bedrijf wordt vergeten dat het netwerk moet meegroeien.

Hoe het wel moet, weten de partners van WiFi Wise, Peter Paul en Raymond, twee door de wol geverfde experts in draadloze netwerktechnologie. Zij helpen organisaties bij het ontwerpen, inrichten en verbeteren van hun wifi-netwerk. De twee beschikken over diepgaande technologische kennis, onder andere opgedaan tijdens de lange, intensieve opleiding tot Certified Wireless Network Expert (CWNE). Dit certificaat wordt uitgereikt door het internationale opleidingsinstituut Certified Wireless Network Professional (CWNP). Deze organisatie wordt algemeen erkend als dé standaard voor onafhankelijke training en certificering rond draadloze netwerken. Slechts een enkeling bereikt de hoogste CWNE-status: wereldwijd zijn het er 290.

Unieke expertise: Engelen en Hendrix zijn twee van de drie Nederlandse CWNE’s.

De twee toonaangevende wifi-experts hebben sinds kort hun krachten gebundeld. WiFi Wise wil organisaties helpen met alle wifi-vraagstukken, ongeacht merk en type apparatuur dat wordt gebruikt of in welke vertical een bedrijf actief is. “We kunnen op elk moment binnen een wifi-traject helpen, of het nu gaat om ontwerp, configuratie, implementatie of probleemoplossing”, laat Engelen weten. Collega Hendrix vult aan: “Wij beginnen altijd met het meten en analyseren van het netwerk met behulp van een groot aantal specialistische tools die in eigen bezit zijn. Ons onderscheidend vermogen hierbij is dat we masters in Advanced Radio Frequency (RF) zijn.”

WiFi Wise heeft nog een tweede doelstelling: het op de kaart zetten van de CWNP-certificeringen in Nederland. “Er zijn veel opleidingen van leveranciers zoals Cisco, Aruba of Ruckus. Daarmee vergeleken is een vendor-onafhankelijke wifi-certificering als CWNP relatief onbekend. En dat is jammer”, zegt Hendrix. “Trainingen van leveranciers leren je hoe je een product implementeert. Daar is niets mis mee, maar CWNP geeft een diepgaander inzicht. Je krijgt uitleg over de basisprincipes van draadloze technologie. Bijvoorbeeld de natuurkundige regels achter een goed werkend RF-signaal. Alleen als je de logica achter draadloze communicatie begrijpt, ben je in staat om wifi-problemen fundamenteel op te lossen.”

Bedrijven kunnen WiFi Wise inhuren als er ondersteuning nodig is bij wifi-projecten, maar het bedrijf geeft ook trainingen. “We delen graag onze kennis. We vinden het belangrijk dat IT’ers goed beslagen ten ijs komen als ze wifi-netwerken aanleggen. Aangezien we beiden een jarenlange studie achter de rug hebben en beschikken over zeer veel ervaring, zijn we breed inzetbaar. Geen wifi-vraagstuk is te ingewikkeld. Sterker nog, we zien het als een uitdaging om lastige wifi-problemen tot een goed einde te brengen!”


Voor meer informatie:

Voor meer informatie: Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix zijn bereikbaar via 0850 188 699 of info@wifi-wise.com.

Over WiFi Wise
WiFi Wise is opgericht om de kennis over en toepassingen van draadloze netwerken op een hoger plan te brengen. Daartoe (re)designed en beheert het bedrijf WiFi netwerken, lost ook de taaiste problemen op en maakt medewerkers ‘wifi-wise’. www.wifi-wise.com

Over CWNP
De status van Certified Wireless Network Expert (CWNE) is slechts weggelegd voor een enkeling. Het vergt niet alleen jarenlange studie aan het internationale opleidingsinstituut Certified Wireless Network Professionals (CWNP). Andere vereisten zijn onder andere aantoonbare wifi-ervaring en het schrijven van een drietal scripties, die moeten worden goedgekeurd door de CWNE-adviescommissie. www.cwnp.com
Laatste van WiFi Wise  
Erkende wifi-experts starten WiFi Wise
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 127 dagen
WiFi Wise contact  

Logo WiFi Wise

  0850 188 699
  info@wifi-wise.com
  www.wifi-wise.com
WiFi Wise sociaal  


WiFi Wise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers