www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (371 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Vamp.io en Merapar sluiten strategisch partnership om cloud-native adopters te helpen bij verbeteren van wendbaarheid en het minimaliseren van blast radius

Combinatie van cloudexpertise van Merapar en Vamp.io’s smart canary releasing- en cloudoptimalisatie-tooling laat klanten profiteren van snellere, slimmere en naadloze releases, met minder issues en optimalisering van kosten en prestaties.

Amsterdam / Eindhoven - Cloudmigratiespecialist Merapar en Vamp.io, leverancier van een smart canary releasing- en cloudoptimalisatie-oplossing, sluiten een strategisch partnership. De beide bedrijven bieden een gecombineerd portfolio van services en oplossingen met betrekking tot cloudmigraties. Ze zijn beide vandaag en morgen aanwezig op de internationale mediabeurs IBC in Amsterdam RAI (hal 2, stand A50).Merapar biedt gespecialiseerde services voor de media-, broadcast- en Internet of Things-branche. Het bedrijf voerde verschillende grote internationale projecten uit voor omroepbedrijven, waaronder de ontwikkeling van een kritisch platform voor Digital UK (dat de Freeview televisieservice aanbiedt).

Vamp.io ontwikkelt en levert smart canary releasing- en cloud cost & performance-optimalisatiesoftware,die bedrijven controle geeft over de uitrol en runtime-performance van op microservices gebaseerde applicaties in cloud- en on-premises-omgevingen. Daarnaast helpt de software bedrijven deze processen te optimaliseren. Vamp.io werd onlangs genomineerd in de categorie Rising Star van de Deloitte Technology Fast 50, een ranking van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

“Met dit partnership verbreden en verdiepen we onze propositie als cloudmigratiespecialist”, zegt Erwin van Dommelen, oprichter en managing partner van Merapar. “Met de op microservices gebaseerde tooling van Vamp.io is optimaal in te spelen op de toenemende complexiteit van continuous integration en continuous delivery. Zo kunnen organisaties sneller en veiliger gebruikmaken van nieuwe technologieplatforms.”

Nico Vierhout, CEO van Vamp.io: “Wij lanceerden eerder dit jaar de Enterprise Edition van ons platform voor smart canary releasing, feature-testing en optimalisatie van cloud-native apps.Daarmee bieden we de grootzakelijke markt de tools om hun DevOps-releasingactiviteiten te optimaliseren. Door de samenwerking met Merapar ontstaat een uniek aanbod voor bedrijven in media, broadcast en IoT, die met ons platform en de expertise van Merapar verzekerd zijn van snelle en betrouwbare innovatie.”


###

Over Merapar
Merapar werd in 2015 opgericht door ondernemers en topfunctionarissen in de sectoren telecommunicatie, media en technologie. Het bedrijf is de vertrouwde partner voor cloud-gebaseerde softwareservices, van ondersteuning bij de eerste zakelijke en technologische concepten tot het succesvol implementeren van operationele oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veldhoven. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Monaco, Londen en Gdansk.

Over Vamp.io
Vamp.io ontwikkelt en levert enterprisesoftware die bedrijven controle geeft over de uitrol en runtime-performance van op microservices gebaseerde applicaties in cloud- en on-premises-omgevingen. Daarnaast helpt de software bedrijven deze processen te optimaliseren. Vamp.io is gevestigd in Amsterdam en genomineerd als Rising Star in de Deloitte Fast 50. Bezoek voor meer informatie www.vamp.io.

Perscontact:
Charly Lammers van Toorenburg
LVTPR
Telefoon: 030 - 65656070
Email: charly@lvtpr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van LVTPR  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 371 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
LVTPR contact  
Logo LVTPR
  +31 (0)30 65 65 070
  info@lvtpr.nl
  lvtpr.com
LVTPR sociaal  
LVTPR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau