www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 29 dagen geleden)
Bedrijf:

Rubrik introduceert Datos IO 3.0, waarmee Fortune 500-ondernemingen ongekende eenvoud, schaalbaarheid en cloud-datamobiliteit kunnen realiseren voor NoSQL-gegevensbescherming

  • Rubrik's investering in Datos IO versnelt het vermogen van het platform om bedrijfskritieke, cloud-native applicaties die gebouwd zijn op NoSQL-databases te beschermen, inclusief MongoDB en Cassandra
  • De laatste release van Rubrik Datos IO biedt volledige ondersteuning voor hybride cloud en multi-cloud, waarbij Microsoft Azure en Oracle Cloud worden toegevoegd aan de bestaande ondersteuning voor AWS en Google Cloud
  • Rubrik Datos IO is nu verkrijgbaar als Docker-container en Amazon Machine Image (AMI), bedoeld voor op microservices gebaseerde applicaties en cloud-native implementaties
Amsterdam, 13 september 2018 – Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, heeft vandaag de release aangekondigd van Rubrik Datos IO 3.0, de nieuwste versie van het gegevensbeveiligingsplatform voor 's werelds meest populaire NoSQL-databases. Toonaangevende bedrijven vertrouwen steeds vaker op 'born-in-the-cloud'-applicaties om hun onderneming te ondersteunen en hun klanten te bedienen. Datos IO 3.0 levert enterprise-kwaliteit back-up en herstel voor dit nieuwe genre van grote, cloud-gebaseerde NoSQL-applicaties, met snelle prestaties, schaalbaarheid over honderden knooppunten en clouds, voorzien van een consumentachtige eenvoud.

NoSQL-databases zijn mainstream geworden, waardoor veel ondernemingen afhankelijk zijn van MongoDB en Cassandra / DataStax om hun meest prominente klantgerichte applicaties te kunnen draaien. IDC heeft deze overgang beschreven als een "voortdurende evolutie"1 voor NoSQL-databases, omdat zakelijke use cases schaalgrootte en nieuwe mogelijkheden vereisen. Dit onderstreept de behoefte aan bewezen, schaalbare gegevensbeveiliging die speciaal is ontwikkeld voor NoSQL-workloads.

“De markt heeft gesproken en NoSQL-databases worden nu gebruikt door de snelst groeiende, bedrijfskritieke applicaties in ondernemingen,” zegt Tarun Thakur, General Manager van Rubrik Datos IO. “Met Rubrik Datos IO 3.0 bevestigen we opnieuw onze toonaangevende rol op het gebied van uitdagingen bij gegevensbeheer voor NoSQL-databases. Ons engineeringteam heeft Datos IO 3.0 gebouwd om deze uitdagingen het hoofd te bieden en het is een antwoord op de vraag naar effectieve gegevensbeveiliging voor zakelijke productietoepassingen.”

Enterprise-functionaliteit gebouwd voor de schaal van NoSQL
DevOps en databasebeheerteams begrijpen de moeite die het kost om groeiende, grootschalige gedistribueerde systemen te beheren en beschermen. Datos IO 3.0 introduceert belangrijke updates, ontworpen voor die zakelijke beheerders, inclusief ultralight NoSQL Service Managers, streaming recovery voor snelle RTO's, express recovery bij scenario's voor volledige disaster recovery en recovery op databaseniveau voor zowel MongoDB als Cassandra. Het resultaat is een vereenvoudigde en krachtige gebruikerservaring, van installatie tot herstel, gebouwd om mee te groeien met de toenemende eisen van grootzakelijke NoSQL-toepassingsomgevingen.

“Met wereldwijde merken als Samsung, Adobe, Avast en Lenovo, die afhankelijk zijn van ons PaaS-e-commerceplatform, kunnen we geen downtime van applicaties riskeren,” zegt SP Naidu, Director Data Technologies Engineering van Digital River. “Met Rubrik Datos IO weten we dat wanneer een van onze op Cassandra-databases gebouwde applicaties beschadigd raakt, we kunnen herstellen van gegevensverlies met behulp van de Point-in-Time herstelmogelijkheden van Datos IO. We hebben ook echt prettig samengewerkt met het IO-team van Rubrik Datos; hun product-roadmap en de bereidheid om met ons samen te werken, waren opvallend.”

Ontworpen voor groeiende MongoDB-workloads
Rubrik Datos IO biedt de meest volwassen, gespecialiseerde gegevensbescherming voor MongoDB, de populairste database voor next-gen zakelijke toepassingen, en levert enterprise-kwaliteit back-up- en herstelprestaties voor implementaties in alle vormen en maten. Datos IO 3.0 introduceert een nieuwe multi-node scale-out architectuur, de mogelijkheid om naadloos te herstellen van en naar veranderende databaseclustertopologieën en prestatieverbeteringen voor MongoDB-back-up en -herstel, met name die met een hoge veranderingsgraad en gefragmenteerde clusters verspreid over tientallen of honderden knooppunten.

“We gebruiken Rubrik Datos IO ter bescherming van onze kritieke klantgerichte cloud-native applicaties die zijn geïmplementeerd in MongoDB-databases op Amazon Web Services (AWS),” zegt Brian Deitte, Director of Engineering, Maxwell Health. “Rubrik Datos IO helpt ons de MongoDB-databases te beschermen tegen logische fouten, belangrijke test/dev use cases te realiseren die cruciaal zijn voor onze applicatie- en ontwikkelteams en aanzienlijke besparingen op cloudopslagkosten te behalen. Het belangrijkste is dat het Datos IO-team luistert, onze feedback vastlegt en snel omzet in functionaliteiten in productieversies - dit omvat de aankomende AMI-mogelijkheid in Datos IO 3.0, die ons zal helpen bij het automatiseren van end-to-end-applicatie naar database tot gegevensbeheer-workflows.”

Ideaal voor multi-cloud en hybride cloudstrategieën
Net zoals bedrijven nieuwe ontwikkelingen op de populairste NoSQL-databases standaardiseren, beschouwen ze het hybride cloudmodel steeds meer als de standaard voor infrastructuur. Datos IO 3.0 biedt bedrijven de mogelijkheid om in Azure te draaien, of back-ups te maken naar Azure, met ondersteuning voor de drie grootste openbare cloudproviders (AWS, Microsoft Azure en Google Cloud) en Oracle Cloud. Hierdoor kunnen IT-teams de gegevens in het datacenter en tussen meerdere clouds orkestreren en verplaatsen. Om bedrijven te helpen bij digitale transformatie-projecten met containergebaseerde architecturen, introduceert Datos IO 3.0 ook de mogelijkheid om NoSQL-databases die als Docker-containers worden ingezet, te beheren en te beschermen.

“Cloudopslag en NoSQL-databases vormen de toekomst voor enterprise-IT en we zijn blij dat we Microsoft en Rubrik-klanten kunnen helpen die toekomst te realiseren,” zegt Tad Brockway, Head of Product bij Microsoft Azure Storage. "Wij zijn van mening dat Microsoft Azure Storage de ideale omgeving is voor organisaties die NoSQL-gegevens willen beschermen met behulp van Rubrik Datos IO.”

Bron:
1 - IDC TechScape: The Evolving Role of NoSQL and Big Data Technologies, Doc # US42080017Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst & Gijs Roeloffzen
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nlOver Rubrik
Rubrik biedt databescherming, opties voor zoeken, analytics, archivering en copy datamanagement en maakt applicaties direct beschikbaar. Hybride cloudbedrijven doen hun voordeel met Rubrik’s marktleidende Cloud Data Managementplatform dat simpel werkt en instant toegang tot data biedt, apps mobiel maakt en voor policy-gedreven automatisering, bescherming tegen ransomware en analytics op schaal zorgt.

Rubrik is door Gartner's 2017 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions uitgeroepen tot Visionair. Het bedrijf werd vermeld in de Forbes Cloud 100, LinkedIn's Top Companies: Startups en geëerd met een CRN 2017 Tech Innovator Award. Voor meer informatie, zie www.rubrik.com of volg @rubrikInc op Twitter.
Laatste van Rubrik  
Mall of America zet digitale transformatie in en vervolgt Public Cloud Journey met Rubrik

Google veteraan Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 29 dagen
Rubrik contact  

Logo Rubrik

Rubrik sociaal  


Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com