www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2490 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (570 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric certificeert Koelplan als Premier Cooling Partner

Hoofddorp, 10 september 2018 – Koelplan is vanaf heden officieel Premier Cooling Partner van Schneider Electric. Met deze certificering breidt Schneider Electric haar partnernetwerk uit van gespecialiseerde koeltechnische bedrijven. Met Koelplan richt Schneider Electric zich op het MKB, die geconditioneerde ruimtes vragen voor kritische apparatuur. Koelplan kiest voor de innovatieve koeloplossingen van Schneider om haar klanten een volledig portfolio te bieden voor bedrijfskritische omgevingen. Als onderdeel van de totaaloplossing biedt Schneider een uitgebreide productlijn van precisie airconditioningsystemen voor tal van toepassingen.

Schneider Electric
Schneider Electric is wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering en helpt haar klanten met het beheren van energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier.

Koelplan
Koelplan is een koeltechnisch bedrijf met veel praktijkervaring, dat de beste klimaatoplossingen verzorgt voor haar klanten. Koelplan gaat duurzame samenwerkingsverbanden aan met klanten, leveranciers en kenniscentra en borgt de kwaliteit met erkende certificeringen, zoals VCA, F-gassen, PED, EPBD en NVKL.

Sonja Boots, Channel Manager bij Schneider Electric, vertelt: “We zijn erg blij met Koelplan als partner, door actief samen te werken bouwen we een solide en betrouwbaar partnership. Door onze innovatieve technologie te combineren met de koeltechnische kennis en ervaring van Koelplan leveren wij onze klanten een totaaloplossing die wij ook implementeren en onderhouden.”

Remco Dusschooten, Algemeen Directeur van Koelplan geeft aan: “Wij kennen het Schneider Electric-portfolio al uit de Uniflair-periode en hebben hier al veel ervaring mee. Bestaande en nieuwe klanten komen steeds vaker bij ons met de vraag voor precisie airconditioningsystemen. Door deze productlijn aan ons bestaande portfolio toe te voegen, kunnen wij onze klanten beter bedienen en als organisatie verder groeien.”

Over Schneider Electric
Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Met aanwezigheid in meer dan honderd landen, is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement (medium voltage, low voltage en secure power) en automatiseringssystemen. We leveren geïntegreerde efficiënte oplossingen waarbij we energie, automatisering en software combineren. 

In ons wereldwijde ecosysteem, werken we samen met het grootste partner-, integrator- en ontwikkelaarsnetwerk op ons open platform om real-time controle en operationele efficiëntie te realiseren. 

We geloven dat onze mensen en partners Schneider tot een succesvolle organisatie maken. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

www.schneider-electric.nl 

Over Koelplan
Koelplan ontwikkelt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in de zakelijke markt energiezuinige, klimaatvriendelijke oplossingen. Door vooruit te denken, mee te denken, te innoveren en blijvende waarde te creëren heeft Koelplan kunnen uitgroeien tot de marktleider die het nu is.

Met deze aanpak heeft de onderneming zich kunnen manifesteren als een kennispartij die zijn klanten een schone en comfortabele wereld in kan leiden, die voldoet aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot comfort, kostenbesparing, klimaat en wetgeving.

Koelplan bedient haar klanten met advies, installatie en service vanuit haar zeven vestigingen in Nederland.

www.koelplan.nl
Laatste van Schneider Electric  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 570 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88044 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7696 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl