www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (541 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Box kondigt updates aan om veilige samenwerking in de digitale werkomgeving mogelijk te maken

We willen ons er graag van verzekeren dat je de aankondigingen hebt gezien die gedaan werden tijdens BoxWorks 2018. Je kunt de twee persberichten hier vinden. Tijdens de keynote onthulde Box nieuwe updates voor de Box-omgeving om veilige samenwerking in de digitale werkomgeving mogelijk te maken. Ook kondigde het bedrijf updates aan voor Box Skills en presenteerde het nieuwe taken en automatiseringsmogelijkheden om de digitale transformatie van bedrijven te bevorderen. Samenvatting van de aankondigingen:

1) Digitale werkplek
 • Nieuwe activiteitenstroom voor bestanden: deze nieuwe contenthub bevordert samenwerking tussen moderne, best-of-breed applicaties. Ook maakt het mogelijke acties, huidige activiteit en relevante context van andere apps direct zichtbaar in de voorbeeldweergave in Box.
 • Aanbevolen apps: de nieuwe voorbeeldweergave geeft ook een samengestelde lijst van aanbevolen applicaties weer die gebruikers in combinatie met dat bestand kunnen gebruiken. Of het nu gaat om het snel delen van een link met Gmail of Outlook of het plaatsen van een link naar het bestand in Slack.
 • Bezoek de Box Blog voor meer informatie over de geheel nieuwe activiteitenstroom en aanbevolen apps.
 • Openbare bètaversie van Box Feed: Box Feed beheert op slimme wijze de inhoud en updates die het meest van belang zijn voor gebruikers. Het is een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van alles wat er in Box gebeurt – van opmerkingen op en updates van bestanden en mappen waar op dat moment in gewerkt wordt, tot aanbevelingen voor bestanden die belangrijk zijn voor de gebruiker op basis van zijn netwerk van personen en teams.
 • Alle updates en aanbevelingen in Box Feed behouden de rechten en privacy-instellingen die al in Box zijn ingesteld, waardoor Feed zowel naadloos als veilig is.
 • Bezoek de Box Blog voor meer informatie over Box Feed.
 • Openbare bètaversie van Box-integratie met G Suite: deze integratie biedt de mogelijkheid om G Suite-bestanden rechtstreeks vanuit Box te creëren, te bewerken en hieraan samen te werken, inclusief Google Docs, Sheets en Slides. Dit kan zonder Box te verlaten en met behoud van de betrouwbare beheerdersfuncties en de beveiligings- en compliance-oplossingen van Box.
 • Bezoek de Box Blog voor meer informatie over de Box-integratie met G Suite.
2) Digitale business
 • Updates van het Box Skills-framework: Box kondigde aan dat de Box Skills Kit in december 2018 voor iedereen beschikbaar zal zijn. De Box Skills Kit stelt enterprise-klanten, externe ontwikkelaars en system-integrators in staat om aangepaste AI-integraties te ontwikkelen met Box om content van ondernemingen te verrijken.
 • Box noemde ook diverse partners die deelnemen aan het Box Skills Kit-betàprogramma, waaronder IBM, Deloitte, Robots & Pencils, Codelitt, aen AIM Consulting. Zij ontwikkelen sterk aangepaste AI-oplossingen ter bevordering van de digitale transformatie.
 • Ondersteuning voor custom-trained AI-modellen: de ondersteuning voor custom-trained AI-modellen met Box Skills maakt het eenvoudig voor ondernemingen om customized AI-modellen, die zijn ontwikkeld met services zoals IBM Watson Studio, Azure Custom Vision, Google AutoML, of AWS SageMaker, toe te passen op content in Box met de Box Skills Kit.
 • Custom training stelt bedrijven in staat meer specifieke use cases voor AI te ontwikkelen, zoals het opsporen en markeren van afbeeldingen van eigen merken of producten, of het identificeren van zinsdelen in audiotranscripties die specifiek betrekking hebben op het eigen bedrijf.
 • Samenwerking stroomlijnen met Box Tasks & Automations: Box kondigde ook updates aan voor de kerntaken en automatiseringsmogelijkheden, waarmee gebruikers eenvoudige, lichte triggers kunnen maken voor terugkerende acties die bijdragen aan de dagelijkse samenwerkingstaken.
 • Maak bijvoorbeeld een maandelijkse automation aan om de checklist voor de financiële afronding te kopiëren en taken aan personen toe te wijzen om te voltooien. Met Box Tasks & Automations kunnen teams gemakkelijker samenwerken, de flexibiliteit vergroten en ervoor zorgen dat taken zoals eenvoudige controles en goedkeuringen van content op schema blijven.
Bezoek de Box Blog voor meer informatie over deze aankondigingen over hoe Box de digitale transformatie van bedrijven ondersteunt.

Hierbij ook de International Press Assets-map met screenshots van producten die de aankondigingen die we deden tijdens BoxWorks 2018 visueel ondersteunen.

###

Over Box
Box (NYSE: BOX) is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is in 2005 opgericht en ondersteunt wereldwijd meer dan 82.000 bedrijven, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Meer informatie over Box vindt u op www.box.com.
Laatste van Box Netherlands  
Nederlandse bedrijven laten kantoormedewerkers massaal thuiswerken, maar nog niet de helft heeft hiervoor een protocol

Box kondigt updates en nieuwe samenwerkingen aan tijdens BoxWorks 2019

Box zet nieuwe standaard voor intelligente contentbeveiliging met Box Shield
Geplaatst:
Verstreken tijd: 541 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Box Netherland.. contact  

Logo Box Netherlands

  +31 20 7956618
  www.box.com/nl-nl
Box Netherland.. sociaal  


Box Netherland.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl