TCA sluit aan als taxipartner bij all-in-one reis-app Tranzer

Taxicentrale Amsterdam (TCA) is de samenwerking aangegaan met de Nederlandse reis-app Tranzer. Met de app is het mogelijk om te reizen met verschillende vormen van openbaar vervoer, zonder dat daar een OV-chipkaart, klantenkaart of andere apps voor nodig zijn. Tranzer maakt het mogelijk vooraf de reis volledig te plannen, te boeken en in een keer te betalen via iDeal of creditcard. Door de samenwerking kunnen gebruikers van Tranzer voortaan ook gebruikmaken van de taxi’s van TCA.

In Tranzer heeft TCA een partner gevonden die bijdraagt in het zo eenvoudigen transparant mogelijk reizen. “Het is een innovatieve oplossing die inéén overzicht de snelste en goedkoopste reisopties weergeeft. Gebruikers van de app kunnen van tevoren de ritprijs inzien en betalen en komen zo ook niet voor verrassingen te staan”, aldus Hedy Borreman, directeur van TCA.

De reis-app is in december vorig jaar door Tranzer op de markt gebracht. De Nederlandse innovatie ontving al snel een Europese prijs voor Best Smart City Initiative. Naast TCA hebben vervoerders als Connexxion, RET, NS, GVB en EBS zich inmiddels al aangesloten bij Tranzer. Tranzer wil ook uitbreiden buiten de Nederlandse grenzen, door samen te werken met KLM, WeChat, NS Internationaal en vele andere vervoerders in Europa.

Over Taxicentrale Amsterdam
TCA is met 1.500 aangesloten chauffeurs de grootste taxicentrale van Amsterdam. Vanwege de grote spreiding van chauffeurs over de stad, zorgt TCA ervoor dat er altijd binnen 5 minuten een taxi voor de deur staat. Alle aangesloten chauffeurs zijn zelfstandig ondernemer, volledig gecertificeerd en hebben een TCA-cursus doorlopen. Zo voorziet TCA-taxireizigers van veilig en vertrouwd Amsterdams taxivervoer.

Zie voor meer informatie: tcataxi.nl

Over Tranzer
Tranzer is een reis-app waarmee het mogelijk is om vanuit één app je reis te plannen en betalen voor de taxi, trein, tram en bus zonder dat er een OV-chipkaart aan te pas komt. Met Tranzer plan en boek je in één keer je gehele reis in-app, ook wanneer je daarbij gebruikmaakt van verschillende vervoerders of reist met meerdere personen.

Zie voor meer informatie: tranzer.com

image