Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Counter Content

Trifork en Google gaan strategisch partnership aan

Zurich, 27 augustus 2018 – Cloudtechnologie verandert de manier waarop bedrijven innoveren en samenwerken. Het gebruik van deze technologie zal de komende jaren exponentieel toenemen.
Dankzij een nieuwe strategische samenwerking tussen Google en Trifork hebben organisaties nu toegang tot een uniek samenwerkingsverband van cloud-expertise en wereldwijde innovatie, waarmee ze hun eigen transformatie kunnen ondersteunen.

Trifork vormt een nieuwe wereldwijde samenwerking met Google, specifiek op het gebied van Google Clouddiensten en Cloud innovatie. Het partnerschap bouwt voort op Trifork’s expertise met Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) en cloud-native technologieën zoals Kubernetes.

Trifork werkt sinds 2016 nauw samen met Google op het gebied van cloud-native technologieën. Dat gebeurt via Container Solutions, een zusterbedrijf van Trifork. De informele samenwerking is nu officieel vormgegeven via het Google Cloud Technology Partner programma. De samenwerking versterkt een ander belangrijk expertisegebied van Trifork – AI/ML –, en wordt uitgerold over de volledige Trifork groep.

‘We nemen onze expertise op het gebied van Tensorflow natuurlijk mee in de voortzetting van het partnership. Tensorflow en toolkits als Kubeflow zullen de acceptatie van Cloud technologie versnellen. Toegang tot schaalbare, beheersbare en flexibele AI/ML-oplossingen zal een stimulans zijn om de AI-vruchten te gaan plukken in verschillende bedrijfstakken’ aldus Line Christa Amanda Sørensen, COO van Trifork.

Jon Witkamp, Hoofd van Google Cloud Partnerships: ‘Een van de belangrijkste strategische uitdagingen voor organisaties wereldwijd is de overstap naar de cloud. Er is de technologische uitdaging, maar ook de innovatieve business strategie die nieuwe producten en diensten, meer omzet en organisatorische veerkracht aanjaagt.

Voordelen voor klanten
Bestaande en nieuwe klanten hebben, naast de partners van Trifork, veel voordeel bij deze samenwerking. Ze krijgen toegang tot de laatste innovaties en kunnen gebruik maken van de gezamenlijke Google-Trifork expertise.

Gecombineerd met een gefundeerde zakelijke benadering als jump-starts, Discovery workshops en Trifork Accelerate innovatiesprints is dit een belangrijke basis voor het leren en uitvoeren van kansen voor alle bedrijven die werken met de Cloud en AI.

Christian Stahl, Partner Business Manager bij Google, voegt hieraan toe: ‘Bij het selecteren van onze partners kijken we natuurlijk naar technische expertise en een bewezen staat van dienst, gericht op innovatieve oplossingen over een brede verscheidenheid aan bedrijfstakken. Maar ervaring met het helpen van klanten op strategisch niveau bij hun overstap naar de cloud is ook onmisbaar. Trifork voldoet aan al deze criteria.’

Voor Trifork is kennisuitwisseling een belangrijk aspect van de samenwerking.
Joern Larsen, oprichter en CEO bij Trifork: ‘Ons partnership met Google geeft onze klanten toegang tot het beste op het gebied van zowel de concrete uitvoering als het ontwikkelen van toonaangevende innovatieve oplossingen op het gebied van cloud space.

Voor een bedrijf waarvan de medewerkers gemotiveerd worden door het oplossen van complexe strategische uitdagingen van onze klanten, is het leeraspect ook fundamenteel. Dit geldt voor elk partnership dat Trifork aangaat. Ik weet zeker dat deze samenwerking belangrijke kansen voor ontwikkeling zal opleveren voor zowel Trifork, Google, als onze relaties.’

Kick-off event
Het partnership wordt ingeluid met een kick-off evenement in Denemarken, dat toegankelijk zal zijn voor klanten, investeerders, media en het brede netwerk van Trifork en Google.
Deelnemen aan het Trifork-Google Partnership Launch Event op 12 september in Aarhus en 13 september in Kopenhagen kan via de volgende link: https://trifork.com/triforkgooglelaunch/

Over Trifork (Engelstalig)
Trifork is a fast growing technology innovation company, headquartered in Switzerland with main branches in Denmark and the Netherlands. Founded in 1996, we now have offices across Europe and North America.

With our expert teams of software pilots, designers, strategists, innovation consultants and world-class partners, Trifork challenges the status quo and co-creates innovative solution that make a radical difference, together with our customers. We are passionate about technology and contribute our knowledge through customer projects, tech innovation, start-up investments, conferences and events.

Our highly-skilled development teams specialise in Artificial Intelligence/ Machine Learning, Blockchain, Cloud Computing, Internet of Things, Microservices and Mobile Technologies.

It is in our DNA to develop new solutions for the future – simply to make the world a better place with the help of technology.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie over de samenwerking, neem contact op met:
Dennis Jak
dennis@countercontent.nl
06- 24130892
Laatste van Trifork  
‘Trifork voorspelt de toekomst met Machine Learning’

Trifork en Google gaan strategisch partnership aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 45 dagen
Trifork contact  

Logo Trifork

  +31 20 486 2036
  Info@trifork.nl
  trifork.com
Trifork sociaal  


Trifork tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl