www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (426 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Revolutionaire innovatie in thuisnetwerken: devolo introduceert devolo Magic tijdens IFA 2018

Bunnik, 14 augustus 2018 – devolo introduceert devolo Magic – leef vandaag nog in de toekomst! Deze nieuwste productlijn combineert de beste WiFi met dataoverdracht op hoge snelheid, voor een magische internetervaring door het hele huis. devolo Magic past gloednieuwe technologieën toe om data over te dragen via het elektriciteitsnetwerk en verandert zo elk stopcontact in een WiFi-hotspot. Dat maakt devolo Magic zeer geschikt om alle moderne, slimme devices te voorzien van supersnel internet: tablets, smartphone, gameconsoles en smart-tv’s. Bovendien heeft devolo Magic genoeg kracht om ook te kunnen omgaan met alle multimedia-apparaten van de toekomst, waaronder videostreamen in 8K, cloud- en onlinegamen en virtual-realityapplicaties. Het instellen van devolo Magic is kinderspel: gewoon inpluggen en starten maar. De apparaten detecteren elkaar automatisch, waarna direct een versleutelde verbinding wordt gelegd. devolo Magic: voor een magische multimedia-ervaring.


Magische momenten voor de beste multimedia-ervaring
devolo Magic maakt het makkelijk: snel gamen via de cloud en online, videostreamen met topresolutie of gewoon chatten met vrienden in een videocall. devolo Magic biedt de beste verbindingen daar, waar het nodig is. Deze nieuwe productserie maakt gebruik van het bestaande elektriciteitsnetwerk van je huis (Powerline) voor internetbereik in elke kamer en zorgt zo voor een uitzonderlijk stabiele verbinding. De nieuwe devolo Magic-adapters zijn uitgerust met de nieuwe-generatie Powerline-technologie waarmee datasnelheden van maximaal 2.400 Mbps behaald kunnen worden – dat is dubbel zo snel als huidige Powerline-producten. Voor gebruikers betekent dit hogere snelheid, groter bereik en meer stabiliteit.

“Met devolo Magic combineert devolo het beste van WiFi en Powerline. Powerline als backbone voor uitstekende WiFi heeft enorme voordelen”, zegt Heiko Harbers, CEO van devolo AG. “Door Powerline als backbonetechnologie te gebruiken, wordt het signaal niet geblokkeerd door plafonds of muren. Met deze nieuwe-generatie Powerline-producten bereiken prestaties met devolo Magic dus een heel nieuwe dimensie.”

Perfecte, slimme WiFi
Met devolo Magic beschikt elke ruimte over supersnel internet. Het maakt niet uit of een gebruiker hierbij verbinding heeft via WiFi of de ethernetkabel – devolo Magic zorgt op beide manieren voor de beste verbinding. Doordat devolo Magic Mesh-WiFi ondersteunt, profiteren mobiele apparaten van nieuwe-generatie WiFi. Zo zorgt devolo Magic er geheel automatisch voor dat smartphones, tablets en alle andere mobiele apparaten altijd verbonden zijn met het snelste toegangspunt en een zo snel mogelijke verbinding hebben – als een magische assistent binnen het thuisnetwerk. Trage videostreams, videogames met lage, trage downloads en haperingen terwijl je naar je favoriete playlist luistert: met devolo Magic behoort dit alles tot het verleden.Eenvoudig instellen: uitpakken, inpluggen, klaar!
devolo Magic brengt de toekomst van het thuisnetwerk binnen handbereik. De eerste adapter wordt ingeplugd in een stopcontact en via een ethernetkabel aangesloten op de router. Vervolgens worden alle andere adapters daar ingeplugd, waar een snelle internetverbinding nodig is. Meer hoeft er niet te gebeuren. De apparaten detecteren elkaar automatisch en leggen een uitzonderlijk veilige, versleutelde verbinding. Als hulp bij de installatie is er de gratis devolo Home Network-app (voor Apple iOS en Google Android). Deze app biedt gebruikers een eenvoudige handleiding voor de configuratie van een perfect thuisnetwerk. De nieuwe devolo Magic-modellen zijn compatibel met alle routers en werken naadloos met elkaar samen. Ze kunnen ook gelijktijdig gebruikt worden met andere dLAN-adapters op dezelfde netvoeding.

devolo Magic: verkrijgbaarheid, prijs en garantie
devolo Magic is verkrijgbaar in LAN- en WiFi-uitvoering. devolo Magic 1 is het instapmodel voor de nieuwe productlijn. De devolo Magic 1 WiFi Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 149,90 euro. De adviesprijs voor de high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit is 199,90 euro. devolo Magic zal vanaf het vierde kwartaal van 2018 verkrijgbaar zijn.

Het devolo-persteam nodigt u van harte uit om meer te weten te komen over devolo Magic tijdens IFA 2018 van 29 augustus tot en met 3 september 2018 in Berlijn. We zien u graag in stand 126 in Hal 6.2. Neem om een afspraak in te plannen contact op met ons pr-bureau via devolo@lvtpr.com of bel +31 (0)30 65 65 070.

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Klik op de link achter de afbeeldingen voor meer beeldmateriaal.

Voor meer informatie en/ of reviewmogelijkheden, neem contact met ons op.

Mediacontact

LVTPR
Sophie Konings / Noëlle van der Vliet
Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
T: +31 (0)30 65 65 070
devolo@lvtpr.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van devolo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 426 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
devolo contact  
Logo devolo
  +31 (0)30 65 65 070
  devolo@lvtpr.com
  www.devolo.nl
devolo sociaal  
devolo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl