Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (598 dagen geleden)
Bedrijf:

Nog een Jaar en ISDN stopt! Alternatief: Cloud telefonie van Belcentrale 

Met het verdwijnen van ISDN hebben veel MKB'ers een groot probleem. Waar kies je nu voor? Belcentrale biedt met haar cloud telefonie een kant-en-klare oplossing die compleet geleverd en geïnstalleerd wordt.

Alleen, wat is Cloud telefonie? Die vraag beantwoordt Okke Feenstra van www.belcentrale.nl voor ons.’ Het is bellen vanuit de cloud, maar dan wel via een beveiligde verbinding op je internetaansluiting. Je hebt dan een volwaardige telefonie-oplossing gebaseerd op het bewezen Belcentrale cloud platform (reeds meer dan 15.000 MKB bedrijven aangesloten). Telefoons zijn in de all-in prijs opgenomen en worden turn-key op de buro’s geplaatst door een eigen installatie team van Belcentrale.’

Volledig uitbesteed
De cloud oplossing met bijbehorende service maakt dat de hele telefonie uitbesteed is. Telefoons zijn in bruikleen en worden meteen vervangen als ze kapot zijn. Een telefooncentrale is niet meer nodig. De cloud telefonie heeft alle mogelijke opties die je kan bedenken, zoals wachtrij, voicemail , doorschakelservice, etc. Allemaal via de webbrowser in te stellen. Met een servicecontract kunt u 24x7 terugvallen op een landelijk dekkend serviceteam dat altijd kan helpen bij vragen of instellingen.
Belcentrale heeft niet alleen naar de functionaliteiten gekeken, maar ook naar manieren om de telefonie helemaal uit te besteden zodat de MKB klant zich volledig op haar core business kan richten.

MKB specifieke vraag
Belcentrale heeft veel onderzoek en ontwikkeling gestoken in haar cloud platform gestoken. Maar eerst hebben we onderzoek gedaan binnen de MKB doelgroep, om te zien waar het MKB op zit te wachten. Het onderzoek concludeerde dat de gemiddelde MKB'er het ontzettend druk heeft en geen tijd en zin heeft om zich met de technische infrastructuur van IT en Telecom bezig te houden. In het MKB blijken veel van dit soort zaken uitbesteed aan de lokale regelneef in de buurt ‘die zo handig met computers is’. Deze ICT reseller koopt meestal via een partner programma van een grote telco en is niet meer dan een doorgeefluik van de weinig servicegerichte grote aanbieders. Belcentrale kan goed inspelen op de wensen van het MKB omdat ze een relatief kleine en flexibele speler is. Maar met iets minder dan 200 werknemers wel groot genoeg om precies die expertise te bieden die nodig is.

Meer service voor minder geld 
Telefonie via ISDN wordt door KPN met dwang uitgefaseerd, er zijn geen uitzonderingen voor MKB bedrijven mogelijk. Daarnaast is ISDN niet meer van deze tijd, door de gedateerde beperkingen qua opties, de antieke prijsstelling  en het feit dat ze vrijwel uitsluitend door de voormalig staatsmonopolist wordt geleverd.
Met de oplossing van Belcentrale heb je een systeem dat compleet vanuit de webbrowser zelf aangepast kan worden, of u vraagt support van Belcentrale het voor u te doen. Van de telefoon op uw bureau tot de instellingen van de centrale zijn uitbesteed en ondersteund. Een vaste kosten structuur is ook iets dat veel MKB’ers kunnen waarderen. Een vast bedrag per maand voor de toestellen, gesprekken en abonnementen . Alleen belminuten naar het buitenland en servicenummers worden extra in rekening gebracht. Hoe langer de contractduur des te groter het voordeel. Belcentrale levert meestal voor 15 procent minder op basis van de laatste drie telefoonfacturen van de huidige provider als men overstapt. 

MKB’ers die ISDN willen vervangen kunnen bellen voor een afspraak. Belcentrale installeert nieuwe toestellen, stelt alles volgens wensen in en bespaart in de meeste gevallen 15 procent op de huidige factuur. Elke woensdag is inloopochtend of u schrijft in voor een gratis cursus ochtend als u het belangrijk vindt zelf ook in te kunnen stellen. www.belcentrale.nl
Laatste van Belcentrale.nl  
Belcentrale op de Horecava 2020

Belcentrale aanwezig op Horecava 2020

Belcentrale gaat verder met nieuwe Channel Manager
Geplaatst:
Verstreken tijd: 598 dagen
Belcentrale.nl contact  

Logo Belcentrale.nl

Belcentrale.nl sociaal  


Belcentrale.nl tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl