Dell Boomi introduceert Onboarding Solution Accelerator

Nieuwe oplossing verbindt HR-systemen en mensen via cloud en on-premises voor snelle en effectieve onboarding

Amsterdam, 9 augustus 2018 Dell Boomi™ (Boomi) presenteert vandaag zijn Onboarding Solution Accelerator. Met deze tool versnellen organisaties het onboarding proces van nieuwe medewerkers, zodat ze vanaf de eerste werkdag effectief worden ondersteund. De nieuwe oplossing verbindt systemen en mensen voor een gestroomlijnd onboarding traject, een betere gebruikerservaring en hogere productiviteit.

De Onboarding Solution Accelerator brengt processen en workflows vanuit de hele organisatie bijeen en verbindt zowel on-premises als cloud applicaties met elkaar. Het creëert bovendien een centrale gegevensbank die automatisch onderhouden wordt. Kant-en-klare dashboards, workflows, connectiviteit en datamodellen zijn beschikbaar om end-to-end onboarding te automatiseren. Deze functionaliteiten bij elkaar opgeteld bieden de nieuwe medewerker een consistente en probleemloze kennismaking met de organisatie en verbeteren het onboarding proces op de volgende onderdelen:
  • Minder handmatige invoer: het onboarding proces wordt volledig gedigitaliseerd voor geautomatiseerd beheer en papierloze workflows. Omdat data minder vaak handmatig ingevoerd hoeft te worden, neemt de kans op fouten af. Meldingen van compliance en escalatie kunnen automatisch worden afgehandeld.
  • Betere samenwerking: een efficiënte, consistente en flexibele ervaring voor het onboarding team zorgt voor een kortere doorlooptijd, dankzij geautomatiseerd realtime inzicht in onboarding workflows.
  • Hoge betrokkenheid: een unieke, consistente en flexibele onboarding ervaring met een hoge gebruiksvriendelijkheid geeft een betere ervaring tijdens het onboarding traject, verlaagt het verloop en vermindert de acquisitiekosten voor werknemers en partners.
Lees hier het volledige, Engelstalige persbericht.Over Dell Boomi
Dell Boomi© (Boomi), een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, is de toonaangevende aanbieder van cloud integratie- en workflow-automatiseringssoftware voor 'The Connected Business'. Boomi ondersteunt meer dan 7.000 organisaties sneller en slimmer te opereren, door data en applicaties te verbinden en zo de flexibiliteit en slagkracht van de organisatie te vergroten. Meer informatie op www.boomi.com.

© 2018 Boomi Inc. Dell and Dell Boomi are trademarks of Dell Inc. or its subsidiaries. Other names or marks may be the trademarks of their respective owners.Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Lisa Elzinga
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: dell_boomi@yellow-communications.com