www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (670 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

BlackBerry presenteert nieuwe ransomware-herstelfunctie

Vernieuwde BlackBerry Workspaces met nauwkeurige herstelmogelijkheid helpt organisaties ransomware-aanvallen sneller op te lossen

Las Vegas, Black Hat 2018, 6 augustus 2018 – BlackBerry presenteert een update van zijn samenwerkingsplatform BlackBerry Workspaces. Het platform bevat nu een ransomware-herstelfunctie die organisaties in staat stelt snel te herstellen van een cyberaanval.

Ondanks de goede voorzorgsmaatregelen die organisaties meestal treffen, komen ransomware-aanvallen nog steeds vaak voor. Ransomware-aanvallen waren in 2017 dan ook het meest voorkomende type malware[1] en naar verwachting worden eind 2019 bedrijven iedere veertien seconden getroffen door een ransomware-aanval. De schadekosten lopen daarbij naar verwachting op tot 11,5 miljard dollar per jaar[2].

Organisaties die BlackBerry Workspaces gebruiken, kunnen zodra hun PC’s en gesynchroniseerde bestanden getroffen zijn door een ransomware-aanval meteen de herstelfunctie inzetten. BlackBerry’s nieuwe ransomware-herstelfunctie helpt om de schade van ransomware-aanvallen te beperken door getroffen accounts te ‘bevriezen’. De beheerder kan gebruikerslogs controleren om precies te achterhalen welke werkplekken, mappen en bestanden zijn geïnfecteerd. Vervolgens kunnen de getroffen computers, bestanden en mappen worden teruggezet naar versies van voor de aanval, ongeacht hoe oud een versie is. De mogelijkheid om alleen geïnfecteerde bestanden te verwijderen, voorkomt dat de werkzaamheden en productiviteit bij organisaties worden verstoord.

"Naast gegevensverlies, het mislopen van kansen in de markt en het risico op reputatieschade, kan de downtime als gevolg van ransomware-aanvallen ernstige schade toebrengen aan organisaties en hun klanten in iedere sector. Denk ook aan sectoren als de gezondheidszorg of openbare veiligheid, waar de gevolgen van een storing rampzalig kunnen zijn", zegt Billy Ho, Executive Vice President of Enterprise Products bij BlackBerry. "Organisaties hebben een sterke beveiligingscultuur nodig om het risico op een aanval te minimaliseren - iets waar ons Cybersecurity Consulting-team de afgelopen jaren veel organisaties bij heeft ondersteunt. In het allerergste geval is het cruciaal dat bedrijven een gelaagd verdedigingsmodel hebben ontwikkeld en technologie gebruiken waarmee ze in staat zijn elke mogelijke aanval aan te pakken.”

De nieuwe ransomware-herstelfunctie is zonder extra kosten beschikbaar in de BlackBerry Workspaces Collaborate- en Secure Plus-edities. BlackBerry demonstreert de nieuwe oplossing tijdens de BlackBerry Security Summit 2018 in Londen op 12 september en in New York City op 4 oktober. Voor meer informatie en registratie: www.BlackBerry.com/SecuritySummit.


  • Op dinsdag 21 augustus geeft BlackBerry een webinar met een stapsgewijze demonstratie van de nieuwe BlackBerry Workspaces met de ransomware-herstelfunctie. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.
Over BlackBerry
BlackBerry is leverancier van software en services gericht op het beveiligen en beheren van IoT-endpoints. Het bedrijf doet dit met BlackBerry Secure, een end-to-end Enterprise of Things-platform, dat bestaat uit BlackBerry’s enterprise communicatie- en samenwerkingssoftware en gecertificeerde beveiligingsoplossingen.

BlackBerry is gevestigd in Waterloo, Ontario en opgericht in 1984 en is actief in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. BlackBerry is genoteerd aan de aandelenbeurs in Toronto en New York, beide met de symbolen “BB”. Bezoek de website voor meer informatie: www.BlackBerry.com en volg het bedrijf op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Over Black Hat
Al meer dan twintig jaar biedt Black Hat bezoekers de laatste informatie op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en trends op het gebied van beveiliging. Deze wereldwijde evenementen en trainingen worden gedreven door de behoeften van de beveiligings-community, die ernaar streeft om de beste inzichten in de industrie samen te brengen. Black Hat inspireert professionals op alle carrièreniveaus en stimuleert groei en samenwerking tussen academici, toponderzoekers en leiders in de publieke en private sector. Black Hat’s ‘Briefings’ en ‘Trainings’ worden jaarlijks gehouden in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op: blackhat.com. Black Hat wordt georganiseerd door UBM plc. UBM is de grootste pure-play B2B Events organisator ter wereld. Onze ruim 3.750 medewerkers, gevestigd in meer dan twintig landen, bedienen meer dan vijftig verschillende sectoren. Onze diepgaande kennis en passie voor deze sectoren stellen ons in staat om waardevolle ervaringen te creëren die onze klanten helpen succesvol te zijn. Kijk op www.ubm.com voor het laatste nieuws en informatie over UBM.

BlackBerry and related trademarks, names and logos are the property of BlackBerry Limited and are registered and/or used in the U.S. and countries around the world. All other marks are the property of their respective owners. BlackBerry is not responsible for any third-party products or services.

[1] Verizon 2017 Data Breach Investigations Report
[2] Cybersecurity VenturesVoor meer informatie kunt u contact opnemen met:
LEWIS
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail: blackberryNL@teamlewis.com
Laatste van BlackBerry  
Onderzoek BlackBerry & KPMG: nieuwe ransomware-stam gericht op onderwijsinstellingen ontdekt

Dedrone en BlackBerry werken samen tegen ongeautoriseerde droneactiviteiten

Overal intelligente beveiliging dankzij BlackBerry Spark Suites
Geplaatst:
Verstreken tijd: 670 dagen
BlackBerry contact  

Logo BlackBerry

BlackBerry sociaal  


BlackBerry tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl