www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (611 dagen geleden)
Bedrijf:

AFIBER installeert optische netwerk PoP in Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter

Amsterdam, 1 augustus 2018 - Datacenter.com, een channel gefocuste aanbieder van on-demand colocatie diensten met een 'high-profile' merknaam en een geplande uitrol van colocatie datacenters in strategische markten wereldwijd, heeft AFIBER toegevoegd aan zijn connectivity portfolio in Datacenter.com Amsterdam AMS1. AFIBER heeft hiervoor een netwerk Point of Presence (PoP) geïnstalleeerd in het Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com's eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

AFIBER is een internationale aanbieder van ‘software defined optical networking’ diensten (retail en wholesale) gevestigd in Heemstede. De sterk geautomatiseerde en flexibele workflows van AFIBER voor het leveren van dark fiber en wavelength services worden ondersteund door een optisch netwerk met hoge capaciteit en lage latency verbindingen met: wereldwijde carriers en netwerkdienstverleners; meer dan 50 datacenters in de Randstad en regionale gebieden in Nederland; en meer dan 1.000 bedrijfsverzamelgebouwen.

"Verscheidene AFIBER klanten en prospects vragen al enige tijd om onze netwerkdiensten beschikbaar te hebben in Datacenter.com Amsterdam AMS1," zegt Jochem de Gruyter, CEO van AFIBER. "Als je de datacentermarkt in de metropool Amsterdam echt volledig wilt afdekken, dan moet je als netwerkdienstverlener een volledig onafhankelijke en klantgerichte benadering erop na houden. Het toevoegen van AMS1 aan ons optische netwerk biedt meer diversiteit aan onze klanten en serviceproviders en onderstreept onze connectiviteitsstrategie voor high density data en cloud colocatie.”

CSP's, financials, gezondheidszorg

Het datacenter.com AMS1 datacenter is gevestigd in het zakendistrict in Amsterdam Zuidoost, een gebied met een hoge dichtheid als het gaat om beschikbare carrier fibers. Datacenter.com biedt flexibele, on-demand colocatie diensten met maandelijks opzegbare contracten en verwacht dat AFIBER's sterk geautomatiseerde connectiviteitspropositie - gericht op lage latentie en hoge veiligheid - een aantrekkelijke aanvulling zal zijn op de connectiviteitsopties die reeds beschikbaar zijn in Amsterdam AMS1.


AFIBER heeft een netwerk PoP geïnstalleeerd in het Amsterdam AMS1 datacenter van Datacenter.com. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com's eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

"AFIBER en Datacenter.com delen dezelfde klantvraaggerichte bedrijfswaarden waarbij hoge kwaliteit datacenterdiensten met zeer flexibele, on-demand karakteristieken worden geleverd,” zegt Jochem Steman, CEO van Datacenter.com. "Bovendien delen we dezelfde plannen voor agressieve internationale groei, terwijl we beide een groot deel van onze diensten leveren via een internationaal ecosysteem van kanaalpartners. De zeer efficiënte connectiviteitsdiensten die AFIBER aanbiedt, zullen voorzien in een behoefte aan lage latency en hoge bandbreedte. Vooral ook onze meest veeleisende klanten zal dit aanspreken, waaronder cloud service providers, financiële instellingen en organisaties in de gezondheidszorg.”

Real-time: netwerkspecificaties, design

AFIBER's investeringen in zelfontwikkelde management software voor het optische netwerk hebben geresulteerd in een geautomatiseerde en snelle levering van dark fiber en wavelength services. Retailklanten en kanaalpartners kunnen via de online AFIBER-toepassingen hun netwerkvoorkeuren op afstand kiezen en configureren. Zij kunnen het type netwerkdienst, de geprefereerde route(s) en technische specificaties voor de uitrol selecteren. Het netwerkbeheersysteem van AFIBER genereert vervolgens automatisch een optimaal netwerkontwerp, terwijl de prijzen en technische specificaties en ook offertes in real-time worden aangemaakt.

"Ons netwerkontwerp is uniek en biedt hoogwaardige optische fiber specificaties en connectiviteitsstandaarden," zegt De Gruyter. "Het ontwerp is uniek dankzij onze investeringen in de nieuwste netwerkbeheersystemen en –apparatuur. Tezamen met de transparante kenmerken van onze connectiviteitsdiensten en functionaliteit zoals optische encryptie, maakt het de propositie van AFIBER tot zeer waardevol in Nederland, Europa en daarbuiten. Datacenter.com's marktvisie is zeer vergelijkbaar met onze eigen marktbenadering - met hun on-demand colocatie propositie, hun plannen voor internationale expansie en ook hun kanaalgerichte strategie. Daarnaast hebben zij, net als wij, een passie voor het leveren van hoogwaardige datacenter infrastructuur - in hun geval met een ultra-lage, dus energiezuinige PUE-waarde en datahallen die geschikt zijn voor OCP. We kijken dan ook uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Datacenter.com."

--------------------
Over AFIBER

AFIBER is een in Nederland gevestigd bedrijf dat deel uitmaakt van de Nederlandse telecomcarriergroep. AFIBER richt zich op sterk geautomatiseerde en flexibele levering van dark fiber en wavelength services (retail en wholesale). De investeringen van het bedrijf in zelfontwikkelde SDN-management oplossingen en actieve DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) technologieën hebben geresulteerd in een geavanceerd optisch netwerkaanbod met lage latency, hoge bandbreedte en high-security netwerk features. Het managementteam van AFIBER heeft jarenlange ervaring in de datacenter- en telecommunicatie-industrie en wil binnen 5 jaar uitgroeien tot een belangrijke Europese leverancier van optische SDN-diensten middels een groeiend ecosysteem van channelpartners.

Voor meer informatie over AFIBER, ga naar https://www.AFIBER.net.--------------------
Over Datacenter.com

De investeerders van Datacenter.com hebben zichzelf ten doel gesteld om zwaar te investeren in state-of-the-art datacenter infrastructuur. Daarmee willen zij inspelen op de groeiende vraag in de markt naar hyper-connected en modulair ingerichte datacenters, waarin organisaties flexibel en veilig hun IT infrastructuren kunnen onderbrengen en waarbij aan alle cloud computing eisen wordt voldaan. Datacenter.com’s op maat geleverde, betrouwbare en innovatieve datacenter oplossingen worden geleverd met best-in-class klantondersteuning.

Voor meer informatie over Datacenter.com, ga naar: https://datacenter.com, of volg Datacenter.com via Twitter @datacenter_com

--------------------
Media Contact:

Datacenter.com
Jorg Rademaker, Marketing Manager Datacenter.com
press@datacenter.com
Keienbergweg 22 | 1101 GB Amsterdam | the Netherlands
Laatste van Datacenter.com  
Datacenter.com completes expansion of Amsterdam Data Center

Datacenter aanbieder Datacenter.com start IT-management gefocuste Lunch & Learn Seminars met IBM

AFIBER installeert optische netwerk PoP in Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter
European Directories kondigt verandering van leiderschap aan bij Youvia

Product lancering Microsoft 365 Business Voice!

Ivanti introduceert self-healing mogelijkheden met nieuwe Ivanti Assistants voor Enterprise Service Management

Bieze Food Group kiest voor CloudSuite e-commerce platform

Maandalert Woningmarkt | In februari nog geen effect van de COVID-19 pandemie zichtbaar

Nieuw Benchmarking-rapport van KnowBe4 stelt vast dat 37,9% van ongetrainde eindgebruikers een phishing-test niet doorstaat
XpertHR lanceert product voor uitzendbranche met o.a. tool voor toepassing inlenersbeloning: XpertHR Flex

Wuunder stelt transportmanagementsysteem gratis beschikbaar voor ondernemers

Interxion stelt Enrico de Boer aan als Nederlandse Sales & Marketing Director

Collibra haalt $112,5 miljoen op om bedrijven te helpen datagestuurd beslissingen te nemen

Drie op de tien Nederlanders kan collega’s slecht bereiken

Eckes-Granini verbetert klantervaring en verkleint ecologische footprint met Shippeo's realtime visibility platform

Hoe overleef ik de Corona-crisis?

Stichting ICT Milieu helpt leerlingen MBO Amersfoort in Coronacrisis met ‘refurbished’ laptops

Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer

Nutanix werkt samen met Udacity om Hybrid Cloud Nanodegree-programma aan te bieden

KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

De nieuwe Razer Blade 15 - speciaal voor gebruikers met hoge eisen

Secureworks steunt organisaties die cybersecurity nu hard nodig hebben

Ruim 12.000 valse e-mails gemeld

Kijken, klikken en kopen: ‘social commerce’ zorgt voor een revolutie in de supply chain
Geplaatst:
Verstreken tijd: 611 dagen
Datacenter.com contact  

Logo Datacenter.com

  Jochem Steman
  press@datacenter.com
  datacenter.com
Datacenter.com sociaal  


Datacenter.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88064 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7718 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl