www.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (663 dagen geleden)
Bedrijf:

AFIBER installeert optische netwerk PoP in Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter

Amsterdam, 1 augustus 2018 - Datacenter.com, een channel gefocuste aanbieder van on-demand colocatie diensten met een 'high-profile' merknaam en een geplande uitrol van colocatie datacenters in strategische markten wereldwijd, heeft AFIBER toegevoegd aan zijn connectivity portfolio in Datacenter.com Amsterdam AMS1. AFIBER heeft hiervoor een netwerk Point of Presence (PoP) geïnstalleeerd in het Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com's eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

AFIBER is een internationale aanbieder van ‘software defined optical networking’ diensten (retail en wholesale) gevestigd in Heemstede. De sterk geautomatiseerde en flexibele workflows van AFIBER voor het leveren van dark fiber en wavelength services worden ondersteund door een optisch netwerk met hoge capaciteit en lage latency verbindingen met: wereldwijde carriers en netwerkdienstverleners; meer dan 50 datacenters in de Randstad en regionale gebieden in Nederland; en meer dan 1.000 bedrijfsverzamelgebouwen.

"Verscheidene AFIBER klanten en prospects vragen al enige tijd om onze netwerkdiensten beschikbaar te hebben in Datacenter.com Amsterdam AMS1," zegt Jochem de Gruyter, CEO van AFIBER. "Als je de datacentermarkt in de metropool Amsterdam echt volledig wilt afdekken, dan moet je als netwerkdienstverlener een volledig onafhankelijke en klantgerichte benadering erop na houden. Het toevoegen van AMS1 aan ons optische netwerk biedt meer diversiteit aan onze klanten en serviceproviders en onderstreept onze connectiviteitsstrategie voor high density data en cloud colocatie.”

CSP's, financials, gezondheidszorg

Het datacenter.com AMS1 datacenter is gevestigd in het zakendistrict in Amsterdam Zuidoost, een gebied met een hoge dichtheid als het gaat om beschikbare carrier fibers. Datacenter.com biedt flexibele, on-demand colocatie diensten met maandelijks opzegbare contracten en verwacht dat AFIBER's sterk geautomatiseerde connectiviteitspropositie - gericht op lage latentie en hoge veiligheid - een aantrekkelijke aanvulling zal zijn op de connectiviteitsopties die reeds beschikbaar zijn in Amsterdam AMS1.


AFIBER heeft een netwerk PoP geïnstalleeerd in het Amsterdam AMS1 datacenter van Datacenter.com. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com's eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

"AFIBER en Datacenter.com delen dezelfde klantvraaggerichte bedrijfswaarden waarbij hoge kwaliteit datacenterdiensten met zeer flexibele, on-demand karakteristieken worden geleverd,” zegt Jochem Steman, CEO van Datacenter.com. "Bovendien delen we dezelfde plannen voor agressieve internationale groei, terwijl we beide een groot deel van onze diensten leveren via een internationaal ecosysteem van kanaalpartners. De zeer efficiënte connectiviteitsdiensten die AFIBER aanbiedt, zullen voorzien in een behoefte aan lage latency en hoge bandbreedte. Vooral ook onze meest veeleisende klanten zal dit aanspreken, waaronder cloud service providers, financiële instellingen en organisaties in de gezondheidszorg.”

Real-time: netwerkspecificaties, design

AFIBER's investeringen in zelfontwikkelde management software voor het optische netwerk hebben geresulteerd in een geautomatiseerde en snelle levering van dark fiber en wavelength services. Retailklanten en kanaalpartners kunnen via de online AFIBER-toepassingen hun netwerkvoorkeuren op afstand kiezen en configureren. Zij kunnen het type netwerkdienst, de geprefereerde route(s) en technische specificaties voor de uitrol selecteren. Het netwerkbeheersysteem van AFIBER genereert vervolgens automatisch een optimaal netwerkontwerp, terwijl de prijzen en technische specificaties en ook offertes in real-time worden aangemaakt.

"Ons netwerkontwerp is uniek en biedt hoogwaardige optische fiber specificaties en connectiviteitsstandaarden," zegt De Gruyter. "Het ontwerp is uniek dankzij onze investeringen in de nieuwste netwerkbeheersystemen en –apparatuur. Tezamen met de transparante kenmerken van onze connectiviteitsdiensten en functionaliteit zoals optische encryptie, maakt het de propositie van AFIBER tot zeer waardevol in Nederland, Europa en daarbuiten. Datacenter.com's marktvisie is zeer vergelijkbaar met onze eigen marktbenadering - met hun on-demand colocatie propositie, hun plannen voor internationale expansie en ook hun kanaalgerichte strategie. Daarnaast hebben zij, net als wij, een passie voor het leveren van hoogwaardige datacenter infrastructuur - in hun geval met een ultra-lage, dus energiezuinige PUE-waarde en datahallen die geschikt zijn voor OCP. We kijken dan ook uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Datacenter.com."

--------------------
Over AFIBER

AFIBER is een in Nederland gevestigd bedrijf dat deel uitmaakt van de Nederlandse telecomcarriergroep. AFIBER richt zich op sterk geautomatiseerde en flexibele levering van dark fiber en wavelength services (retail en wholesale). De investeringen van het bedrijf in zelfontwikkelde SDN-management oplossingen en actieve DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) technologieën hebben geresulteerd in een geavanceerd optisch netwerkaanbod met lage latency, hoge bandbreedte en high-security netwerk features. Het managementteam van AFIBER heeft jarenlange ervaring in de datacenter- en telecommunicatie-industrie en wil binnen 5 jaar uitgroeien tot een belangrijke Europese leverancier van optische SDN-diensten middels een groeiend ecosysteem van channelpartners.

Voor meer informatie over AFIBER, ga naar https://www.AFIBER.net.--------------------
Over Datacenter.com

De investeerders van Datacenter.com hebben zichzelf ten doel gesteld om zwaar te investeren in state-of-the-art datacenter infrastructuur. Daarmee willen zij inspelen op de groeiende vraag in de markt naar hyper-connected en modulair ingerichte datacenters, waarin organisaties flexibel en veilig hun IT infrastructuren kunnen onderbrengen en waarbij aan alle cloud computing eisen wordt voldaan. Datacenter.com’s op maat geleverde, betrouwbare en innovatieve datacenter oplossingen worden geleverd met best-in-class klantondersteuning.

Voor meer informatie over Datacenter.com, ga naar: https://datacenter.com, of volg Datacenter.com via Twitter @datacenter_com

--------------------
Media Contact:

Datacenter.com
Jorg Rademaker, Marketing Manager Datacenter.com
press@datacenter.com
Keienbergweg 22 | 1101 GB Amsterdam | the Netherlands
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Datacenter.com  
Datacenter.com kondigt het komende vertrek aan van CEO

Datacenter.com completes expansion of Amsterdam Data Center

Datacenter aanbieder Datacenter.com start IT-management gefocuste Lunch & Learn Seminars met IBM
Talking Bikes: Siemens Mobility maakt fietsers digitaal zichtbaar

Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Johnny Pronk aangesteld als key accountmanager bij Renewd

Pure biedt flexibiliteit en keuzevrijheid aan klanten die een weg moeten vinden in de uitdagende omgeving van vandaag

Greenhouse verdubbelt capaciteit datacenter Naaldwijk en benoemt Chief Commercial Officer

Uptime datacenter BIT cruciaal voor kwaliteit van diensten Missing Piece

Sharp introduceert stijlvol zwart PV-zonnepaneel met half-cut-cellen

commercetools erkend om B2B-commerce

Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Razer Gigantus V2 – go big or go home

F5 maakt Tom Fountain topman voor wereldwijde services en strategie

Nakko becomes Notificare partner

Scale-up Gymeyes lanceert bestelkiosk voor horeca

Vanaf 1 juni reserveren bij cafés en terrassen met nieuwe app

Cybereason sluit samenwerking met Pinewood om slagkracht in Nederland te vergroten

GitLab breidt functionaliteiten van DevSecOps-platform uit met release 13.0

VMware introduceert tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC

CM.com takes Conversational Commerce to the next level through the acquisition of leading Conversational AI provider CX Company

Verdwijnen DWDD doet literatuurwereld veel pijn
Workiva en Trintech kondigen strategische samenwerking aan die financiële afsluitprocessen en wettelijke rapportageprocessen transformeert

Snel groeiende vraag naar managed securitydiensten creëert nieuwe kansen voor MSP’s

Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?

MeetingpointAdvies biedt kosteloos videobellen aan financieel adviseurs

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Nutanix breidt integratie met ServiceNow uit en stroomlijnt IT-operations en -kosten

Secureworks introduceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Drie nieuwe Fiber Aggregation Switches met optioneel cloud-beheer

Amsterdam eindigt als tweede op wereldwijde ranglijst artificiële intelligentie

Women in Tech komt met een 24 hour virtual conference
Geplaatst:
Verstreken tijd: 663 dagen
Datacenter.com contact  

Logo Datacenter.com

  Jochem Steman
  press@datacenter.com
  datacenter.com
Datacenter.com sociaal  


Datacenter.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Logo BIT
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88453 persberichten
- 5694 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8073 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl