www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (414 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Saxion kiest voor Integratieplatform as a Service van Enable U

Amsterdam, 31 juli 2018 – Middels een Europees aanbestedingstraject heeft hogeschool Saxion ­­gekozen voor Enable U als leverancier van een organisatiebrede integratieoplossing. Het driejarig servicecontract, waarbij Saxion door Enable U volledig ontzorgd wordt op het gebied van het veilig koppelen van ICT-systemen, stelt Saxion in staat om een nog betere leer- en werkomgeving te bieden.

Als een van de grootste hogescholen van het land wil Saxion met haar informatievoorziening de student voorzien van alle randvoorwaarden om optimaal te kunnen studeren. De juiste informatie moet daarom op elk moment in digitale vorm beschikbaar gesteld kunnen worden. Hiertoe is een integratievisie ontwikkeld die zal zorgen voor een 24/7 online dienstverlening voor studenten, medewerkers en overige klantgroepen.

Met de keuze voor Enable U in the Cloud worden middels het Integration Platform As A Service (IPaaS) backoffice systemen beter geïntegreerd en wordt informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op vlak van roostering, studievoortgang en financiën vergroot. Ook kunnen externe cloudsystemen makkelijk geïntegreerd worden door dit op grafische wijze vanuit de webbrowser te configureren. Op korte termijn zal Saxion dus in staat zijn zélf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

Frank Arts, CEO van Enable U: “Enable U wordt steeds meer dé integratiespecialist van heel Nederland. We zijn heel blij met het vertrouwen dat een grote onderwijsorganisatie als Saxion in ons stelt. We willen Saxion ‘enablen’ om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan studenten en leerkrachten. Agenda’s van leerkrachten, boekingen van ruimtes, opdrachten en resultaten: alles is straks real time inzichtelijk. Zo stellen we iedereen in staat om beter samen te werken.”

Jaques Heeren, senior inkoper van Saxion, valt Arts bij: “We verwachten in Enable U een betrouwbare en toekomstvaste partner te hebben gevonden waarmee we de komende jaren vol vertrouwen gaan samenwerken. Enable U heeft zich zowel gedurende als na het aanbestedingsproces onderscheiden als een professionele partij met veel kennis, die de huidige knelpunten en doelstellingen van de Saxion-organisatie goed heeft doorgrond en hier passende oplossingen voor heeft.”

---

Over Enable U
Enable U maakt het mogelijk om op een snelle, veilige en betrouwbare manier data uit te wisselen tussen applicaties. De organisatie vermenigvuldigt de waarde van (bedrijfs)data en functies door deze overal veilig, op het juiste moment en voor de juiste toepassingen toegankelijk te maken. Hiermee worden zowel bedrijven als overheden in staat gesteld (‘enabled’) om beter samen te werken en digitale processen en dienstverlening te verbeteren.

Om het potentieel van een organisatie volledig te ontketenen heeft Enable U haar portfolio van integratieoplossingen en specialistische professionele diensten samengebald in een integratiefunctie die afgenomen kan worden ‘As a Service’. Sinds zijn oprichting werkt Enable U aan de ambitie om door middel van soepele digitale integratieprocessen bij te dragen aan goed leven. Meer informatie is te vinden op: www.enable-u.nl

Volg Enable U ook op: Twitter | LinkedIn | Youtube |

Over Saxion
Bij de vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren circa 26.000 (deeltijd)studenten en werken circa 2.900 medewerkers. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Voor overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties is 'Saxion bij- en nascholing' een goede partner in kennisvergaring. Meer informatie is te vinden op: https://www.saxion.nl/over-saxion

Meer informatie
Annelies Heuvelmans
035-5822730
enable-u@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Enable-U  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Data Matters BV

Logo NetApp

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 414 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Enable-U contact  
Logo Enable-U
  +31 (0)20 716 3866
  info@enable-u.nl
  www.enable-u.nl
Enable-U sociaal  
Enable-U tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl