www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (618 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti verenigt IT, servicemanagement en security operations met Ivanti Automation

Ivanti Automation, dat gratis te integreren is met Ivanti producten, stroomlijnt het beheer van infrastructuur, cloud- en werkplekprocessen binnen het volledige productportfolio en daarbuiten

’s Hertogenbosch — 24 juli 2018 - Ivanti®, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, kondigt Ivanti Automation aan. Ivanti Automation stroomlijnt het beheer van complexe hybride IT-omgevingen door infrastructuur, cloud- en werkplekprocessen te automatiseren. In aanvulling op het Identity Management portfolio integreert Ivanti Automation nu ook met het complete Ivanti IT-product portfolio voor operational security, unified endpoint management, IT asset management, service management evenals technologieën van derden. Ivanti Automation is gratis voor bestaande en nieuwe klanten ter integratie van oplossingen binnen het Ivanti portfolio en stelt IT-beheerders en -beveiligers in staat handmatige taken uit verschillende IT-silo’s te automatiseren en verenigen, zodat organisaties sneller return on investment krijgen uit hun bestaande technologie.

“IT-organisaties beheren toenemend complexe hybride omgevingen, maar hun middelen zijn beperkter dan ooit”, zegt Ian Aitchison, Senior Product Director bij Ivanti. “Met Ivanti Automation helpen we hen zich te ontdoen van tijdrovende, handmatige taken die de mogelijkheden beperken om te focussen op strategische projecten. Door processen uit de hele IT-organisatie te verenigen, verbeteren we de algehele IT-samenwerking en productiviteit, proces-stroomlijning en verlagen we de risico’s. Door de standaard versie van Ivanti Automation kosteloos aan al onze klanten aan te bieden, kunnen zij snel en gemakkelijk profiteren van de voordelen van automatisering.”

Vanuit één platform versimpelt Ivanti Automation infrastructurele, cloud- en werkplekprocessen die nodig zijn om IT-diensten te ondersteunen en te leveren aan de business. De oplossing overkoepelt alle producten van Ivanti en zorgt voor geautomatiseerde workflows over meerdere IT-afdelingen voor verenigd IT-management. Deze gedeelde omgeving kan ook on-premises infrastructurele processen en tools automatiseren en ondersteunt meerdere publieke clouddiensten, waaronder Amazon en Microsoft Azure zodat regels en beleid voor provisioning services en toegangsrechten snel kunnen worden bepaald. Integratie met technologieën van derden wordt ondersteund door op voorhand gebouwde connectors en add-ons, die beschikbaar zijn via de Ivanti Marketplace.

Met Ivanti Automation kunnen organisaties:
  • routinematige configuraties, provisioning en upgrades automatiseren met meer dan 300 ingebouwde automatiseringstaken;
  • de tijd die het kost om aan aanvragen te voldoen en incidenten op te lossen sterk inkorten omdat er niet langer hoeft te worden gewacht op menselijke beschikbaarheid en besluiten om benodigde acties uit te voeren;
  • beheer van complexe hybride omgevingen eenvoudiger maken door snel krachtige en opeenvolgende runbooks te creëren;
  • risico’s beperken en beveiliging verbeteren middels voorspelbare en audit-vriendelijke processen die policies opleggen en helpen menselijke fouten te voorkomen.
Volgens Gartner kan “automatisering de kosten verlagen en effectiviteit van Infrastructure & Operations vergroten. Organisaties focussen in eerste instantie op verlaging van hun eigen kosten (of het besteden van interne middelen aan meer waardevolle activiteiten) en het vergroten van hun efficiëntie. Nu automatiseringsmogelijkheden volwassen en bewezen raken, zien organisaties steeds vaker in dat automatisering de kwaliteit van hun dienstverlening kan vergroten, zoals snelheid (snellere verwerking van transacties) en standaardisering (betere betrouwbaarheid van de IT-infrastructuur).”[1]

Ivanti Automation is nu beschikbaar. Standaardlicenties zijn gratis voor alle klanten van Ivanti-producten met een actief onderhoudscontract. Voor meer informatie, zie: https://www.ivanti.com/products/automation.

[1] Gartner, “2018 Strategic Roadmap for I&O Automation,” Terrence Cosgrove, Robert Naegle, May 25, 2018Ivanti: The Power of Unified IT
Ivanti brengt IT en Security samen, voor het beter beheren en beveiligen van de digitale werkplek. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti inventariseert IT-assets on-premises en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te automatiseren. Het uitgebreide portfolio van Ivanti omvat oplossingen voor IT Security, IT Service Management (ITSM), IT Asset Management (ITAM), Unified Endpoint Management (UEM) en Data & Analytics. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.com en volg ons op @IvantiBenelux.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst
ivanti@pridepr.nl
t: 071-5680028
Laatste van Ivanti  
Ivanti kondigt nieuw sales en channel management aan

Onderzoek toont aan dat 43 procent van alle IT-professionals hun IT-middelen nog steeds bijhouden in spreadsheets

Ivanti stelt klantenrelaties centraal in 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 618 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nl