OutSystems tweede jaar op rij leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Mobile App Development Platforms

Nieuw rapport stelt dat mobile app en web development-technologieën samenkomen om digitalisering van bedrijven te bevorderen

Utrecht, 23 juli 2018 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, is voor het tweede jaar op rij benoemd tot leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Mobile App Development Platforms. OutSystems behaalde opnieuw de hoogst mogelijke score in het leiderskwadrant. 

OutSystems onderstreept de boodschap uit het Gartner-rapport: IT-leiders moeten een steeds breder scala aan ervaringen en features bieden om de digitale transformatie van ondernemingen te ondersteunen.

Buiten traditionele ‘mobile only’ eigenschappen, moeten mobiele development platformen beschikken over:
  • App-diversiteit, inclusief responsive web-apps, wearables en augmented reality;
  • Full-stack, Low-Code ontwikkeling die alles ondersteunt, van UX tot back-end integraties;
  • End-to-end DevOps en levenscyclusbeheer van grote app-portfolio’s;
  • Diverse use cases, inclusief extern en intern gerichte scenario’s.
Het volledige Engelstalige persbericht is te lezen via: https://www.outsystems.com/News/gartner-magic-quadrant-leadership-2018/

-----

Noot aan de redactie: Bijgevoegd vind je het volledige Engelstalige persbericht.

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Hierdoor kan het volledige applicatielandschap visueel worden gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen. Klik hier voor meer informatie, volg OutSystems op Twitter of LinkedIn.

Marcommit
Laura Rijks
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com