www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 12 dagen geleden)
Bedrijf:

Rubrik behaalt AWS Storage Competency van Amazon Web Services Partner Network

Amsterdam, 19 juli 2018Rubrik heeft de AWS Storage Competency van Amazon Web Services behaald. Dat betekent dat Rubrik heeft bewezen technologie te leveren waarmee klanten succesvol hun opslagdoelen op AWS kunnen behalen. Rubrik is martkleider op de opkomende markt voor Cloud Data Management, en biedt een oplossing waarmee bedrijven hun gegevens kunnen herstellen, beheren en beveiligen op zowel cloud- als lokale omgevingen.

Met het behalen van de AWS Storage Competency onderscheidt Rubrik zich als AWS Partner Network (APN) lid met uitgebreide ervaring in backup, recovery en archivering, na jaren innovatieve technologie en oplossingen te hebben ontwikkeld die gebruik maken van AWS-diensten. Om de AWS Storage Competency te behalen, moeten APN Technology Partners hun oplossingen naadloos aanleveren op AWS.

“Rubrik is gebouwd voor een cloud-wereld, dus we zijn erg blij dat we de AWS Storage Competency hebben bereikt. Het onderstreept onze technische kennis van AWS en bewijst onze klantsuccessen”, zegt Ranajit Nevatia, Vice President, Business Development, Rubrik. “Ons doel is om bedrijven te voorzien van een simpelere, snellere en toekomstbestendige oplossing voor cloud-datamanagement.”

“De krachtige combinatie van Rubrik en AWS stelt ons in staat over te stappen van kostbare, verouderde infrastructuur naar de krachtige publieke cloud. We kunnen data tegenwoordig eenvoudig archiveren en benaderen, wat resulteert in aanzienlijke kosten- en tijdbesparing”, zegt Jake Warren, Senior Systems Administrator bij Red Hawk Casino. “Dankzij Rubrik en AWS kan ik mijn tijd besteden aan het ontwerp en de implementatie van nieuwe technologie in plaats van aan beheer van verouderde tapes en opslag. Voor ons is het geen verrassing dat Rubrik de AWS Storage Competency heeft weten te behalen.”

Het platform van Rubrik ondersteunt meerdere AWS-opslagklassen voor kosteneffectief, schaalbaar en duurzaam datamanagement:

Amazon Simple Storage Service (Amazon S3); Amazon S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA); Amazon Glacier.

Nu meer organisaties overstappen op AWS, maakt Rubrik het makkelijker om een backup te maken van applicaties die gebouwd zijn op Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instanties op AWS. Met Alta 4.2 biedt Rubrik backup- en lifecyclemanagement, ter bescherming van AWS-native applicaties. Of Rubrik nu wordt ingezet in een lokaal datacenter of op AWS, Rubrik Cloud Data Management indexeert, catalogiseert en beschermt alle applicaties die draaien op Amazon EC2.

“Vóór Rubrik en AWS was onze backup- en recovery-infrastructuur gefragmenteerd. Recovery na grote uitval kostte ons minstens een uur, zo niet langer”, zegt Terry Young, Senior Network and Systems Administrator bij de Castilleja School. “Met Rubrik en AWS slaagden we erin onze infrastructuur te versimpelen, hersteltijd te verkorten en veel geld te besparen.”

Rubrik’s platform stelt zowel commerciële bedrijven als federale overheidsagentschappen in staat data veilig te beheren, van het moment van creatie tot verval en met end-to-end versleuteling. Rubrik ondersteunt AWS GovCloud en het infrastructuuraanbod voor overheden van AWS, waaronder geavanceerde veilige diensten als Commercial Cloud Services (C2S).

Lees er meer over op: www.rubrik.com/aws.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Paulien Otter en Ivette van der Elst
(t) +31 71 568 00 28
rubrik@pridepr.nlOver Rubrik
Rubrik biedt databescherming, opties voor zoeken, analytics, archivering en copy datamanagement en maakt applicaties direct beschikbaar. Hybride cloudbedrijven doen hun voordeel met Rubrik’s marktleidende Cloud Data Managementplatform dat simpel werkt en instant toegang tot data biedt, apps mobiel maakt en voor policy-gedreven automatisering, bescherming tegen ransomware en analytics op schaal zorgt.

Rubrik is door Gartner's 2017 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions uitgeroepen tot Visionair. Het bedrijf werd vermeld in de Forbes Cloud 100, LinkedIn's Top Companies: Startups en geëerd met een CRN 2017 Tech Innovator Award. Voor meer informatie, zie www.rubrik.com of volg @rubrikInc op Twitter.
Laatste van Rubrik  
Mall of America zet digitale transformatie in en vervolgt Public Cloud Journey met Rubrik

Google veteraan Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 12 dagen
Rubrik contact  

Logo Rubrik

Rubrik sociaal  


Rubrik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl