www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 25 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Nieuwe geconvergeerde infrastructuuroplossingen van Pure Storage zorgen voor snellere data analytics

FlashStack met FlashBlade en AIRI ondersteunt breed scala aan analytics

Amsterdam, 19 juli 2018 - Pure Storage presenteert FlashStack met FlashBlade, voor het versnellen van data warehouses. Ook zijn AIRI en AIRI Mini, de AI-infrastructuuroplossingen van Pure Storage en NVIDIA, nu leverbaar met Cisco Nexus ethernet switches. Klanten van Cisco en Pure Storage kunnen zo een breed scala aan data analytics inrichten waarmee ze hun data kunnen inzetten voor innovatie, ongeacht in welk stadium deze data zich bevinden.

Steeds meer data worden bewaard in zogenaamde ‘hot’ of ‘warm’ tiers, waar er makkelijker waarde aan kan worden ontleend. Deze verandering vraagt om nieuwe tools voor data-extractie. Ook hebben organisaties nieuwe storagemodellen nodig waarmee deze tools zo effectief en efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden.

“Data zijn het hart van onze huidige economie en zijn de brandstof voor innovatie. Nieuwe oplossingen, nieuwe industrieën en nieuwe kansen dienen zich aan – allemaal dankzij data. Dit tijdperk vraagt dan ook om een nieuwe manier van denken en een nieuwe strategie ten aanzien van data”, zegt Theo van Teylingen, Regional Director Benelux and Nordics bij Pure Storage. “Organisaties die op de lange termijn willen overleven, moeten weten hoe ze met behulp van data kunnen blijven innoveren en differentiëren.”

AI-Ready-Infrastructure
Data zijn drijvende kracht achter de AI-revolutie. Hoewel pioniers voor hun eigen industrie de grenzen van AI al hebben verlegd, was het voor de grote meerderheid van ondernemingen een moeilijke start. Op dit moment zijn niet alle waardevolle data eenvoudig toegankelijk. Zonder snelle, eenvoudige toegang bestaat de kans dat data het meest kostbare bezit van een organisatie worden, in plaats van het meest waardevolle. AI moet sneller beschikbaar komen voor organisaties en meteen van waarde zijn. Pure Storage werkt hiervoor samen met Cisco aan AIRI: de eerste oplossing die makkelijk schaalbare AI biedt, gebaseerd op de NVIDIA DGX-1.

“Nu steeds meer organisaties digitalisering omarmen, stellen ze hogere eisen aan datacenters. Vooral op het gebied van veiligheid, wendbaarheid en snelle toegang tot informatie”, zegt Marc Samsom, Manager Networking, Datacenter & Collaboration Solutions bij Cisco Nederland. ‘‘Met AIRI en FlashStack met FlashBlade kunnen bedrijven beschikken over een geïntegreerde high-performance infrastructuur voor datacenters die de nodige operationele flexibiliteit biedt.”

AIRI is de eerste complete infrastructuur die is voorbereid voor AI. Het is ontworpen door Pure Storage en NVIDIA om de kracht van NVIDIA DGX-systemen te vergroten. AIRI maakt gebruik van FlashBlade-opslagsystemen en NVIDIA DGX-1 servers en biedt ondernemingen een eenvoudige, snelle en toekomstbestendige infrastructuur voor AI. De infrastructuur bestaat uit vier NVIDIA DGX-1 systemen met vier petaFLOPS aan deep learning prestaties, Pure FlashBlade 15x 17TB blades met 1,5 miljoen NFS IOPS, en twee 100Gb switches met RDMA.

AIRI Mini telt één Pure Storage FlashBlade met 7x 17TB blades, twee NVIDIA DGX-1-servers en Cisco 100 GbE-switches die GPUDirect RDMA ondersteunen voor maximale gedistribueerde prestaties. Hiermee komt AIRI Mini op twee petaFLOPS aan deep learning prestaties.

Alle software wordt meegeleverd. Het systeem start met één druk op de knop, zodat data scientists direct kunnen beginnen met hun project.

FlashStack Powered by FlashBlade
Terwijl sommige organisaties ‘data lakes’ of AI-data pijplijnen inzetten, gebruiken de meeste een data warehouse voor hun bedrijfskritische taken. FlashStack Powered by FlashBlade, dat speciaal is ontwikkeld voor Oracle Data Warehouse, is een door Cisco valideerde geïntegreerde infrastructuuroplossing.

Bestaande data warehouse-oplossingen kennen drie primaire problemen:
  • Prestaties - Data warehouse-toepassingen zijn vaak niet in staat om de snelle groei van datavolumes bij te houden;
  • Prijs - Als compute en storage gekoppeld zijn, zoals het geval is bij warehouse-appliances, kopen organisaties uiteindelijk te veel van het een óf het ander;
  • Flexibiliteit - Een rigide appliance is alleen effectief voor een enkele workload. Data warehouses zijn niet toekomstbestendig als er gebruikgemaakt wordt van data pijplijnen en AI.
De nieuwe FlashStack is gebaseerd op FlashBlade en is specifiek ontworpen om Oracle Data Warehouse te moderniseren. De prestaties liggen ruim tweemaal hoger dan die van het naast gelegen alternatief. Klanten betalen alleen voor de hoeveelheid compute en blades die ze voor hun project of initiatief nodig hebben. Daarbij is FlashStack for FlashBlade voorbereid voor uitbreiding naar moderne analytics en AI, zodra daar behoefte aan is.

AIRI en AIRI Mini zijn per direct leverbaar via geselecteerde resellers. FlashStack for FlashBlade is nu beschikbaar via bij alle FlashStack-gecertificeerde resellers. Meer informatie is te vinden op de website van Pure Storage.

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt innovators een betere wereld te bouwen met data. Pure's dataoplossingen stellen SaaS-bedrijven, cloud service providers, ondernemingen en de publieke sector in staat real-time te beschikken over veilige data. Deze data kunnen zij inzetten voor bedrijfskritische productie, DevOps, en moderne analyse in een multi-cloud omgeving. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf maakt het klanten mogelijk om snel de nieuwste technologieën in te zetten, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning. Hiermee kunnen zij de waarde van hun data maximaliseren om concurrentievoordeel te behalen. Met een NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort (gecertificeerd door Satmetrix), heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:

Check Twice, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@checktwice.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Pure Storage helpt partners met het versterken van hun business

Pure1 Digital Experience transformeert inkoop, management en optimalisatie van IT-infrastructuur

Pure Storage herdefinieert storage voor moderne applicaties met uitgebreid Portworx-platform
TOPdesk en Insocial komen met gezamenlijke dienst voor betere klantbeleving

Loopt een app vaak vast? Negen op de tien stapt over naar de concurrent

Workday voldoet aan groeiende vraag van klanten met recordaantal implementaties en hoogste klanttevredenheidsscore uit de sector

NTT creëert ’s werelds grootste connected stadium en genereert een ‘digital twin’ van de Tour de France

Ivanti Neurons for ITSM isgeïntegreerd met Citrix® Workspace™: verlaagt aantal helpdesk-tickets en biedt gepersonaliseerde werknemerservaring

BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden

Nederlandse bedrijven Technologies Added en Sustainder spelen een hoofdrol in de serie ‘Digitally Enlightened’

Zorg en Zekerheid kiest met Oracle Autonomous Data Warehouse voor snelle, veilige datastromen en krachtige analytics

Nieuwe release GitLab 14 biedt moderne DevOps binnen één platform

Vooral Nederlandse e-commercemarkt profiteert van groei online uitgaven

ROC van Amsterdam-Flevoland zet EduConnector in voor integratie met ECK-iD
TPEX International sluit strategisch partnership met Planon ter optimalisatie van haar Smart Building Operations dienstverlening

Pegamento organiseert allereerste online event over kunstmatige intelligentie en beeldherkenning

GetJobsDone geselecteerd voor ‘25 onder 25’ van MT/Sprout

Sporthy: eerste wereldwijde social media platform voor sportwedstrijden en workouts

Cloud in Nederland: de stand van zaken

Conclusion ontwikkelt projectuitvoer- en managementapplicatie voor Eneco

Nieuwe machine learning-library van ABBYY tien keer sneller en compatibel met Python

Edutrainers: Helft leraren niet klaar voor verplichte digitale geletterdheid op scholen

Red Hat vernieuwt Red Hat Process Automation met end-to-end Kubernetes-native decision management in Red Hat OpenShift
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 25 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Open.nl Software Group
Logo Jachtinstinct (NPRM)
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo Truewind
Logo Workday
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo Pegamento
Logo Getjobsdone
Logo Sporthy
Logo Dutchitchannel.nl
Logo myBrand
Logo ABBYY Europe
Logo Edutrainers
Logo Red Hat
Logo Ivanti
Logo Essentra Components
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91470 persberichten
- 6011 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10471 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl