www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 27 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Avi Networks verbetert Intent-Based applicatiediensten op Cisco-netwerken

Integratiemodel met Cisco ACI, AppDynamics en Tetration Platform levert flexibele automatisering van alle netwerkdiensten

Amsterdam, 19 juli 2018Avi Networks, leverancier van Intent-Based applicatiediensten, kondigt vandaag versie 18.1 van het Avi Vantage Platform aan. Deze versie levert verbeterde automatisering, applicatie-intelligentie en schaalbaarheid om te voldoen aan de snelgroeiende eisen van applicatielevering. Na de recente investering door Cisco Investments en na de opname in het wereldwijde productportfolio van Cisco, onthulde Avi een reeks verbeterde integraties met Cisco-producten, waaronder Cisco ACI, AppDynamics en Tetration. Dit resulteert in flexibele, programmeerbare en sterk geautomatiseerde diensten voor toepassingsnetwerken.

Versie 18.1
De belangrijkste functies en verbeteringen in Avi Vantage - versie 18.1 zijn een volledige L2-L7-automatisering door de integratie van Avi Vantage met Cisco ACI en verbeterde applicatie-inzichten. Hierdoor worden de prestaties en automatisering verbeterd die vereist zijn voor apps op moderne programmeerbare netwerken. Daarnaast levert deze versie verbeterde applicatie-inzichten door de integratie met Cisco AppDynamics en Tetration Platform. Zo is het mogelijk om de prestaties van de apps te bewaken en verbeteren met Avi. 

Versterkte intent-based netwerkbenadering
De software-architectuur van Avi, die het gecentraliseerde besturingsvlak (Avi Controller) van het gedistribueerde gegevensvlak (Avi Services Engines) scheidt, maakt implementatie mogelijk in een heterogene infrastructuur, waaronder openbare clouds, privé clouds en on-premise datacenters. Avi Vantage - versie 18.1 omvat  een 'service-modus'-integratie met Cisco ACI, de software-defined networking (SDN-)oplossing van Cisco. Met behulp van een nieuwe en unieke aanpak, is de Avi Controller direct geïntegreerd met de Cisco APIC-controller door REST API's, zonder dat device-pakketten nodig zijn om appservices te implementeren. Het model vereenvoudigt de plaatsing van appservices, zoals taakverdeling op Cisco ACI-netwerken. Daarnaast automatiseert het verplaatsingen, toevoegingen of updates op basis van beleid.

Rang Rao, Senior Director Product Management & Solutions Engineering bij Cisco: “Klanten adopteren Cisco ACI voor datacenterautomatisering en applicatiegemak. Met goed ontworpen integraties met Cisco-oplossingen draagt Avi Networks bij aan dezelfde flexibiliteit en automatisering voor taakverdeling, webapplicatie-firewalls en applicatieanalyses voor onze gezamenlijke klanten. Onze gedeelde visie van intelligente automatisering en multi-cloud consistentie helpt klanten om applicaties snel en naadloos in te zetten, en ze vervolgens met gemak te beheren."

Murali Basavaiag, Vice President Engineering en oprichter van Avi Networks beaamt dit: “Onze strategische relatie met Cisco en geïntegreerde oplossingen leveren volledig geautomatiseerde L2-L7-netwerken voor onze gezamenlijke klanten. Daarmee stappen onze klanten af van bestaande architecturen voor applicatielevering die handmatige processen forceren op basis van invoerparameters in plaats van uitkomsten. Avi’s intent-based architectuur, platformmogelijkheden en integratie met Cisco-producten leveren onmiddellijk voordelen op voor klanten die op zoek zijn naar flexibele applicatietoepassingen van bedrijfsklasse, prestatiemonitoring en applicatiebeveiliging.”

De nieuwe versie die nu beschikbaar is, maakt Avi's L4-L7 applicatie-netwerkinzichten ook beschikbaar voor Cisco AppDynamics en Cisco Tetration Platform voor geconsolideerde weergaven van applicatie- en netwerkprestaties.

---

Over Avi Networks
Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud. Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen. Meer informatie op www.avinetworks.com

Meer informatie
Marcommit
Gosse de Reus
+31 (0)35-5822730
avinetworks@marcommit.nl
Laatste van Avi Networks  
Avi Networks opent kantoor in Amsterdam en verdubbelt omzet en klantportfolio

Amazic en Avi Networks bundelen krachten voor next-generation software defined datacenter aanpak

Avi Networks stelt Mark Anderson aan als executive chairman
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 27 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Avi Networks contact  

Logo Avi Networks

  Gosse de Reus
  +31 (0)35-5822730
  avinetworks@marcommit.nl
  avinetworks.com
Avi Networks sociaal  


Avi Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl