Datum: (94 dagen oud)
Bedrijf:

Aankondigingen Microsoft Inspire 2018In aanloop naar Inspire 2018, de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft, zijn enkele aankondigingen gedaan. Hieronder vind je de samenvatting van het belangrijkste nieuws, voor meer informatie bezoek je de Microsoft Inspire Microsite.
  • Nieuwe gratis versie van Microsoft Teams – Vanaf vandaag is de gratis versie van Microsoft Teams wereldwijd verkrijgbaar in 40 talen. De dienst bevat chat- en zoekfuncties, audio- en videogesprekfuncties en mogelijkheden tot real-time content creatie via Office Online met Word, Excel, Power Point en OneNote.
  • Innovaties op het gebied van Azure SQL Warehouse - Instant Data Movement is een geoptimaliseerde functie die direct integreert in SQL Server Engine, waardoor het ‘s werelds snelste data warehouse in de cloud is. Azure SQL Database Managed Instance is vanaf nu algemeen beschikbaar.
  • Intelligente events-opties in Microsoft 365 – In Microsoft 365 wordt het mogelijk om live en on-demand events te creëren, met high-definition (HD) video, interactieve discussies, en diensten die draaien op AI om de ervaring verder te verbeteren.
  • Whiteboard is nu algemeen beschikbaar - De nieuwe Whiteboard app is algemeen beschikbaar voor Windows 10. Daarnaast is het als preview beschikbaar op het web en komt het binnenkort naar iOS. Met de app kunnen gebruikers samen ideeën vormen en afstemmen, en kunnen ze zowel op locatie als op afstand met elkaar werken met verschillende apparaten.
  • Nieuwe analytics om betere samenwerkingsgewoonten te vormen – We zijn bezig met de uitrol van een nieuwe Workplace Analytics oplossing in preview dat samenwerkingsinzichten gebruikt van de Microsoft Graph, zodat gebruikers efficiënter kunnen vergaderen, tijd kunnen vrijmaken om geconcentreerd te werken, en beter rekening kunnen houden met elkaars werk-privébalans.
  • Uitbreiding van het Azure Data Box aanbod – Vanwege de positieve feedback die we hebben gehad, breiden wij de beschikbaarheid van de Azure Data Box preview uit naar nieuwe regio’s, waaronder in Europa. 
  • Betere verbinding tussen partners en klanten – We introduceren nieuwe programma’s en middelen om onze partners en klanten beter met elkaar te verbinden. Het gaat daarbij om nieuwe go-to-market voordelen, verbeteringen aan Marketplace & AppSource, een elite Azure Expert MSP-programma waarmee klanten gekoppeld worden aan de best mogelijke partner om hun infrastructuur en cloud workloads te managen, twee nieuwe Cloud Practice Playbooks en vier nieuwe Digital Transformation eBooks, en andere geavanceerde specialisaties.
Via de Inspire Pers Microsite kun je van maandag t/m woensdag vanaf 17:30 uur Nederlandse tijd alle main-stage Inspire Keynotes volgen via een livestream. Deze worden achteraf ook beschikbaar gemaakt om terug te kijken.
  • Maandag 16 juli - Judson Althoff, Brad Smith
  • Dinsdag 17 juli – Gavriella Schuster, Jason Zander, Alysa Taylor, Anand Eswaran
  • Woensdag 18 juli – Satya Nadella + gasten
Neem bij vragen contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Microsoft Persdesk 
Media relations
Office: + 31 20 500 25 55
Mobile: + 31 6 316 916 55
persdesk@microsoft.com