www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 91 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Vesting Finance klaar voor bedrijfstransformatie dankzij Aruba Smart Digital Workplace

Netwerkoplossing van Aruba biedt mogelijkheden voor veilig, flexibel en mobiel werken

Amstelveen, 10 juli 2018 – Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company (NYSE: HPE), toonaangevende leverancier van next-generation netwerkoplossingen, levert de netwerkoplossing voor het nieuwe hoofdkantoor van Vesting Finance, marktleider op het gebied van financiële dienstverlening, schuldmanagement en de verkoop van vorderingen. Met de verhuizing van vijf lokale kantoren naar één centraal kantoor in Amersfoort streeft Vesting Finance naar een volledig mobiele ervaring voor werknemers. Aruba implementeerde zijn Smart Digital Workplace-platform voor de transformatie van het pand tot digitale werkplek.

Grip op het bedrade en draadloze netwerk
De oplossing van Aruba voor Vesting Finance omvat access points uit de Aruba 300-serie, 7205-Mobility Controllers, Aruba 2930- en 3810-switches, AirWave Netwerkbeheer en de ClearPass Policy Manager gecombineerd met ArubaOS 8 en een Master Mobility Controller. De verantwoordelijkheid voor de IT-infrastructuur ligt in handen van Unica Schutte ICT. Hendry Scholing, Solution Architect bij Unica Schutte ICT, vertelt: “De Aruba ClearPass Policy Manager is de belangrijkste component van de oplossing. Hiermee krijgt Vesting Finance grip op zijn volledige bedrade en draadloze netwerk.” Bert Deelman, manager Infrastructuur bij Vesting Finance, zegt hierover: “De oplossing biedt het bedrijf diverse voordelen. Zo geeft het werknemers nu de mogelijkheid tot veilig en flexibel werken op afstand. Dit vergroot niet alleen de productiviteit van medewerkers, maar zorgt er ook voor dat er minder fysieke kantoorruimte nodig is. Daardoor konden de vijf lokale kantoren worden gesloten en werkt men nu vanuit één hoofdkantoor.”

Stappenplan voor IoT, BYOD en ‘smart building’
Aruba leverde tevens een uitgewerkt stappenplan om de impact van het Internet of Things (IoT), Bring Your Own Device (BYOD) en technologieën voor ‘smart building’ te onderzoeken. Deelman: “We waren overtuigd door het stappenplan van Aruba en geloofden in de technologie. Samen met onze facilitaire afdeling willen we een concept voor locatiegebaseerde diensten testen. Met Aruba en Unica Schutte ICT kunnen we brainstormen over IoT, slimme conferentieruimtes, locatieservices en realtime controle. Vesting Finance is een onderneming gericht op financiële dienstverlening, en netwerkbeveiliging is voor ons dan ook van cruciaal belang. Aruba biedt ons een platform waarop we toegang en innovatie kunnen beheren. Het netwerk is er klaar voor. Dankzij de oplossing kunnen werknemers straks overal werken, waardoor we makkelijker de medewerkers met de juiste vaardigheden kunnen inzetten op specifieke projecten.”

Lees het volledige verhaal hier: https://www.arubanetworks.com/assets/_nl/cs/CS_Vesting-Finance.pdf.

###

Over Vesting Finance
Vesting Finance is marktleider op het gebied van financial servicing en credit management, en beheert portefeuilles voor zichzelf en voor derden. Vesting Finance zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en is specialist in het managen van leningen en het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 700 Professionals, bijgestaan door flexibele IT-systemen, ondersteunen opdrachtgevers in alle fasen van het proces: van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data, door middel van dochtermaatschappij Focum (marktleider op het gebied van data in Nederland), maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol, innovatief en efficiënt is.

Over Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise
Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van netwerkoplossingen voor de volgende generatie voor ondernemingen van elke omvang. De onderneming levert IT-oplossingen die organisaties de mogelijkheid bieden om de nieuwste generatie mobiele gebruikers te bedienen, die afhankelijk zijn van cloudgebaseerde zakelijke apps voor elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke activiteiten.

Bezoek de Aruba website op http://www.arubanetworks.com/en-gb/  voor meer informatie. Volg Aruba op TwitterFacebook en LinkedIn voor het laatste nieuws en bezoek Airheads Social op http://community.arubanetworks.com voor de laatste technische discussies over mobiliteit en Aruba producten.

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications
Allard Rustenhoven / Iris Vreekamp
E-mail: Arubanetworks@progresscommunications.nl
Tel.: +31 (0)20 – 363 11 52
Laatste van Aruba Nederland  
Aruba versnelt digitale transformatie van Edge-to-Cloud op Microsoft Azure

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Aruba breidt Instant On-portfolio uit ter ondersteuning continuïteit kleine organisaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 91 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Aruba Nederlan.. contact  

Logo Aruba Nederland

Aruba Nederlan.. sociaal  


Aruba Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl