DRABBE KIEST VOOR HET CLOUDSUITE PLATFORM

Drabbe, groothandel in machine- en bedieningsonderdelen, kiest voor het CloudSuite platform voor het faciliteren van de volledige customer journey, waarbij de corporate site en de klanten shop samenkomen in één omgeving. CloudSuite werkt in dit project nauw samen met haar kersverse partner Wholesale Consulting Group, voor de integratie met het huidige ERP-systeem Unit4 Agresso Wholesale.

Het familiebedrijf Drabbe is een groothandel in machine- en bedieningsonderdelen. De  onderneming kent een rijke geschiedenis en is nog altijd dé specialist als het aankomt  op kwalitatief hoogwaardige producten voor machinebouwers en ingenieurs. Onlangs  is Drabbe onderdeel geworden van de Elesa+Ganter familie (E+G) die via distributeurs  meerdere landen bedient. Met een breed assortiment, kwalitatief duurzame  producten, jarenlange technische expertise en advies biedt Drabbe altijd de meest  optimale oplossing voor de klant.

HET CLOUDSUITE PLATFORM VOOR EEN VOLLEDIGE  CUSTOMER JOURNEY
100% bekendheid, 100% digitaal en 100% tevredenheid: het zijn de drie pijlers waar  Drabbe voor gaat. Zo wil Drabbe onder andere de vindbaarheid, de productinformatie  en de customer journey verbeteren. Om dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren in  de toekomst, is verandering nodig. CloudSuite gaat Drabbe voorzien van een optimaal  werkende webshop, inclusief CMS, DAM en PIM module. Deze is toekomstbestendig en  biedt de mogelijkheid om de website en en shop samen te voegen.

SAMENWERKING MET WHOLESALE CONSULTING GROUP
CloudSuite werkt in dit project nauw samen met kersverse partner Wholesale Consulting Group die haar ESB oplossing inzet om een generieke ESB integratie op te  zetten met de onlangs gelanceerde CloudSuite REST API en het door Drabbe gebruikte ERP systeem Unit4 Agresso Wholesale. WCG is specialist op het gebied van Unit4, integratie en MDM.