NetApp stimuleert toekomstige bedrijfssuccessen met aanstelling drie nieuwe leidinggevenden

NetApp kondigt drie belangrijke veranderingen aan binnen het management. Allereerst wordt Oscar Wijnants de nieuwe Country Director Nederland. Wijnants is sinds 2010 werkzaam voor de salesorganisatie van NetApp en heeft sindsdien verschillende rollen gehad. Zijn NetApp-carrière begon als Sales Representative, waarna hij de functie van Global Enterprise Manager vervulde. Vervolgens werd hij District Manager Sales voor de grootzakelijke markt. In zijn nieuwe rol als Country Director rapporteert Wijnants aan de Director Noord-Oost Europa.

Wijnants: “NetApp bevindt zich in een unieke positie. Ons klantenbestand en de markt groeien hard, onze aandeelkoers staat op het hoogste punt sinds 2001 en onze klanten reageren erg positief op de positie die we hebben ingenomen in de hybrid cloud. Dit nieuwe avontuur geeft mij de kans om een rol te spelen in het voortzetten van deze gunstige trend en het bedrijf te helpen meer successen te behalen.”

De tweede en derde verandering in het management behelzen de vervanging van Gos Hein van de Wouw als Director Noord-Oost Europa door Chris Greenwood. Van de Wouw zelf stapt over naar de Global-tak van NetApp, waar hij de rol van VP Sales op zich neemt voor de NetApp Global-accounts in EMEA.

Van de Wouw: “Na twee sterke jaren van marktgroei en het behalen van drie belangrijke doelstellingen draag ik mijn verantwoordelijkheden met het volste vertrouwen over aan Chris. We hebben de modernisering van het datacenter met behulp van cloud-connected Flash voor elkaar gekregen, klanten geholpen om nieuwe services te creëren door een private cloud te faciliteren, en om te innoveren met behulp van de cloud. Ik verheug me erop om onderdeel te worden van de internationale organisatie en onze grootste internationale klanten te mogen bedienen.”

Greenwood, die net als Wijnants als sinds 2010 werkzaam is bij NetApp, kan niet wachten om zijn plannen voor het bedrijf ten uitvoer te brengen: “Ik kijk ernaar uit onze dynamische groei in Noord- en Oost-Europa voort te zetten. We blijven ons inzetten voor nieuwe datamanagement-workloads, zowel onder onze grootste klanten als via onze Hyperscaler-partnerships met AWS, Microsoft en Google.”