www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 25 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Mendix noteert recordboekingen in de eerste helft van 2018

Klantensucces, nieuwe productinnovatie en strategische partnerships resulteren in een jaar-op-jaar groei van 88% en het beste kwartaalresultaat ooit in de geschiedenis van het bedrijf

ROTTERDAM - 11 juli 2018 - Mendix, het toonaangevende cloudplatform voor low-code en AI-ondersteunde app-levering, heeft vandaag het tweede kwartaal van 2018 als zijn beste kwartaalresultaat ooit aangekondigd, met een jaar-op-jaar-groei in boekingen van 88 procent in de eerste helft van 2018, vergeleken met de eerste helft van 2017.

"Onze klanten erkennen de enorme waarde die ze verkrijgen door de bedrijfsbrede toepassing van ons platform", zegt Derek Roos, CEO en medeoprichter van Mendix. "Naarmate de low-codemarkt volwassen wordt, zien we dat meer ondernemingen grote, complexe core systemen creëren met behulp van ons platform. Ik ben verheugd dat onze focus op het succesvol laten zijn van onze klanten een sterke groei in al onze regio's oplevert."

Terwijl ondernemingen investeren in het digitaliseren van hun activiteiten, groeit de vraag naar bedrijfsapplicaties aanzienlijk sneller dan de capaciteit van IT-organisaties om deze te leveren. High-productivity aPaaS-oplossingen bieden RAD-functies (Rapid Application Development) voor ontwikkeling, implementatie en uitvoering - in de cloud - en Gartner voorspelt dat "tegen 2020 ten minste 50% van alle nieuwe zakelijke applicaties met high-productivity toolsets zullen worden gemaakt." 1

Hoogtepunten van de eerste helft van het jaar zijn onder meer:

Enterprise Momentum
  • Groei in boekingen - Mendix voltooide zijn beste kwartaalresultaat ooit met meer dan 250% jaar-op-jaar-groei in Noord-Amerika en een bedrijfsrecord ASP’s in alle regio's.
  • Groei teamleden - Mendix verhoogde het aantal teamleden met 24% in de eerste helft van 2018 en werd door Forbes beoordeeld als het beste cloudcomputing-bedrijf om voor te werken op basis van feedback-gegevens van Glassdoor.
  • SAP Partnership Momentum - SAP's Solution Extension SAP Cloud Platform Rapid Application Development (RAD) by Mendix zag een sterke erkenning en vroege adoptie in de markt door de innovatieprijs voor app-ontwikkeling die werd toegekend aan Andritz, een wereldleider in de levering van apparatuur en systemen.
  • IBM Partnership Launch - Mendix heeft een wereldwijde samenwerking aangekondigd met IBM, waarmee IBM het Mendix-platform op de IBM Cloud zal verkopen en ondersteunen, waardoor ontwikkelaars de flexibiliteit krijgen om snelle applicatie-ontwikkelingstools, cloudservices en cloud-runtimes onder één abonnement te gebruiken.
  • Wereldwijde expansie - Mendix zette zijn internationale expansie voort en opende een nieuw kantoor in Frankfurt, Duitsland, om de groei in de DACH-regio te ondersteunen. Deze nieuwe locatie is een aanvulling op de vestigingen van Mendix in de VS, Groot-Brittannië, Nederland en Zuid-Afrika, ter ondersteuning van zijn snelgroeiende basis van partners en klanten over de hele wereld.
  • Universitair programma - Het enige onderwijsprogramma in zijn soort, Mendix University verdubbelde bijna zijn academische partners tot 48 wereldwijd, waardoor de volgende generatie van bedrijfsontwikkelaars in staat is om ideeën in applicaties te vertalen zonder een enkele regel code te schrijven.

Technologie Leiderschap

  • Analyst Recognition - Mendix werd benoemd tot een leider in het Magic Quadrant Gartner 2018 for Enterprise High Productivity Application Platform as a Service, waarbij het voor het tweede achtereenvolgende jaar het hoogst geplaatst was op de as ‘completeness of vision’. 2
  • De eerste AI-ondersteunde ontwikkelingscapaciteit van de industrie - Gebaseerd op machine learning (ML) analyse van meer dan 5 miljoen geanonimiseerde applicatiestromen in 15 industrieën, biedt Mendix Assist een nauwkeurigheid van 90% bij volgende suggesties en aanbevelingen voor kwaliteit, prestaties en onderhoud van experts. Ondernemingen kunnen Mendix Assist gebruiken om de kosten en tijdsimpact van defecten met een factor 100 te verminderen.
  • Nanoflows - Mendix Nanoflows vereenvoudigen de ontwikkeling van client applications door ontwikkelaars in staat te stellen applicatielogica visueel te modelleren die wordt uitgevoerd op een mobiel apparaat of in een webbrowser om apps te maken die dynamischer en responsiever zijn - zelfs wanneer ze offline zijn.
Een recente review van klanten op G2 Crowd stelt: "Mendix heeft, in tegenstelling tot andere platforms, een sterke focus op het versnellen van business en development. Waar anderen een meer ontwikkelingsgerichte focus hebben, biedt Mendix meer tools om te organiseren en samen te werken. Dus door te kiezen voor dit platform versnelt u niet alleen de ontwikkeling, maar stelt u uw bedrijf ook in staat om zich aan te passen aan deze mogelijkheid. Ze bieden ook diensten voor het ontwerpen en uitvoeren van uw digitale praktijk, waardoor Mendix zoveel meer is dan alleen maar een ander platform.”

1 Gartner, Inc., ‘Market Guide for Application Platforms’, Anne Thomas en Aashish Gupta, 30 november 2017.
2 Gartner, Inc., ‘Magic Quadrant for Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service’, Paul Vincent, Van L. Baker, et al., 26 april 2018.

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is vermeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekpublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden gezien als feitelijke verklaringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mendix
Mendix is het snelste en gemakkelijkste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Als het enige low code platform dat beschikbaar is via SAP en IBM helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder Analogic, KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten enthousiast maken en de operationele efficiency verbeteren.

Word lid van de Mendix-community door Mendix op LinkedIn en Twitter te volgen. Begin gratis met het bouwen van apps op www.mendix.com/try-now/
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 25 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88974 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8515 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau