www.marcommit.nlContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (433 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks verzorgt netwerkoplossingen als Technology Partner van muziekfestival Zwarte Cross

Oplossingen bieden inzicht in netwerken, gebruikers, devices en applicaties

Utrecht, 9 juli 2018 – Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) gaat aan de slag als Technology Partner van Zwarte Cross 2018. De organisatie van het muziekfestival wil technologie inzetten om meer in contact te komen met bezoekers, maar ook om beter te communiceren met personeel. Naast een ‘Wireless Helpdesk-team’ voor festivalbezoekers biedt Extreme Networks als Technology Partner een aantal softwareoplossingen, waaronder het Extreme Management Center. Het bedrijf verzorgt de oplossingen in samenwerking met Indicium, de integrator van (draadloze) LAN- en mobile computing-technologieën.

Als Technology Partner levert Extreme Networks de volgende oplossingen:

Extreme Management Center: 360 gradennetwerkbeheer
Het ‘Wireless Helpdesk-team’ van Extreme Networks is speciaal gericht op festivalgangers die problemen hebben om verbinding te maken met het draadloze netwerk ter plaatse. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van het Extreme Management Center (XMC), een geavanceerd platform voor netwerkbeheer dat een 360 gradenoverzicht biedt van het vaste en draadloze netwerk, gebruikers, devices en applicaties. Met het XMC krijgt de festivalorganisatie inzicht in en controle over alle netwerken ter plaatse, en beheert zij niet alleen de Extreme Networks-producten maar ook producten van andere vendoren als Cisco en HPE.

ExtremeAnalytics: inzicht in bezoekers en personeel
Extreme Networks levert ook de analyse- en optimalisatieoplossing ExtremeAnalytics. Hiermee krijgt de Zwarte Cross-organisatie zakelijke inzichten in applicaties, gebruikers en devices. Zo kan zij het gedrag van bezoekers en personeel op het netwerk beter begrijpen, het niveau van betrokkenheid van gebruikers vaststellen en een optimale gebruikerservaring van de Zwarte Cross-applicatie realiseren.

ExtremeGuest: engagement en personalisatie
Met ExtremeGuest kan de Zwarte Cross daarnaast de engagement met bezoekers personaliseren, door op maat gemaakte diensten aan te bieden op basis van hun gedrag en interesses. Zo kon de organisatie een compleet aangepaste landingspagina bouwen met het eigen logo, festivalinformatie en een downloadlink naar de festivalapp. Ook is bij te houden hoeveel bezoekers de festivalapp gebruiken en kunnen bezoekers automatisch inloggen op het gastenwifi-netwerk bij gebruik van de app.

ExtremeLocation: inzicht in locaties
De ExtremeLocation-oplossing biedt krachtige analytics en trends voor wat betreft locatie gebaseerde diensten, voor het marketingteam van het festival. Het biedt realtime en historische locatie-analytics, en biedt de organisatie inzicht in waar bezoekers en personeel zich bevinden, welke gebieden het drukst zijn en hoe bezoekers zich over het festivalterrein bewegen.

Hans Nolen, directeur van Indicium: “Als bedrijf hebben we uitgebreide ervaring in de evenementenbranche. Zo leverden we in 2015 al de hardware, in de vorm van toegangspunten en antennes, en on-site support voor de draadloze infrastructuur voorafgaand aan en tijdens de Zwarte Cross. Dit jaarbetrokken bij het beheer van de serveromgeving en de vaste en draadloze infrastructuur van het festival, in combinatie met de hardware van Extreme Networks. Dankzij de uitstekende en prettige samenwerking met zowel Extreme Networks als de organisatie van de Zwarte Cross kunnen we de ExtremeLocation-, ExtremeAnalytics- en ExtremeGuest-oplossingen optimaal ondersteunen op het festivalterrein. We kijken uit naar een geslaagd evenement.”

Sean Collins, regionaal directeur voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux bij Extreme Networks: “De Zwarte Cross is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en de grootste motorcross wereldwijd. We zijn dan ook extreem trots om als Technology Partner mee te helpen dit festival wederom tot een groot succes te maken, en kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar de 2018-editie.”

Patrick Groot Nuelend, EMEA Solutions Architect: “We zijn zeer verheugd onze oplossingen op zo’n grootschalige manier in te kunnen zetten in een festivalomgeving. En dankzij een uitstekende samenwerking met Indicium voor het beheer van de serveromgeving en de vaste en draadloze infrastructuurzijn we in staat het gehele festivalterrein optimaal te ondersteunen.”

Extra informatie Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud; wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Extreme Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 433 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Extreme Networks contact  
Logo Extreme Networks
   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networks sociaal  
Extreme Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl