Arrow Electronics erkend als Global Distributor of the Year by Hewlett Packard Enterprise

HOUTEN, 10 juli 2018 – Arrow Electronics, Inc. (NYSE:ARW) is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) uitgeroepen tot Global Distributor of the Year 2018. De award werd uitgereikt tijdens de HPE Global Partner Summit in Las Vegas.

“We zijn opgetogen en vereerd deze award te mogen ontvangen van HPE,” zei Sean Kerins, wereldwijd voorzitter van Arrow’s enterprise computing solutions groep. “Het is een bewijs van de sterke werkrelaties die ons team heeft opgebouwd, zowel binnen HPE als onze solution provider community.”

De jaarlijkse HPE Partner of the Year Awards zijn een erkenning voor selecte samenwerkingen  die superieure prestaties, innovatie en kwaliteit leveren. HPE-klanten zijn daardoor in staat hun bedrijf te transformeren en bedrijfsprocessen te versnellen.

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 125.000 fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk in meer dan 80 landen.