www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (433 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Nilfisk kiest GTT voor Global Managed SD-WAN

Amsterdam, 9 juli 2018 — GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), de toonaangevende internationale cloud networking provider voor multinationale ondernemingen, kondigt vandaag aan dat Nilfisk het beheer van zijn internationale netwerk en de implementatie van een SD-WAN dienst heeft uitbesteed aan GTT. Nilfisk is een Deense leverancier van professionele schoonmaakoplossingen, die producten en diensten levert in meer dan 100 landen.

“Nilfisk komt aan de behoeften van zijn klanten tegemoet door innovatie en de best mogelijke gebruikservaring”, zegt Steen Andersen, hoofd van de CIO Office & Core IT bij Nilfisk. “Naarmate we meer van onze bedrijfskritische applicaties naar de cloud migreren en meer IoT-toepassingen gaan gebruiken, groeit onze behoefte aan een flexibel communicatieplatform voor onze cloud en legacy infrastructuur. GTT is een partner die onze cloud netwerk requirements volledig kan ondersteunen, dankzij hun ervaring met het beheer van netwerken in een enterprise omgeving en hun toekomstbestendige software defined-netwerk dat ons de veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid biedt die we nodig hebben.”

GTT rolt zijn SD-WAN dienst uit over alle 120 vestigingen van Nilfisk wereldwijd. GTT SD-WAN zorgt voor intelligent netwerkmanagement door het netwerkverkeer direct langs de meest efficiënte netwerkpaden te sturen, van en naar applicaties die in de cloud of het datacenter draaien. De dynamische netwerkfunctionaliteit resulteert in een flexibele high-performance communicatie infrastructuur die innovatie mogelijk maakt en de klantervaring verbetert.

GTT levert ook uitgebreide security-diensten over het gehele internationale Nilfisk netwerk, inclusief content filtering en regionale firewalls in Europa, Noord-Amerika en Azië. Doordat GTT deze dienst volledig beheert, is Nilfisk in staat zich op zijn kerntaken te richten.

“GTT geeft nieuwe betekenis aan internationale communicatie voor klanten zoals Nilfisk die bouwen aan een toekomst in de cloud”, stelt Rick Calder, GTT president en CEO. “We helpen onze klanten om de mensen en cloud-toepassingen in hun organisatie over de hele wereld met elkaar te verbinden.”

Over GTT
GTT geeft nieuwe betekenis aan internationale communicatie en verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud, klaar voor een toekomst waarin de cloud centraal staat. Onze klanten profiteren van de beste server experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT, een Fortune Future 50 company, bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan netwerkdiensten. Bezoek www.gtt.net voor meer informatie over GTT.

Over Nilfisk
Nilfisk is wereldwijd marktleider met een hoofdkantoor in Denemarken. Nilfisk heeft verkoopafdelingen in 45 landen, beschikt over een groot distributienetwerk en verkoopt zijn producten en diensten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Nilfisk is een van de grootste leveranciers van professionele schoonmaakproducten en -diensten ter wereld, met 5800 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 1.082 miljoen euro (2017). Nilfisk is beursgenoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen. Bezoek www.nilfisk.com voor meer informatie over Nilfisk.

‘This GTT press release is a translation of the original English version. While the intent is to ensure consistency of meaning between the English and Dutch versions, in any instance of inconsistency the English version shall prevail.’Bijlagen
16 KB jpg  Nilfisk 1
20 KB jpg  Nilfisk 2GTT Persdesk:
Marjolein Jonker, Yellow Communications
+31 (0)23 555 34 24
GTT@yellow-communications.com
www.gtt.net

Nilfisk Persdesk:
+45 2067 0833
press@nilfisk.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van GTT Communications  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 433 dagen
Bron:
PR bron: Yellow Communications
GTT Communications contact  
Logo GTT Communications
  +44 (0)20 7489 7200
  www.gtt.net
GTT Communications sociaal  
GTT Communications tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl