www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (637 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Vomar automatiseert promotieproces met FlowFabric

Project bovenaan ICT-roadmap naar 2020

Amersfoort, 9 juli 2018 – Supermarktorganisatie Vomar Voordeelmarkt heeft voor het automatiseren en stroomlijnen van haar promotieproces gekozen voor de Promotie Management-oplossing van FlowFabric, expert in ontwikkeling van businessapplicaties. Doel van de samenwerking is om het proces rondom de wekelijkse acties en de promotiefolder minder arbeidsintensief te maken en één versie van de waarheid te realiseren. Het maken en beheren van de promoties is op dit moment een handmatig en daardoor foutgevoelig proces. Bij de totstandkoming van een folder zijn medewerkers van vijf verschillende afdelingen betrokken, van inkoop tot voorraadbeheer en categoriemanagement. Dankzij een koppeling tussen het ERP-systeem en de Promotie Manager is Vomar in staat het proces te automatiseren, prognoses te maken en krijgt de organisatie inzicht in rollen en verantwoordelijkheden.

Kennis retailmarkt
Voor het stroomlijnen van het promotieproces heeft Vomar onder andere informatie ingewonnen bij Superunie, een inkooporganisatie die dertien onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt, waaronder Vomar zelf. Uiteindelijk is Vomar met FlowFabric in contact gekomen. De bewezen oplossing, branchespecifieke kennis en pragmatische aanpak van FlowFabric sloten naadloos aan op de wensen van de supermarkt. Doordat het project in sprints van twee weken wordt opgeleverd, gaat de ontwikkeling snel en kan er continu bijgestuurd worden.

Chris Jansen, ICT Manager bij Vomar, over de samenwerking: “We kijken erg uit naar de samenwerking met de specialisten van FlowFabric. Omdat het promotieproces over zoveel verschillende afdelingen gaat, ontbreekt inzicht in het proces en is de foutgevoeligheid hoog. Het automatiseren en stroomlijnen hiervan stond dan ook bovenaan de prioriteitenlijst van onze roadmap richting 2020. Informatie wordt straks niet meer via Excel-sheets uitgewisseld, maar is centraal inzichtelijk voor iedereen. Daarnaast hebben we straks ook de mogelijkheid om via analytics goede prognoses te maken van promotieacties en beter inzichtelijk te maken hoe promoties gepresteerd hebben. Dit helpt ons nog beter te presteren in de dynamische markt waarin we ons bewegen.”

Kjeld Cornelissen, oprichter en CEO van FlowFabric: “Wij zijn op ons best als we echt de rol van kennispartner in kunnen vullen. Dankzij onze focus en jarenlange ervaring in de retailmarkt kunnen wij Vomar dan ook perfect ondersteunen bij deze digitaliseringsstap. Op basis van de goede klik en de kick-off van het project heb ik alle vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking.”

Naar verwachting gaat de oplossing in oktober 2018 live.

------

Noot voor de redactie: In de bijlage een foto ter illustratie bij dit persbericht.Over FlowFabric
Organisaties barsten tegenwoordig van de data. FlowFabric ziet waar data stokt waar het zou moeten stromen. Door complexe processen te doorgronden en stroomlijnen helpt FlowFabric organisaties om hun data te laten renderen. De expert in ontwikkeling van applicaties sluit nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. De combinatie van branchekennis en de inzet van het Mendix platform, maken FlowFabric een onderscheidende partij die altijd zorgt voor een effectief en agile proces. Dankzij FlowFabric is data meer dan informatie alleen. Waar data een ‘flow’ wordt, ontstaat inzicht, efficiëntie en flexibiliteit. FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in retail, wholesale, bouw & installatie en service excellence. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Van Bommel, Marlies Dekkers, BAM Infra, VolkerWessels Telecom, Etos en Bouwmaat, CED en Monuta.

Kijk voor meer informatie op de website: www.flowfabric.com, LinkedIn en Twitter.

Over Vomar Voordeelmarkt
Vomar Voordeelmarkt is een succesvolle supermarktorganisatie met 64 filialen in Noord-Holland, de Bollenstreek, Utrecht en Almere. In 1968 startte de familie Zwanenburg met de eerste kruidenierswinkel in IJmuiden. Nu, precies 50 jaar later, werken er inmiddels ruim 6.000 medewerkers bij Vomar. De supermarkten worden wekelijks bezocht door ruim 850.000 klanten. Volgens onderzoeksbureau Nielsen is Vomar sinds een jaar zelfs de snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.vomar.nl of LinkedIn

Meer informatie:
Marcommit
Femke Jansen
+31 (0)35-5822730
FlowFabric@marcommit.nl
Laatste van FlowFabric B.V.  
Corette van Valkenhoef aangesteld als Business Consultant bij FlowFabric

Djoeke Dekker start als Brand & Marketing Coördinator bij FlowFabric

Vomar automatiseert promotieproces met FlowFabric
Geplaatst:
Verstreken tijd: 637 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
FlowFabric B.V.. contact  

Logo FlowFabric B.V.

  +31(0)33 744 00 04
  info@flowfabric.com
  www.flowfabric.com
FlowFabric B.V.. sociaal  


FlowFabric B.V.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88065 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7719 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau