www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 73 dagen geleden)
Bedrijf:

PharmaPartners & Spryng bundelen krachten om no-shows tegen te gaan

Onlangs is de zakelijke SMS leverancier Spryng een samenwerking aangegaan met PharmaPartners, de Nederlandse leverancier van zorgsystemen.PHARMAPARTNERS
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT-toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Het huisartseninformatiesysteem Medicom van PharmaPartners biedt zorgverleners een centraal systeem waarbij administratieve taken geautomatiseerd verlopen en de verbinding tussen zowel zorgverleners onderling als tussen zorgverleners en patiënten centraal staat. Medewerkers kunnen vanuit Medicom samenwerken met andere aangesloten huisartsen en apotheken welke gebruik maken van het apotheekinformatiesysteem Pharmacom. Dankzij de koppeling met Spryng kunnen Medicom-gebruikers eenvoudig, snel en betrouwbaar afspraakherinneringen per SMS naar hun patiënten versturen.

SPRYNG
Spryng heeft in twaalf jaar tijd een prominente plek in de mobiele dienstensector weten te verwerven. De kracht van Spryng ligt hem in het feit dat de SMS diensten laagdrempelig en efficiënt worden aangeboden en zo zijn ontworpen dat ze zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van de klanten. Wereldwijd maken ruim 25.000 klanten inmiddels op een zeer gebruiksvriendelijke manier gebruik van de diensten van Spryng.

Door jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met grote en kleine zorgaanbieders is Spryng de zorgspecialist op het gebied van het leveren van SMS diensten aan de zorgsector. Naast de eerder genoemde toepassing levert Spryng bijvoorbeeld ook SMS herinneringen voor medicijninname of afhalen medicatie, SMS authenticatie om in te loggen op een beveiligde omgeving, SMS voor het inroosteren van medewerkers en SMS alerts bij calamiteiten of noodsituaties. Echter ook in andere bedrijfstakken heeft Spryng gezamenlijk met haar klanten interessante cases weten te realiseren.

NO-SHOW REDUCTIE
Door gebruik te maken van de SMS module in Medicom kunnen zorgverleners het no-show percentage in hun praktijk terugbrengen met ten minste 59% en in sommige gevallen zelfs tot boven de 70%! De SMS module stelt gebruikers in staat om rechtstreeks vanuit hun Medicom agenda volledig geautomatiseerd een SMS bericht met een herinnering aan een afspraak of een andere mededeling naar patiënten te sturen.

EEN EXCELLENTE SERVICE
Los van het grote financiële rendement dat met afspraakherinneringen per SMS wordt behaald, wordt de bezettingsgraad van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en andere zorgspecialisten enorm verhoogd. Wachttijden en wachtlijsten worden hierdoor geminimaliseerd. Tevens wordt de telefonische bereikbaarheid hierdoor verbeterd, aangezien patiënten de informatie omtrent hun afspraak per SMS ontvangen. Naast het feit dat SMS tot een enorme tijdsbesparing voor zorgverleners leidt, ervaren patiënten de SMS dienst als een bijzondere extra service en spreken hier hun waardering voor uit.

GEEN INGEWIKKELDE PROCEDURES
Voor het versturen van SMS berichten werkt PharmaPartners samen met Spryng. Met de SMS module van Spryng is het mogelijk om direct, gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar SMS te versturen. De koppeling met Medicom is reeds gerealiseerd, wat betekent dat er geen ingewikkelde procedures of technische kennis vereist zijn. Medicom-gebruikers kunt daarom direct starten met het versturen van SMS berichten.

EEN TEVREDEN PATIËNT
Voor het gebruik van de SMS diensten hanteert Spryng geen setup- of abonnementskosten. Zodoende betalen Medicom-gebruikers bij Spryng enkel voor het aantal verstuurde SMS berichten. Hierbij gelden de scherpste prijzen voor directe connecties, met alle features gratis voorzien. Met een minimale investering kunnen aangesloten zorgverleners daarom de kostenpost voor no-show minimaliseren en een service verlenen die door patiënten zeer wordt gewaardeerd.

EEN EFFICIËNTERE DIENSTVERLENING
 • 98% van de SMS berichten wordt binnen 5 minuten gelezen;
 • Drastische verlaging van het aantal no-shows door de zeer hoge attentiewaarde van SMS;
 • Kortere wachttijden en wachtlijsten door verhoogde bezettingsgraad;
 • Geen onnodige voorbereiding van afspraken die niet doorgaan;
 • SMS is voordeliger dan het versturen van brieven of telefonisch contact;
 • Medewerkers ervaren de SMS dienst als zeer eenvoudig in gebruik;
 • Geen handmatige handelingen;
 • Volledig instelbare SMS teksten en verzendregels;
 • Klantvriendelijke dienstverlening aan patiënten;
 • De service zorgt ervoor dat patiënten niet op het verkeerde tijdstip op de praktijk staan;
 • Patiënten die geen SMS berichten willen ontvangen, kunnen zich eenvoudig afmelden.
TEST EEN MAAND LANG GRATIS!
Om Medicom-gebruikers uit te nodigen optimaal gebruik te maken van deze functionaliteit, biedt Spryng hen graag de mogelijkheid om kosteloos SMS te versturen vanuit Medicom. Neem voor uw gratis testcredits contact op met PharmaPartners of met Spryng via (020) 770 3005 of info@spryng.nl. Spryng staat 24/7 tot uw beschikking voor support en ondersteuning.
Laatste van Spryng  
Wat is het verschil tussen ISO 27001 en NEN 7510?

Handige tips om SMS phishing (ofwel smishing) te herkennen en te voorkomen

Iemand thuis bij pakketbezorging? Nóg belangrijker tijdens de coronacrisis
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 73 dagen
Spryng contact  

Logo Spryng

  Bianca Schepers
  020-7703005
  info@spryng.nl
  spryng.nl
Spryng sociaal  


Spryng tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com