www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (493 dagen geleden)
Bedrijf:

PharmaPartners & Spryng bundelen krachten om no-shows tegen te gaan

Onlangs is de zakelijke SMS leverancier Spryng een samenwerking aangegaan met PharmaPartners, de Nederlandse leverancier van zorgsystemen.PHARMAPARTNERS
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT-toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Het huisartseninformatiesysteem Medicom van PharmaPartners biedt zorgverleners een centraal systeem waarbij administratieve taken geautomatiseerd verlopen en de verbinding tussen zowel zorgverleners onderling als tussen zorgverleners en patiënten centraal staat. Medewerkers kunnen vanuit Medicom samenwerken met andere aangesloten huisartsen en apotheken welke gebruik maken van het apotheekinformatiesysteem Pharmacom. Dankzij de koppeling met Spryng kunnen Medicom-gebruikers eenvoudig, snel en betrouwbaar afspraakherinneringen per SMS naar hun patiënten versturen.

SPRYNG
Spryng heeft in twaalf jaar tijd een prominente plek in de mobiele dienstensector weten te verwerven. De kracht van Spryng ligt hem in het feit dat de SMS diensten laagdrempelig en efficiënt worden aangeboden en zo zijn ontworpen dat ze zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van de klanten. Wereldwijd maken ruim 25.000 klanten inmiddels op een zeer gebruiksvriendelijke manier gebruik van de diensten van Spryng.

Door jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met grote en kleine zorgaanbieders is Spryng de zorgspecialist op het gebied van het leveren van SMS diensten aan de zorgsector. Naast de eerder genoemde toepassing levert Spryng bijvoorbeeld ook SMS herinneringen voor medicijninname of afhalen medicatie, SMS authenticatie om in te loggen op een beveiligde omgeving, SMS voor het inroosteren van medewerkers en SMS alerts bij calamiteiten of noodsituaties. Echter ook in andere bedrijfstakken heeft Spryng gezamenlijk met haar klanten interessante cases weten te realiseren.

NO-SHOW REDUCTIE
Door gebruik te maken van de SMS module in Medicom kunnen zorgverleners het no-show percentage in hun praktijk terugbrengen met ten minste 59% en in sommige gevallen zelfs tot boven de 70%! De SMS module stelt gebruikers in staat om rechtstreeks vanuit hun Medicom agenda volledig geautomatiseerd een SMS bericht met een herinnering aan een afspraak of een andere mededeling naar patiënten te sturen.

EEN EXCELLENTE SERVICE
Los van het grote financiële rendement dat met afspraakherinneringen per SMS wordt behaald, wordt de bezettingsgraad van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en andere zorgspecialisten enorm verhoogd. Wachttijden en wachtlijsten worden hierdoor geminimaliseerd. Tevens wordt de telefonische bereikbaarheid hierdoor verbeterd, aangezien patiënten de informatie omtrent hun afspraak per SMS ontvangen. Naast het feit dat SMS tot een enorme tijdsbesparing voor zorgverleners leidt, ervaren patiënten de SMS dienst als een bijzondere extra service en spreken hier hun waardering voor uit.

GEEN INGEWIKKELDE PROCEDURES
Voor het versturen van SMS berichten werkt PharmaPartners samen met Spryng. Met de SMS module van Spryng is het mogelijk om direct, gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar SMS te versturen. De koppeling met Medicom is reeds gerealiseerd, wat betekent dat er geen ingewikkelde procedures of technische kennis vereist zijn. Medicom-gebruikers kunt daarom direct starten met het versturen van SMS berichten.

EEN TEVREDEN PATIËNT
Voor het gebruik van de SMS diensten hanteert Spryng geen setup- of abonnementskosten. Zodoende betalen Medicom-gebruikers bij Spryng enkel voor het aantal verstuurde SMS berichten. Hierbij gelden de scherpste prijzen voor directe connecties, met alle features gratis voorzien. Met een minimale investering kunnen aangesloten zorgverleners daarom de kostenpost voor no-show minimaliseren en een service verlenen die door patiënten zeer wordt gewaardeerd.

EEN EFFICIËNTERE DIENSTVERLENING
 • 98% van de SMS berichten wordt binnen 5 minuten gelezen;
 • Drastische verlaging van het aantal no-shows door de zeer hoge attentiewaarde van SMS;
 • Kortere wachttijden en wachtlijsten door verhoogde bezettingsgraad;
 • Geen onnodige voorbereiding van afspraken die niet doorgaan;
 • SMS is voordeliger dan het versturen van brieven of telefonisch contact;
 • Medewerkers ervaren de SMS dienst als zeer eenvoudig in gebruik;
 • Geen handmatige handelingen;
 • Volledig instelbare SMS teksten en verzendregels;
 • Klantvriendelijke dienstverlening aan patiënten;
 • De service zorgt ervoor dat patiënten niet op het verkeerde tijdstip op de praktijk staan;
 • Patiënten die geen SMS berichten willen ontvangen, kunnen zich eenvoudig afmelden.
TEST EEN MAAND LANG GRATIS!
Om Medicom-gebruikers uit te nodigen optimaal gebruik te maken van deze functionaliteit, biedt Spryng hen graag de mogelijkheid om kosteloos SMS te versturen vanuit Medicom. Neem voor uw gratis testcredits contact op met PharmaPartners of met Spryng via (020) 770 3005 of info@spryng.nl. Spryng staat 24/7 tot uw beschikking voor support en ondersteuning.
Eerder van Spryng  
12 dec 2019 SMS versturen: ook in de winter een uitkomst!

14 nov 2019 Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

1 okt 2019 Kappers ontdekken de service van SMS sturen naar klant
Geplaatst:
Verstreken tijd: 493 dagen
Spryng contact  

Logo Spryng

  Bianca Schepers
  020-7703005
  info@spryng.nl
  spryng.nl
Spryng sociaal  


Spryng tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl