www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 5 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Sana introduceert flexibel SaaS e-commerce platform

Rotterdam, 4 juli 2018 – Sana Commerce kondigt een SaaS-versie van het B2B e-commerce platform aan. Grootschalige upgrades zijn niet langer nodig door de continue updates aan het e-commerce platform. Hierdoor behouden fabrikanten, groothandels en detailhandelaren hun voorsprong in de snel veranderende markt van online verkoop. De nieuwe versie, Sana 9.3, wordt in september 2018 beschikbaar voor klanten.

Updates van de oplossing en het aanbieden van nieuwe functies helpen klanten van Sana om aan de toenemende eisen van zijn B2B-koper te voldoen. Bij de lancering van Sana 9.3 krijgen gebruikers de mogelijk om nieuwe functionaliteiten direct in te zetten. Een voorbeeld hiervan is de ‘one-step check-out’, waardoor het aankoopproces voor vaste klanten eenvoudiger wordt. Klanten kunnen ook direct de sales-afspraken inzien en eventuele kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenen.

App-store en add-ons 
Gebruikers van Sana krijgen toegang tot een app-store van waaruit ze bepaalde  add-ons zelf kunnen inschakelen. Met deze add-ons kunnen deze gebruikers meer features inzetten, meer informatie bieden en een betere klantervaring leveren. Er is een ruime keuze aan add-ons, zoals integratie met verschillende betaaldiensten, mogelijkheden voor het maken van content-pagina’s, in-page navigatie, het vullen van een online winkelwagentje door middel van het uploaden van een CSV-bestand, aanbieden van Twitter-feeds, store locators, aanmeldboxen voor een nieuwsbrief, flexi-tiles en integratie met verschillende leveringsdiensten.

Integratie met SAP en Microsoft 
De motor van de Sana-webwinkel is het ERP-systeem. Sana kan worden geïntegreerd met het SAP- of Microsoft Dynamics ERP-systeem van het bedrijf. Dit betekent dat wijzigingen in de data op het ene platform automatisch en direct worden weergegeven in het andere systeem. Sana wil op deze integratie verder bouwen en is van plan elk jaar circa 10 tot 15 nieuwe belangrijke productfunctionaliteiten en 15 nieuwe add-ons toe te voegen aan het SaaS-product.

Arno Ham, CPO bij Sana zegt: “Met Sana SaaS leveren we een oplossing die klanten continue toegevoegde waarde biedt en waarmee ze nu en over twee, vijf of tien jaar online kunnen blijven concurreren. De klant heeft meer controle door de SaaS-oplossing. Ze kunnen gemakkelijk profiteren van allerlei nieuwe functionaliteiten, zonder hiervoor het hele systeem te hoeven upgraden. Deze flexibiliteit is belangrijk in een dynamische markt als die van online winkelen.”

Upgrades en security
Bugfixes en upgrades worden maandelijks of eens per kwartaal uitgevoerd, zodat alle webwinkels veilig, up-to-date en in een secure omgeving worden gebruikt. Omdat de oplossing van Sana integreert met het ERP-systeem van de klant, zijn het connection point, de database en file storage voorzien van encryptie om zeker te zijn het platform beveiligd is. Alle onderdelen van Sana SaaS draaien op het veilige Microsoft Azure platform. Daarnaast worden er dagelijks back-ups gemaakt van de webwinkels van klanten, deze back-ups worden op verschillende locaties wereldwijd opgeslagen.

Eenvoudig overstappen naar Sana SaaS 
Bedrijven die overstappen op het Sana SaaS-platform profiteren van een eenvoudige maandelijkse abonnementsmodel, waaronder alle kosten voor licenties, hosting en support vallen. Sana maakt gebruik van een flexibel proces waarbij klanten zo geruisloos mogelijk door upgrades van functies worden geloodst. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een nieuwe release eerst te beta-testen, voordat een upgrade wordt doorgevoerd. Sana SaaS checkt ook of de versie van het ERP-systeem gebruikt kan worden voor een nieuwe functies.

Over Sana 
Sana helpt bedrijven wereldwijd de stap naar e-commerce te maken met een toekomstbestendige oplossing die 100% geïntegreerd is met SAP en Microsoft Dynamics. De Sana e-commerce software gebruikt bestaande business logic en data voor krachtige, gebruiksvriendelijke webshops. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op het verbeteren van klantenservice, het stroomlijnen van processen en groei van hun verkoop.

Sana is een gecertificeerde Microsoft Dynamics en SAP partner. Met de innovatieve aanpak en het solide partnernetwerk laat Sana wereldwijd meer dan 1.200 webshops draaien. Sana heeft de ervaring en expertise in huis om naast software ook ondersteunende diensten te bieden zoals online marketing, SEO advies, hosting, design en advies in online betaalsystemen.

Voor meer informatie: www.sana-commerce.com
Laatste van Sana Commerce  
Add-on biedt online B2B-kopers direct zicht op bezorgopties en verzendkosten

Winnaars eerste editie B2B E-commerce Awards bekend

Sana Commerce partner in Microsoft’s Business Applications ISV Connect Program
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 5 dagen
Sana Commerce contact  

Logo Sana Commerce

  0102436030
  www.sana-commerce.com/nl
Sana Commerce sociaal  


Sana Commerce tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88810 persberichten
- 5740 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8386 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl