www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:

Mimecast en DMARC Analyzer versterken verdediging tegen impersonatieaanvallen

Utrecht, 4 juli 2018 - Securityspecialist Mimecast en het Nederlandse bedrijf DMARC Analyzer gaan samenwerken om misbruik van de domeinnamen van een bedrijf of organisatie voor impersonatieaanvallen te voorkomen. Dankzij ‘Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance’ (DMARC) kunnen organisaties nu op zeer efficiënte wijze impersonatie-, spoofing-, phishing- en malwareaanvallen stoppen.

Toename in aantal aanvallen
Impersonatieaanvallen vormen een steeds groter probleem voor bedrijven en organisaties. Cybercriminelen maken meer en meer gebruik van deze aanvalstechniek. Uit recent onderzoek van Mimecast en Vanson Bourne blijkt dat 40 procent van de 800 ondervraagde respondenten de afgelopen twaalf maanden te maken had met een toename van het aantal impersonatieaanvallen. Minder dan een kwart van de ondervraagden bleek DMARC toe te passen. Iets meer dan een kwart (27 procent) van de onderzochte organisaties is van plan om de komende 12 maanden een DMARC-oplossing in gebruik te nemen.

Om deze vaak malwareloze aanvallen te stoppen, moeten organisaties een gelaagde aanpak hanteren. De combinatie van Mimecast Targeted Threat Protection-technologie en DMARC Analyzer’s oplossing voor e-mailvalidatie en rapportage biedt de zichtbaarheid en bescherming die organisaties nodig hebben om impersonatieaanvallen te stoppen.

Voorkomen van vervalsing
Mimecast Targeted Threat Protection – Impersonation Protect maakt het mogelijk om impersonatieaanvallen te voorkomen die zijn gericht op medewerkers van een bedrijf of organisatie. Bij zo’n aanval lijkt een e-mail gericht aan de medewerker afkomstig te zijn van een bekende domeinnaam, maar de domeinnaam is in feite vervalst. Dit kan onder meer door cyrillische letters te gebruiken die lastig van ons westerse alfabet zijn te onderscheiden.

De samenwerking met DMARC Analyzer maakt het Mimecast mogelijk om de bescherming uit te breiden naar impersonatie-e-mails dankzij een 360 graden zichtbaarheid en controle over alle e-mailkanalen. Hiermee is het mogelijk om het ongeauthoriseerde gebruik van domeinnamen van een organisatie te detecteren en blokkeren, zodat klanten, andere externe partijen en medewerkers niet worden gespooft. E-mailberichten die afkomstig zijn van een vervalst domein worden tegengehouden. Zo zijn bedrijven er zeker van dat medewerkers of klanten alleen berichten ontvangen van de juiste persoon.

Verdediging in de diepte
“Impersonatieaanvallen worden steeds populairder onder cybercriminelen. De aanvallen vereisen weinig vaardigheden en leveren een groot rendement op. Organisaties krijgen helaas te maken met het verlies van gegevens of financiën. Daarnaast levert het ze dikwijls imagoschade op”, zegt Julian Martin, vicepresident Global Channels en Operations bij Mimecast. “Het is niet voldoende om te vertrouwen op het vermogen van eindgebruikers. Ze herkennen vaak niet dat ze worden gespooft. De combinatie van Mimecast en DMARC Analyzer maakt het wel mogelijk om de domeinnamen van bedrijven te beschermen tegen onrechtmatig gebruik.”

“Verdediging in de diepte blijft de beste strategie voor organisaties om zich voor te bereiden op cyberbedreigingen”, zegt Dirk Jan Koekkoek, CEO van DMARC Analyzer. “Door onze eenvoudig te gebruiken DMARC-authenticatieoplossing te combineren met Mimecast’s securitygateways kunnen klanten zich effectiever verdedigen tegen e-mailfraude.”

Over Mimecast
Mimecast Limited helpt meer dan 27.300 bedrijven en miljoenen werknemers om op een veilige manier gebruik te maken van e-mail en bedrijfsgegevens. Mimecast is opgericht in 2003 en biedt geavanceerde en op de cloud gebaseerde oplossingen om e-mail te beveiligen en te archiveren, zodat e-mail als bedrijfskritische applicatie altijd en overal voor organisaties en haar medewerkers beschikbaar en toegankelijk zijn. Mimecast biedt zijn portfolio aan in de vorm van één geïntegreerde dienst, waardoor gebruikers beschikken over een kant-en-klare oplossing voor e-mail risk management. Kijk voor meer informatie op www.mimecast.nl
Laatste van Mimecast  
Mimecast waarschuwt voor sextortion via e-mail

Mimecast neemt Segasec over

‘Opkomst 5G leidt tot grootste DDoS-aanval ooit’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 35 dagen
Mimecast contact  

Logo Mimecast

  +31 202626560
  info@mimecast.com
  www.mimecast.com
Mimecast sociaal  


Mimecast tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88993 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8527 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl