www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (497 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel maakt cloudgebaseerd netwerkbeheer gratis beschikbaar

Nebula helpt kleine bedrijven de overstap naar cloudbeheer te maken door licentiekosten weg te nemen

Hoofddorp, 2 juli 2018 -  Zyxel, Your Networking Ally, introduceert gratis licenties voor zijn zakelijke Nebula-platform en neemt daarmee voor kleine bedrijven de drempel weg om toe te treden tot cloudgebaseerde netwerken.

Nebula werd in 2016 geïntroduceerd en is een 100% cloudgebaseerde netwerk- en beheeroplossing waarmee bedrade, draadloze en beveiligingsapparatuur centraal en op afstand kan worden beheerd met zero-touch provisioning vanaf één beeldscherm. De groeiende reeks compatibele apparaten omvat al zestien producten: acht AP's, vijf switches en drie beveiligingsgateways.

"Na de lancering van Nebula zagen we dat vooral veel kleine bedrijven terughoudend bleven om de overstap te maken naar cloud-beheerde netwerkinfrastructuur", zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "Ze vrezen dat ze naast de investering in nieuwe hardware ook elk jaar een hoge licentiefee moeten betalen om het te kunnen beheren."

"De gratis licentie in combinatie met de betaalbare compatibele hardware verlaagt de drempel om in te stappen," vervolgt hij. Hoewel gratis, is de licentie verre van basaal: hij wordt geleverd met een uitgebreide set management- en analysetools voor gebruik in het webbased Nebula Control Center (NCC), inclusief gedetailleerde analyses van traffic en gebruik en managementsettings voor de hele site.

Voor beheerders –  Managed Service Providers in het bijzonder – die meer controle en inzicht nodig hebben, is er de Professional Pack-licentie. Hiermee kunnen gebruikers de netwerktopologie bestuderen, meer samenvattingsrapporten bekijken en delen, en loggegevens wijzigen. Ook kunnen ze aanvragen voor technische ondersteuning rechtstreeks door het online NCC-team laten beantwoorden. Een uitgebreide reeks nieuwe geavanceerde functies, waaronder configuratie klonen en VPN-topologie, wordt in de komende maanden toegevoegd.

Een geoptimaliseerde interface voor eenvoudiger werken
De frisse uitstraling van de NCC begint al op de landingspagina waar gebruikers worden begroet met een eenvoudige aanmeldoptie, tweefactorauthenticatie voor meer gemoedsrust en een tutorial voor nieuwe gebruikers.

Eenmaal ingelogd, biedt de interface een cleane, gebruiksvriendelijke ervaring. Het nieuwe instellingsproces bevat een wizard om apparaten toe te voegen, snelle wifi-toegang voor gasten in te stellen en binnen enkele minuten het netwerk te beheren. Een gestroomlijnd nieuw AP-dashboard geeft in één oogopslag een overzicht van alle AP's en draadloze clients.

Introductie van de Security Pack upgrade
Naast setup en management omvat de upgrade van Nebula ook een nieuw beveiligingspakket. Security Pack biedt triple-layer bescherming voor netwerken met een gratis 1-jarig abonnement voor nieuwe Nebula Security Gateway-gebruikers en gratis upgrades voor bestaande gebruikers van de gateway IDP-service.

IDP vormt de eerste pijler van het Security Pack. Het identificeert en isoleert proactief indringers en kan applicaties prioriteren, beperken en blokkeren om productiviteit te verhogen en misbruik van bandbreedte te voorkomen. Ten tweede is er content filtering met maatregelen zoals het uitfilteren van URL- en HTTPS-domeinen om zo toegang tot kwaadwillende en ongepaste sites te verhinderen. Tot slot fungeert zijn antivirus als een bunker tegen malware.

Eerder deze maand rolde Zyxel zijn nieuwste compatibele apparaat uit: de NWA1302-AC access point, de opvolger van de toevoeging  uit januari: de NSG200 security gateway.

Om de vernieuwde Nebula uit te proberen en voor meer informatie, bezoek de website: https://www.zyxel.com/nebula


Fotobijschrift: De Nebula-familie met 16 onderdelen is geschikt om in elk zakelijk scenario te worden ingezet en groeit voortdurend.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Tags bij dit bericht  
Eerder van ZyXEL  
11 nov 2019 Zyxel’s visuele dreigingsanalyseservice vereenvoudigt complexe en tijdrovende monitoring van bedrijfsnetwerken

26 sep 2019 Helden Van Nu brengt glasvezelinternet naar mkb in Den Haag

18 sep 2019 Zyxel’s nieuwe PoE- surveillance switches ontsluiten zakelijke IoT kansen
Persberichten van maandag 11 november 2019  
TD/OMS and Gravity “Milestone 1” Enhancements Streamline Efficiency and Advance Application Development Potential for Remain Software Customers

Nederlandse bedrijven laten kantoormedewerkers massaal thuiswerken, maar nog niet de helft heeft hiervoor een protocol

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms

Zyxel’s visuele dreigingsanalyseservice vereenvoudigt complexe en tijdrovende monitoring van bedrijfsnetwerken

Zircon Corporation verstevigt marktpositie door uitbreiding sales team in Europa

Liquidware innoveert workplace management met nieuwe versie Stratusphere

Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging, onderdeel van de AIVD bestempelt beveiligingswaarde Fox Crypto DataDiode als ‘ZEER GEHEIM’

Snellere cloud-innovatie dankzij strategische samenwerking F5 en Amazon Web Services

Singles’ Day: dag van de meeste online aankopen wereldwijd
Fontys Hogeschool ICT maakt bezoekers GLOW bewust over gevaren gebruik openbare wifinetwerken met uniek lichtproject

Cisco biedt één platform voor collaboration-oplossingen

AvePoint introduceert MyHub-app voor Microsoft Teams Governance

Veeam introduceert nieuwe back-upoplossingen voor Microsoft Cloud Platforms

Singles' Day officieuze opening van feestdagenseizoen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 497 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Logo Zircon
Logo Liquidware
Logo Fox-IT
Logo Cisco
Logo AvePoint
Logo Veeam Software
Logo Solar Nederland B.V.
Logo Cisco
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Descartes
Logo Ingenico Group
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87043 persberichten
- 5548 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6621 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl