www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (482 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

3W INFRA tekent strategisch netwerk management & support contract met A2B Internet voor 3W Infra Global Network

Amsterdam, 28 Juni 2018 - 3W Infra, een snelgroeiende provider van ‘pure-play’ IaaS hosting oplossingen uit Amsterdam met meer dan 4.600 dedicated servers in beheer en een eigen wereldwijd netwerk, heeft een contract getekend voor strategische samenwerking met het Nederlandse bedrijf A2B Internet. Binnen deze samenwerkingsafspraken zal A2B Internet opereren als een extensie van 3W Infra’s eigen engineering teams en internationale netwerk management & support services uitvoeren voor het 3W Infra Global Network.

Het 3W Infra Global Network speelt een belangrijke rol binnen het Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossingen portfolio dat het bedrijf uit Amsterdam aanbiedt. Dit netwerk met SLA garanties en volop bandbreedte beschikbaar (momenteel 160 Gigabit/sec) wordt wereldwijd door 3W Infra klanten gebruikt. Onder hen ook veeleisende gebruikers in business-segmenten zoals online gaming en cloud computing services waarbij hoge snelheden en lage latency alsook de allerhoogste betrouwbaarheid in de netwerkomgeving van cruciaal belang zijn.

Om de management & support services voor het 3W Infra Global Network verder te optimaliseren en het palet aan netwerkservices uit te breiden, is 3W Infra nu een strategische samenwerking aangegaan met A2B Internet – een Nederlandse Internet Service Provider (ISP). A2B Internet levert zowel in Nederland (waaronder Amsterdam) alsook internationaal een variëteit aan services op het gebied van internetconnectiviteit, netwerkdesign, netwerkmanagement, en andere netwerk gerelateerde engineering diensten.

De eerste resultaten van de samenwerking zijn al zichtbaar. In consultatie met A2B Internet als netwerkmanagement en -support partner heeft 3W Infra namelijk zojuist een Connection Agreement getekend met de AMS-IX internet exchange, terwijl ook twee Points-of-Presence (PoP’s) in Amsterdamse datacenters zijn geplaatst, te weten Nikhef en Equinix AM7. Door het aantal netwerk PoP’s in de regio Amsterdam uit te breiden, verwacht 3W Infra de netwerk performance en betrouwbaarheid voor klanten te kunnen optimaliseren. Ook zou het voordelen hebben voor de kostenefficiëntie en een nog snellere delivery van content.


“Deze strategische samenwerking met A2B Internet betekent een belangrijke uitbreiding van het bereik van onze eigen engineering teams,” aldus Murat Bayhan, CEO en oprichter van 3W Infra.

Snelgroeiend internetverkeer

“Het internetverkeer in 3W Infra’s wereldwijde netwerk groeit momenteel erg hard, door aanwas van nieuwe klanten in ons portfolio maar ook door bestaande klanten met snelgroeiend internetverkeer – onder andere als gevolg van het internationaal aanbieden van video streaming services,” zegt Murat Bayhan, CEO en oprichter van 3W Infra. “Om in te spelen op de toekomstige verwachtingen van bestaande en nieuwe klanten, wilden wij onze wereldwijde netwerk & support opties naar een hoger plan tillen. Deze strategische samenwerking met A2B Internet betekent een belangrijke uitbreiding van het bereik van onze eigen engineering teams. Daarnaast geeft het onze eigen teams de ruimte om zich blijvend te focussen op het leveren van volledig geïntegreerde en op maat geleverde IaaS hosting oplossingen aan onze klanten.”

De bijdrage van A2B aan de propositie van 3W Infra zal meer zijn dan alleen het leveren van netwerksupport. A2B zal tevens met 3W Infra samenwerken om zeer gespecialiseerde netwerkdesign kwesties voor klanten te helpen oplossen en netwerkroutes voor klanten te optimaliseren. “A2B zal als onderdeel van deze strategische samenwerking toegang krijgen tot ons ticketingsysteem, om aan de netwerkbehoeften van klanten tegemoet te komen en de klanttevredenheid verder te verhogen,” zegt Bayhan. “De services van A2B zijn een welkome aanvulling op de services van onze eigen engineering teams en we waarderen het zeer dat zij nu de wereldwijde dienstverlening van 3W Infra op het vlak van netwerkservices komen versterken.”

A2B Internet werd in 2010 opgericht Erik Bais, iemand met veel ervaring binnen de ISP industrie. A2B heeft een eigengebouwd netwerk. Daarnaast leveren de engineering teams van A2B ook engineering services aan bedrijven zoals 3W Infra. “De bedrijfsculturen van beide bedrijven zijn sterk tech georiënteerd, met een scherp oog voor het leveren van topkwaliteit engineering oplossingen, veelal op maat geleverd,” zegt Erik Bais, managing director en eigenaar van A2B Internet. “Ik denk dat de ingrediënten aanwezig zijn voor een vruchtbare en langdurige zakelijke relatie. Wij zullen 3W Infra helpen om hun wereldwijde IaaS hosting propositie verder te versterken en de volgende stap te nemen als het gaat om uitvoering van netwerkservices voor klanten.”


“De bedrijfsculturen van zowel 3W Infra als A2B Internet zijn sterk tech georiënteerd, met een scherp oog voor het leveren van topkwaliteit engineering oplossingen, veelal op maat geleverd,” zegt Erik Bais, managing director en eigenaar van A2B Internet.

-----------------
Over 3W Infra

3W Infra is een wereldwijde leverancier van Infrastructure-as-a-Service oplossingen met uitgebreide engineering kennis en ervaring, gevestigd in Amsterdam. De IaaS hosting provider werd in 2014 opgericht door enkele veteranen binnen de internet en hosting industrie. De enterprise-level IaaS hosting oplossingen van 3W Infra zijn ISO/IEC 27001:2013 en PCI DSS gecertificeerd en afgestemd op de individuele behoeften van iedere klant. 3W Infra’s infrastructurele engineering oplossingen richten zich op schaalbaarheid, kostenefficiëntie en cloud enablement. Het bedrijf levert onder andere colocatie, dedicated servers, IP connectiviteit, en high-level klantsupport. 3W Infra’s Remote Hands service inclusief Relocation engineering diensten biedt daarnaast de mogelijkheid voor professionele engineering ondersteuning op ’s werelds grootste datacenter/internet hubs, in Amsterdam, Frankfurt en Londen.

3W Infra is een snelgroeiende onderneming die zich richt op duurzame groei. Het bedrijf heeft een significant aantal colocatie klanten en meer dan 4.600 dedicated servers in beheer, terwijl het wereldwijde netwerk van 3W Infra momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte biedt. Het flagship datacenter van 3W Infra bevindt zich in Amsterdam en heeft met een waarde van 1,04 een van de laagste en meest energie-efficiënte pPUE’s in de hosting industrie. 3W Infra bedient een breed klantenportfolio en mag onder andere enkele van de grootste internet, gaming, broadcasting en cloud services providers tot zijn vaste klantenkring rekenen.

Voor meer informatie over 3W Infra, ga naar www.3winfra.com.

-----------------
Over A2B Internet

A2B Internet is een Nederlandse internet service provider (ISP) die in 2010 is opgericht. Het bedrijf levert zijn zeer gespecialiseerde netwerkmanagement en –support services aan klanten internationaal. Het oplossingsportfolio van A2B Internet omvat onder andere IP transit, volledig BGP netwerkmanagement, (fiber) internettoegang, datacenter backup oplossingen, en meer.

A2B is aanwezig in vele datacenters en levert connectiviteitoplossingen aan ISP’s, (web) hosting bedrijven en cloud service providers (CSP’s), alsmede aan enterprises en MKB bedrijven. De engineering teams van A2B zijn kennisinhoudelijk zeer goed onderlegd en in staat om creatieve, flexibele en hoogst efficiënte (inter)-connectiviteit oplossingen aan klanten te bieden, zowel aan grote als kleine organisaties.

Voor meer informatie over A2B Internet, ga naar www.a2b-internet.com.

-----------------
Media contact

3W Infra
Roy Premchand
pr@3winfra.com
+31 20 894 33 44
@3winfra
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 22 oktober 2019  
Belcentrale gaat verder met nieuwe Channel Manager

Dubbele groeicijfers in Q3 2019: Veeam blijft clouddatamanagement markt domineren 

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit

Cyxtera zet Europese uitbreiding voort met datacenter in Amsterdam en bredere uitrol CXD-beschikbaarheidsplatform

Onderzoek van NTT: ‘Digital DNA’ bepalend voor cybersecurity-best practice in organisaties

Phishingmail met ‘controleer je wachtwoord’ meest succesvol

Hyarchis behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Celonis lanceert geavanceerde tools voor het optimaliseren van processen

Homerr rolt BuurtPunten netwerk landelijk uit in Denemarken samen met Bring

UPS vereenvoudigt exporteren voor Europese MKB-ondernemingen en e-tailers

Notilyze kondigt beschikbaarheid SaasNow via public cloud aan
Minkels en datacenteroperators ontwikkelen samen gloednieuw kastenplatform 'Nexpand'

Nog 2 dagen: jubileumeditie Lightspeed Connect

Conclusion Zuyd kijkt naar de toekomst tijdens ‘Limburg: Noodzaak tot Innovatie’

IFS domineert traditionele vendoren: groei licentie-inkomsten met 47 procent, netto-omzet stijgt met 23 procent

Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM

HPS Industrial voor zesde keer aanwezig op Machinebouw Event 2019

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube

UAntwerpen zet data science centraal op vrijdag 25 oktober
Geplaatst:
Verstreken tijd: 482 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
3W Infra contact  
Logo 3W Infra
3W Infra sociaal  
3W Infra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
Logo KnowBe4
Logo Hyarchis
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl