AV-TEST: maximale score voor G DATA Mobile Internet Security

100 procent malwaredetectie in de nieuwste vergelijkingstest

G DATA Mobile Internet Security behaalde voor de vierde keer op rij topresultaten in de huidige vergelijkende test van het onafhankelijke onderzoeksinstituut AV-TEST. G DATA Mobile Internet Security detecteerde 100 procent van de gebruikte malware. Dit keer werden in totaal 22 security apps voor Android onderzocht.

De mobiele beveiligingsoplossing overtuigde de testers opnieuw in de categorieën bescherming, gebruiksgemak en nuttige extra functies. G DATA Mobile Internet Security behaalde topscores in alle categorieën.

Testdetails:
Getesteerde veiligheidsoplossingen: 22, waaronder G DATA Internet Security.
Platform: Android
Periode: mei 2018
Uitgevoerd door AV-Test

Topscores voor G DATA, ook bij de langetermijntest
Het onderzoeksinstituut AV-Test heeft van november 2017 tot maart 2018 16 beveiligingsapps voor Android vergeleken met Google Play Protect. Het resultaat: G DATA Mobile Internet Security behaalde ook hier topscores. De conclusie van de testers is duidelijk: Een beveiligingsoplossing zoals G DATA Mobile Internet Security is belangrijk voor uitgebreide bescherming tegen actuele bedreigingen. Google Play Protect kan geen uitgebreide bescherming bieden.

Betrouwbare bescherming voor smartphones en tablets
G DATA Mobile Internet Security biedt perfecte bescherming voor het Android-besturingssysteem. Naast het verdedigen tegen Trojaanse paarden, virussen, wormen en andere gevaren van mobiel surfen, beschermt de slimme veiligheidsapplicatie gebruikers ook tegen de vervelende gevolgen van apparaatverlies of diefstal. Smartphones kunnen worden gelokaliseerd of alle gegevens die erop zijn opgeslagen, kunnen op afstand worden verwijderd om ze te beschermen tegen nieuwsgierige ogen van derden.

Belangrijkste functies
  • Cloud-gebaseerde detectie beschermt tegen phishing en gevaarlijke websites
  • Bescherming tegen geïnfecteerde apps: App-controle controleert de permissies van applicaties en waarschuwt voor nieuwsgierige apps
  • Bescherming tegen Android-malware: Via de cloudverbinding detecteert de geavanceerde scan, die zuinig omspringt met de accu, alle malware en is altijd up-to-date.
  • Individuele SMS- en oproepfilters tegen telemarketing en dergelijke.
  • Bescherming tegen verlies en diefstal van het apparaat: als de smartphone of tablet verloren is gegaan, kunnen alle gegevens die erop zijn opgeslagen, worden verwijderd of vergrendeld. Ook kan het apparaat worden opgespoord.
Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Ruim 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Als Duitse onderneming is G DATA onderworpen aan de Duitse gegevensbescherming en vele andere strenge wetten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. De privacy van onze klanten is voor ons net zo belangrijk als de veiligheid van de systemen. We werken niet samen met de Duitse BND, de Amerikaanse NSA of een andere inlichtingendienst. G DATA’s oplossingen omvatten geen achterdeurtjes voor inlichtingendiensten. Dat is wat we beloven met de G DATA No-Backdoor-Garantie.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.