www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (575 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Eén factuur voor alle diensten

Solvinity rationaliseert de rekening voor de cloud

AMSTERDAM, 28 juni 2018 – Cloud computing bezorgt financiële afdelingen vaak hoofdpijn. Organisaties zoeken meer flexibiliteit in IT, maar diensten die worden afgerekend per gebruik, worden niet altijd overzichtelijk gepresenteerd op de rekening. Om controle te houden over kosten en gebruik, en klanten glashelder inzicht te geven in alle afgenomen services, toont Solvinity de afgenomen diensten op één enkele factuur – ook pay-per-use clouddiensten zoals MS Azure.

Alle informatie om een volledige factuur te genereren, komt samen in de billingoplossing van CloudBilling. Met automatische koppelingen kan Solvinity met deze facturatietoepassing de juiste prijsregels aan de afgenomen diensten koppelen. Zo worden de diensten die een klant van en via Solvinity afneemt, van private cloud tot public cloud en projectmanagement, samengevat en op één factuur gepresenteerd.

Hans van den Broek, commercieel directeur bij Solvinity: “Cloud computing is de basis van digitale transformatie. De voordelen van cloud computing, zoals hoge flexibiliteit en pay-per-use, komen pas goed tot hun recht als die middelen efficiënt worden ingezet. Organisaties moeten precies kunnen zien hoe deze diensten worden ingezet en gebruikt om actief te kunnen sturen op efficiëntie.”

Veel cloudaanbieders laten het aan hun klanten over om zelf dat overzicht te creëren. Van den Broek: “Met CloudBilling is Solvinity als een van de weinige cloudspecialisten in staat volgens klantwensen een volledige specificatie te leveren op basis van de werkelijke en actuele afname van diensten. Zo kunnen onze klanten het gebruik van diensten optimaliseren en de voordelen van cloud computing optimaal benutten.”

Rob Coppen, directeur bij CloudBilling: “CloudBilling biedt een moderne manier van dienstverlening. Hiermee kan Solvinity hun volledige portfolio aan producten en diensten met verschillende prijsmodellen op gebruiksbasis aan hun eindklanten doorbelasten. Met het proces dat we samen hebben ingericht, biedt Solvinity inzicht en controle aan hun klanten.”

Voorafgaand aan de introductie van het billingsysteem is met klanten van Solvinity een Proof of Concept uitgewerkt. De klanten hebben de nieuwe wijze van facturatie als zeer positief ervaren:
  • er is nu één simpele en overzichtelijke factuur van alle geleverde diensten per periode;
  • met meegeleverde gedetailleerde verbruiksgegevens kunnen klanten hun eigen analyses uitvoeren;
  • bedrijven die kosten intern willen doorbelasten, krijgen op de factuur het gewenste applicatie- of omgevingsniveau gepresenteerd.
Coppen noemt Solvinity een early adopter van deze technologie. “Van al onze klanten gaat Solvinity het verst in de strategische benadering. Ze zijn vroeg begonnen de producten en diensten via dit billingplatform te laten lopen en hebben de business hierbij betrokken.” Volgens Coppen is dat belangrijk omdat deze vorm van billing niet alleen draait om facturen en administratie, maar ook meerwaarde biedt aan klanten, door ze meer inzicht te geven op de verschillende diensten die ze afnemen.”Over Solvinity
Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybride cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. De onderneming is expert op het gebied van hosting van kritische infrastructuren. Onder het motto ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van inter-nationale en nationale normen zoals ISO27001, ISO14001, ISO 9001, ISAE3402 type II, SOC2 en NEN7510. Jaarlijks participeert het bedrijf in het Giarte Outsourcing Performance onderzoek en scoort daarin al jaren boven de 90%. Solvinity werkt onder andere voor de rijksoverheid, gemeenten, TNO, Trans Link Systems (OV-chipkaart), ING Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank, Ahold, en ICS Cards. De jaaromzet bedroeg 43 miljoen euro in 2017. Er zijn ruim 220 werknemers werkzaam in Nederland. Meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op Twitter en LinkedIn.

Over CloudBilling
CloudBilling, onderdeel van de Yellowtail Group, is een billingplatform voor bedrijven met een pay-per-use afrekenmodel. Het verbruik van alle producten wordt ingelezen en getransformeerd naar kloppende, gedetailleerde facturen. Dit geeft de eindklant een goed en betrouwbaar overzicht van de afgenomen diensten. Tevens geven de reports in CloudBilling waardevolle inzichten in klantgedrag en product performance.Voor meer persinformatie:
Solvinity Persdesk
Volkert Deen
+31 (0)23 555 34 24
Solvinity@yellow-communications.com
www.solvinity.nl
Laatste van Solvinity  
Solvinity geeft Zorginstituut Nederland maximale controle over IT-processen

Cybersecurity begint bij een stevige basis

Security & control dankzij ‘Stretched DevOps’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 575 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Solvinity contact  

Logo Solvinity

  +31 (0)35 523 26 26
  www.solvinity.com/nl
Solvinity sociaal  


Solvinity tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87555 persberichten
- 5592 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7239 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl