www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (455 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks helpt internationale klanten in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs om digital learning-initiatieven te bevorderen

Extreme’s end-to-end-netwerkportfolio stelt klanten in staat eSports te gebruiken, gepersonaliseerd leren uit te breiden en beveiliging te versterken

Utrecht, 26 juni 2018 – Nu digital learning-technieken steeds vaker worden toegepast in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs zullen de investeringen in onderwijstechnologie blijven groeien. Naar verwachting zal de markt tegen 2022 een omzet bereiken van 40,9 miljard dollar. Ter ondersteuning van deze investeringen hebben zeven scholen in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs gekozen voor Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) voor de levering van vaste en draadloze oplossingen op het gebied van switching en routing, netwerkbeheer, analytics en beveiliging. Zo creëren zij verbonden klaslokalen en maken ze digital learning-omgevingen mogelijk. Met de software-gedreven oplossingen van Extreme breiden scholen van elke grootte, met verschillende lesprogramma’s en op uiteenlopende locaties, hun programma’s voor gepersonaliseerd leren uit. Ook verbeteren ze de beveiliging op hun locatie en kunnen ze eSports-programma’s ontwikkelen.

Highlights van klanten:
  • Gebruik van eSports: op SUNY Canton (New York, de Verenigde Staten) maakte de installatie van ExtremeSwitching, ExtremeWireless, ExtremeManagement en ExtremeAnalytics door het IT-team drie eSports-teams en Game Design-lessen mogelijk. Ook wordt in het najaar van 2018 een nieuwe, razendsnelle draadloze gaming-arena opgeleverd.

  • Verbeterde gebruikerstevredenheid: op de Rivier University (Nashua, New Hampshire, de Verenigde Staten) hoeven studenten niet langer op de gang te werken voor een wifisignaal dat sterk genoeg is om hun huiswerk online te maken. Door bestaande accesspoints en switches opnieuw te configureren en ExtremeSwitching-, ExtremeControl-, ExtremeManagement- and ExtremeWireless-technologieën toe te voegen, is er nu overal snel internet beschikbaar in de studentenkamers. Dit resulteerde in meer tevredenheid onder studenten. Ook de City University of London (Londen, het Verenigd Koninkrijk) verkleinde de hoeveelheid negatieve feedback op haar IT-diensten en wifi. De universiteit bereikte honderd procent netwerk-uptime voor al haar belangrijke systemen dankzij de inzet van Extreme Automated Campus.

  • Meer beveiliging, zichtbaarheid en controle: door het netwerkbeleid te versterken met ExtremeControl en ExtremeManagement biedt het Somerset College (Queensland, Australië) uitstekende netwerkbeveiliging en privacy voor de 1.800 studenten en werknemers die hun persoonlijke devices gebruiken in de klaslokalen. Op de American School of Dubai (Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten) helpt de single-pane-of-glass-functionaliteit van de ExtremeManagement-technologie de kleine groep netwerkbeheerders bij het bekijken en beheren van de persoonlijke devices op het netwerk, als onderdeel van het BYOD-programma (Bring Your Own Device), in één gebruiksvriendelijk dashboard.

  • Mobile learning en BYOD: met een gebruikersgerichte draadloze infrastructuur via ExtremeWireless, upgradede de Chungbuk National University (Cheongju, Zuid-Korea) bestaande mobiele-app-diensten. Ook lanceerde het een reeks mobiele colleges en nam het nieuwe BYOD-gedreven smart campus-technologie in gebruik, zoals mobiele-studentenkaarten en mobiele Point-of-Sale, om de algehele mobile learning-omgeving te verbeteren. 

  • Ondersteuning van gemengde leer/onderwijs-omgevingen: als onderdeel van het beroepsprogramma van het Manukau Institute of Technology (negen campussen verspreid over Auckland, Nieuw-Zeeland) hielp ExtremeSwitching het IT-team bij het aanpassen en ondersteunen van de technologiebehoeften van verschillende disciplines in een niet-traditionele leeromgeving. Bijvoorbeeld door verbinding met simulatoren van machinekamers mogelijk te maken voor studenten maritieme bouwkunde. 

Quotes
  • Bob Nilsson, Director of Vertical Solutions Marketing, Extreme Networks: “Onze softwaregedreven netwerkoplossingen zijn ontworpen om onze onderwijsklanten een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden te bieden. Onze technologie is al geïmplementeerd bij meer dan 17.000 scholen en 4.500 campussen wereldwijd. Het aantal implementaties nam met name het afgelopen jaar snel toe, doordat steeds meer basis- en middelbare scholen en het hoger onderwijs het digitale onderwijs willen stimuleren. Met de digitale transformatie en de opkomst van steeds meer smart schools is er een grotere behoefte aan een zeer betrouwbare, eenvoudig te beheren netwerkinfrastructuur dan ooit tevoren.”

  • Paula Leal, Network Team Leader, City University of London: “Sinds onze overstap naar Extreme Automated Campus is het aantal studenten dat tevreden is over de IT-afdeling flink gestegen. De enige keer dat wij downtime ervaren, is tijdens gepland onderhoud. We zijn blij dat we klant zijn gebleven van Extreme en kijken ernaar uit om samen de nieuwe generatie oplossingen uit te rollen.”

  • Peter Chang, Senior Network Engineer, American School of Dubai: “Onze aandacht voor technologie is essentieel voor het succes van onze docenten en studenten. De softwaregedreven netwerkoplossingen van Extreme bieden ons uniform beheer van en inzicht in ons volledige netwerk. Tegelijkertijd ondersteunen de oplossingen de implementatie van een succesvol en veilig BYOD-beleid, waardoor het dagelijks beheer ervan veel eenvoudiger wordt.”

  • Jun Seok Kang, Leader of Information Team at Computer and Information Center, Chungbuk National University: “Extreme heeft de rol van trusted advisor en partner op zich genomen tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe draadloze omgeving. Dankzij de 802.11ac Wave 2 draadloze technologie zijn onze upload- en downloadsnelheden drie keer sneller dan met een traditioneel 11n draadloos systeem. We hebben het draadloze netwerk geoptimaliseerd, zodat het ons doel voor een duurzame, intelligente campus op basis van BYOD ondersteunt.”

  • Lisa Thomason, Dean of Information Technologies, Somerset College: “Wij zijn een organisatie die vooroploopt en graag de grenzen opzoekt. Extreme Networks heeft ons de bouwstenen gegeven om de grens op het gebied van IT nog meer op te zoeken. Iedereen kan een basis wifiverbinding en netwerk opzetten; het gaat erom wat je daarnaast doet op het gebied van security, data-analytics en beheer. Extreme Networks stimuleert ons om onze resources op een slimmere, meer doelgerichte manier in te zetten. Daarnaast voorziet het bedrijf ons van een verhoogde flexibiliteit in het type apparaten en diensten dat we kunnen implementeren en de manieren waarop we ze in de toekomst kunnen gebruiken. Door de steeds grotere rol die het netwerk speelt, heb je die hoeveelheid inzicht in prestatie en security absoluut nodig.”
Extreme op ISTE 2018
Extreme bedient klanten in het basis- voortgezet en hoger onderwijs in meer dan 80 landen met open, softwaregedreven netwerkoplossingen die de digitale transformatie van het onderwijs stimuleren en de resultaten van studenten verbeteren. Van 24 tot en met 27 juni 2018 is Extreme aanwezig op ISTE 2018 met zijn nieuwste partnerships en initiatieven op het gebied van basis- en voortgezet onderwijs. Het event vindt plaats in McCormick Place in Chicago en Extreme is te vinden in stand 1062. Meer weten? Ga naar https://www.extremenetworks.com/events/iste/.

Extra informatie Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud; wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Extreme Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 455 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Extreme Networks contact  
Logo Extreme Networks
   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networks sociaal  
Extreme Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl