www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 162 dagen geleden)
Bedrijf:

Claranet gepositioneerd in Gartner’s Magic Quadrant voor ‘Data Centre Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services’

Claranet is gepositioneerd in Gartners Magic Quadrant voor ‘Data Centre Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe’.* Dit volgt op de positionering van Claranet als leider in het Magic Quadrant voor ‘Managed Hybrid Cloud Hosting, Europa’ in 2017. ** In dit nieuwste Magic Quadrant analyseert Gartner de uitvoering en strategische visie van 20 toonaangevende providers op het gebied van ‘Data Centre Outsourcing en Hybrid Infrastructure Managed Services’ en hun aanbod op het gebied van clouddiensten, ter waarde van meer dan €18 miljard aan totale jaaromzet in Europa.

Volgens Claranet weerspiegelt dit nieuwste rapport, waarin Claranet wordt gepositioneerd naast andere toonaangevende Europese providers, de evoluerende manier waarop organisaties IT gebruiken en beheren in een tijdperk die aanpassingsvermogen en een holistische benadering van de technologie vereist.

In een reactie op de opname van de organisatie in het Magic Quadrant zei Charles Nasser, CEO van Claranet:
We zijn er trots op om erkend te worden in dit nieuwste Magic Quadrant van Gartner naast zoveel andere wereldwijde spelers. Wij geloven dat dit een positieve weerspiegeling is van het werk dat we hebben gedaan om onze expertise te vergroten in zowel de migratie van applicaties naar zowel public als private cloud-platforms, als volledige 24x7 ondersteuning van kritieke applicaties en infrastructuur.”
We hebben enorm geïnvesteerd in het verbeteren van onze kennis en vaardigheden en de breedte van portfolio van de diensten die we onze klanten bieden. We hebben onze focus gelegd op uitbreiding door acquisities, zoals de overname van securityspecialist Sec-1 en beheerde infrastructuur en Azure-specialist Union Solutions uit het Verenigd Koninkrijk en Franse DevOps- en cloudspecialist Oxalide. Daarnaast hebben we onze inspanningen gericht om onze bestaande partnerschappen te versterken om de algehele slagkracht te vergroten."
Onze status als houder van de hoogste accreditaties in de top drie public cloudleveranciers - AWS, Google en Microsoft - heeft ook bijgedragen aan het stimuleren van de groei van onze specifieke cloudmigratieproces. Daarnaast zijn we blijven investeren in de automatisering van cloudinfrastructuur, wat volgens ons onze klanten zal helpen om nieuwe niveaus op het gebied van IT-prestaties en efficiëntie te bereiken."
Een Gartner Magic Quadrant biedt diepgaande beoordelingen van markten en dienst deelnemers. Het stelt gebruikers in staat om sterke punten van leveranciers te vergelijken met het oog op hun huidige en toekomstige behoeften. Gartner evalueert leveranciers op zowel de volledigheid van gebruikte visie als de executiekracht met behulp van een reeks van gewogen criteria.

Charles Nasser:
Op IT-afdelingen staat aanzienlijke druk om hun werkzaamheden te stroomlijnen en waarde toe te voegen aan hun organisaties, waarvoor voortdurend variërende vaardigheden en expertise vereist zijn. Ze hebben leveranciers nodig met de juiste expertise die goed thuis zijn in de migratie én het hosten van kritieke applicaties, evenals het continue beheer van dergelijke complexe IT-platformen. Onze missie is om organisaties in staat te stellen dit te bereiken."
*Gartner, “Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe” Claudio Da Rold, Robert Naegle, et al., 14 June 2018.
** Gartner, “Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe” Tiny Haynes, Gianluca Tramacere, et al., 28 June 2017.
Laatste van Claranet Benelux BV  
Claranet introduceert WorkSmart365

Claranet neemt NotSoSecure over, voor versterking van het security-portfolio en vergroting van de footprint

Claranet gepositioneerd in Gartner’s Magic Quadrant voor ‘Data Centre Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 162 dagen
Claranet Benel.. contact  

Logo Claranet Benelux BV

  040 239 3301
  info@claranet.nl
  www.claranet.nl
Claranet Benel.. sociaal  


Claranet Benel.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo PlanMen
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Opleiding.nl
Logo Pure Storage
Logo Schoevers
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Netskope
Logo VNSG
Logo Luzac
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Conclusion
Logo Ivanti
Logo Ebury Nederland
Logo Thales
Logo WorldStream
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89888 persberichten
- 5845 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9216 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl