Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (576 dagen geleden)
Bedrijf:

Leider in ‘Lone worker’ oplossingen Isle Systems kondigt distributieovereenkomst met CapX Nederland aan

Isle Systems portfolio zal de netwerkoplossingen van Private GSM en LTE van CapX Nederland aanvullen in de Benelux en Frankrijk.

Dublin, Ierland en Nijkerk, Nederland, Dinsdag 26 juni 2018 - Isle systems, een toonaangevend ontwerper en fabrikant van lone worker monitoring- en signalering communicatieoplossingen heeft vandaag aangekondigd een distributieovereenkomst te hebben getekend met CapX Nederland om haar producten te distribueren en op de markt te brengen in de Benelux en Frankrijk.

Isle Systems portfolio van lone worker oplossingen omvat onder meer automatische en handmatige monitoring, SOS Meldingen, ‘man down’ detectie, incheck signalering, GPS- en indoor positiebepaling, live audio streaming en opname en alarmeringsapparatuur. Isle Systems kan ook integreren met apparatuur en infrastructuur van derde partijen zoals brandmeldinstallaties,  inbraakbeveiligingssystemen, monitoring- en procescontrolesystemen op haar platform om een enkele gecentraliseerde beveiligingsoplossing te creëren voor maximale efficiëntie en productiviteit.

CapX Nederland distribueert en implementeert private GSM en LTE communicatie hardware- en softwareoplossingen, inclusief die voor inpandige, op afstand bediende, en draagbare omgevingen. Het bedrijf ondersteund haar resellers bij het integreren van persoonlijke- en productiealarmen en andere business critical communicatieprocessen in haar netwerken en is met name actief in de gezondheidszorg en maakindustrie markten. CapX Nederland werkt middels een uitgebreid netwerk van resellers in Nederland.

Mark Hanley, CEO van Isle Systems zegt: ‘We werken uitsluitend via partners buiten het eiland Ierland. Onze partners kennen hun klanten beter dan dat wij doen, ze zitten er dichter op en kunnen het beste niveau van praktische implementatie en support bieden.  Onze focus ligt al sinds 2005 op lone worker oplossingen dus we hebben een goed ontwikkeld gevoel voor het soort partners dat zal slagen in dit gespecialiseerde domein. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met CapX Nederland, die een uitstekende aanwezigheid en reputatie hebben in deze belangrijke regio.

Paul van Gasselt, CEO van CapX Nederland, voegde toe: 'Isle Systems heeft een software-gestuurde benadering op dit gebied,  ze zijn altijd op zoek naar manieren om de traditionele en dure manieren van lone worker bewaking- en signaleringsoplossingen te automatiseren. Dit is ook onze benadering, dus we zien een uitstekende aansluiting tussen de Isle Systems-oplossingen en de particuliere GSM- en LTE-netwerken die we aanbieden. Er zijn veel toepassingen voor deze technologieën in de sectoren waarin we werken. Lone worker oplossingen zijn een grote markt in Nederland en daarbuiten, en nu kunnen we onze klanten van dienst zijn met een markt-leidend, geïntegreerd aanbod. '

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Isle Systems via: https://www.islesystems.com/contact-us of  CapX Nederland via: https://capx-nederland.nl/contact/.

Over Isle Systems
Isle Systems biedt u gemoedsrust voor uw ‘lone workers’, uw externe alarmsystemen en uw machines. We doen dit via de breedste reeks apparaten en communicatieprotocollen. U krijgt bliksemsnelle waarschuwingen en 100% dashboardzichtbaarheid en -controle die langzamere en duurdere traditionele oplossingen achter zich laat. U kunt er zeker van zijn dat u volledig flexibel bent en uw mensen, infrastructuur en apparatuur maximaal beschermt met minimale investeringen en inspanningen.

Over CapX Nederland
CapX Nederland is de toonaangevende ‘value added’ distributeur van Nederland op het gebied van particuliere GSM- en LTE-communicatieoplossingen, waaronder alarmen voor persoonlijke beveiliging, productie-alarmen (IoT) en andere bedrijfskritieke informatie. We bieden op maat gemaakte integraties met marktleiders op het gebied van gezondheidszorg, domotica, evacuatie en brandmelding. Binnen onze 'one device'-oplossing brengen we alle functies samen van een pieper (pager), GSM, DECT, Voice over WLAN en radio. Als gevolg hiervan heeft de gebruiker slechts één apparaat nodig voor interactieve paging, locatiebepaling, Push To Talk (PTT) en persoonlijke beveiliging. CapX-resellers hebben wereldwijd meer dan 150 systemen geïnstalleerd in de gezondheidszorg en de maakindustrie. We bedienen ons 100% reseller-partnernetwerk vanuit ons hoofdkantoor in Nijkerk.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 576 dagen
CapX Nederland contact  

Logo CapX Nederland

  +31 (0) 88 - 227 48 48
  info@capxnederland.nl
  capx-nederland.nl
CapX Nederland sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87553 persberichten
- 5592 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7238 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl