www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (455 dagen geleden)
Bedrijf:

Leider in ‘Lone worker’ oplossingen Isle Systems kondigt distributieovereenkomst met CapX Nederland aan

Isle Systems portfolio zal de netwerkoplossingen van Private GSM en LTE van CapX Nederland aanvullen in de Benelux en Frankrijk.

Dublin, Ierland en Nijkerk, Nederland, Dinsdag 26 juni 2018 - Isle systems, een toonaangevend ontwerper en fabrikant van lone worker monitoring- en signalering communicatieoplossingen heeft vandaag aangekondigd een distributieovereenkomst te hebben getekend met CapX Nederland om haar producten te distribueren en op de markt te brengen in de Benelux en Frankrijk.

Isle Systems portfolio van lone worker oplossingen omvat onder meer automatische en handmatige monitoring, SOS Meldingen, ‘man down’ detectie, incheck signalering, GPS- en indoor positiebepaling, live audio streaming en opname en alarmeringsapparatuur. Isle Systems kan ook integreren met apparatuur en infrastructuur van derde partijen zoals brandmeldinstallaties,  inbraakbeveiligingssystemen, monitoring- en procescontrolesystemen op haar platform om een enkele gecentraliseerde beveiligingsoplossing te creëren voor maximale efficiëntie en productiviteit.

CapX Nederland distribueert en implementeert private GSM en LTE communicatie hardware- en softwareoplossingen, inclusief die voor inpandige, op afstand bediende, en draagbare omgevingen. Het bedrijf ondersteund haar resellers bij het integreren van persoonlijke- en productiealarmen en andere business critical communicatieprocessen in haar netwerken en is met name actief in de gezondheidszorg en maakindustrie markten. CapX Nederland werkt middels een uitgebreid netwerk van resellers in Nederland.

Mark Hanley, CEO van Isle Systems zegt: ‘We werken uitsluitend via partners buiten het eiland Ierland. Onze partners kennen hun klanten beter dan dat wij doen, ze zitten er dichter op en kunnen het beste niveau van praktische implementatie en support bieden.  Onze focus ligt al sinds 2005 op lone worker oplossingen dus we hebben een goed ontwikkeld gevoel voor het soort partners dat zal slagen in dit gespecialiseerde domein. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met CapX Nederland, die een uitstekende aanwezigheid en reputatie hebben in deze belangrijke regio.

Paul van Gasselt, CEO van CapX Nederland, voegde toe: 'Isle Systems heeft een software-gestuurde benadering op dit gebied,  ze zijn altijd op zoek naar manieren om de traditionele en dure manieren van lone worker bewaking- en signaleringsoplossingen te automatiseren. Dit is ook onze benadering, dus we zien een uitstekende aansluiting tussen de Isle Systems-oplossingen en de particuliere GSM- en LTE-netwerken die we aanbieden. Er zijn veel toepassingen voor deze technologieën in de sectoren waarin we werken. Lone worker oplossingen zijn een grote markt in Nederland en daarbuiten, en nu kunnen we onze klanten van dienst zijn met een markt-leidend, geïntegreerd aanbod. '

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Isle Systems via: https://www.islesystems.com/contact-us of  CapX Nederland via: https://capx-nederland.nl/contact/.

Over Isle Systems
Isle Systems biedt u gemoedsrust voor uw ‘lone workers’, uw externe alarmsystemen en uw machines. We doen dit via de breedste reeks apparaten en communicatieprotocollen. U krijgt bliksemsnelle waarschuwingen en 100% dashboardzichtbaarheid en -controle die langzamere en duurdere traditionele oplossingen achter zich laat. U kunt er zeker van zijn dat u volledig flexibel bent en uw mensen, infrastructuur en apparatuur maximaal beschermt met minimale investeringen en inspanningen.

Over CapX Nederland
CapX Nederland is de toonaangevende ‘value added’ distributeur van Nederland op het gebied van particuliere GSM- en LTE-communicatieoplossingen, waaronder alarmen voor persoonlijke beveiliging, productie-alarmen (IoT) en andere bedrijfskritieke informatie. We bieden op maat gemaakte integraties met marktleiders op het gebied van gezondheidszorg, domotica, evacuatie en brandmelding. Binnen onze 'one device'-oplossing brengen we alle functies samen van een pieper (pager), GSM, DECT, Voice over WLAN en radio. Als gevolg hiervan heeft de gebruiker slechts één apparaat nodig voor interactieve paging, locatiebepaling, Push To Talk (PTT) en persoonlijke beveiliging. CapX-resellers hebben wereldwijd meer dan 150 systemen geïnstalleerd in de gezondheidszorg en de maakindustrie. We bedienen ons 100% reseller-partnernetwerk vanuit ons hoofdkantoor in Nijkerk.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van CapX Nederland  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 455 dagen
CapX Nederland contact  
Logo CapX Nederland
  +31 (0) 88 - 227 48 48
  info@capxnederland.nl
  capx-nederland.nl
CapX Nederland sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl