www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (587 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

AVM presenteert FRITZ!OS 7, Mesh-updates en FRITZ!Box-modellen voor snelle glasvezelnetwerken

AVM presenteert tijdens CeBIT 2018 FRITZ!OS 7: een update van het FRITZ!OS-besturingssysteem die is voorzien van nieuwe WiFi-, Mesh- en smart-homefunctionaliteiten. Een van die nieuwe functies bestaat uit de integratie van extra FRITZ!Box-modellen met Mesh WiFi van FRITZ!, waardoor telefoons en smart-hometoepassingen nu ook Mesh-netwerken ondersteunen.

FRITZ!Box biedt gebruikers snel internet en innovatieve Mesh-functies in één device. Dat bespaart energie en ruimte én is toekomstbestendig dankzij regelmatige updates zoals FRITZ!OS 7. Alle FRITZ!-producten bieden geavanceerde Mesh WiFi met meerdere toegangspunten (Multi-AP) die naar wens zijn uit te breiden. FRITZ!OS 7 bouwt hierop voort en biedt uitgebreide updates en verbeteringen.1. Betere WiFi-prestaties
FRITZ!OS 7 ondersteunt WiFi-standaarden 11v en 11k voor Band Steering (Idle Steering), waardoor moderne WiFi-devices zoals smartphones sneller van frequentieband wisselen – ook bij bestaande verbindingen. De nieuwe functie Zero Wait DFS verkort daarnaast de wachttijd in de 5 GHz-band.

2. Mesh Reloaded: FRITZ!Box geüpdatet voor WiFi, telefoons en smart-hometoepassingen
Met FRITZ!OS 7 zijn meerdere FRITZ!Boxen in te zetten als Mesh-repeaters en ook de andere FRITZ!-modellen kunnen geïntegreerd worden in een Mesh-netwerk. Daardoor zijn bovendien telefoons en smart home-devices voor het eerst compatibel met Mesh. Door de FRITZ!Boxen als Mesh-repeater te gebruiken, zijn daarnaast meer DECT-smart home-devices binnen bereik en dus te gebruiken.

3. Open FRITZ! Hotspots De nieuwe FRITZ!OS maakt het creëren en gebruiken van de FRITZ! Hotspot nóg eenvoudiger. Je beslist zelf of de hotspot met een wachtwoord beveiligd wordt of niet. Alle FRITZ!Box-gebruikers – ook kleine ondernemingen – kunnen hun klanten en bezoekers eenvoudige internettoegang bieden zonder toegang tot het thuis- of bedrijfsnetwerk zelf.

4. Nog eenvoudiger smart-home-instellingen
FRITZ!OS 7 biedt ook de mogelijkheid om smart-hometemplates te creëren om meerdere devices te configureren en te bedienen voor verschillende scenario’s. Zo kunnen gebruikers met flexibele of wisselende werktijden verschillende smart-hometemplates aanmaken en er eenvoudig tussen wisselen.

5. Integratie van Home Area Network Functional voor nog meer smart home-devices
Ook breidt AVM de ondersteuning uit voor het Home Area Network Functional-protocol en de DECT ULE wireless-standaard. Naast de gebruikelijke FRITZ!DECT-producten zijn ook apparaten van andere fabrikanten die de integratie van Home Area Network Functional ondersteunen te gebruiken in combinatie met een FRITZ!Box, zoals muurschakelaars en bewegingssensoren. Hierdoor bedienen gebruikers nog meer functies en applicaties met hun FRITZ!Box, en wordt het nog eenvoudiger om het huis te veranderen in een smart home.

6. MyFRITZ!: nieuwe rapporten en meer transparantie
Veel FRITZ!Box-gebruikers maken gebruik van MyFRITZ! (myfritz.net) voor eenvoudige toegang tot FRITZ!Box-diensten zoals antwoordapparaten, oproeplijsten, FRITZ!NAS- en smart-homefuncties. Gebruikers hebben nu toegang tot hun inloggeschiedenis, inclusief IP-adressen en details over het eindapparaat en beschikbare updates.

7. Betere prestaties voor FRITZ!NAS
Bij aansluiting van een USB-stick of harde schijf op een FRITZ!Box die is geformatteerd met het NTS-bestandssysteem, zorgt FRITZ!OS 7 voor hogere snelheden bij de gegevensoverdracht.

Sneller internet: FRITZ!Box voor glasvezel
Naast de FRITZ!OS-update, toont AVM dit jaar tijdens CEBIT twee krachtige modems voor glasvezel: de FRITZ!Box 5491 en de 5490. Omdat de nieuwe FRITZ!Box 5491 GPON (Gigabit Passive Optical Network) ondersteunt, en de FRITZ!Box 5490 de active point-to-point-technologie AON (Active Optical Network), zijn ze direct aan te sluiten op de meeste glasvezelverbindingen.

CeBIT 2018 vindt plaats van 12 tot en met 15 juni 2018 in Hannover, Duitsland. AVM is te vinden in hal 13, stand C94, en buiten op het festivalterrein (FG, stand R54).

Over AVM 
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smart-homeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kostenloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2017 met zevenhonderd medewerkers een omzet van 490 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Neem voor meer informatie contact op met: 

Progress Communications
Allard Rustenhoven en Lianne van Dijk
E: fritz@progresscommunications.nl
T: +31 (0)20 363 1152
Tags  
Laatste van AVM GmbH  
AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Is jouw ‘ping’ laag genoeg voor een potje PONG? Ervaar het bij FRITZ! op Firstlook Festival

AVM op IFA: zes productintroducties en één FRITZ!OS voor alles
Geplaatst:
Verstreken tijd: 587 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
AVM GmbH contact  

Logo AVM GmbH

  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  


AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau