www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (486 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

LCG is gekroond tot nummer 7 Great Place to Work Europe

Nijmegen, 15 juni 2018LCG, een consultancy- en trainingsbureau gespecialiseerd in Lean en Agile, is gisteravond in Athene bekroond met de zevende plek in de Great Place to Work Europe ranglijst in de categorie Medium Workplaces. Bij deze jaarlijkse uitreiking worden de beste werkgevers beloond voor de organisatiecultuur waarin vertrouwen en performance centraal staan. LCG werd genomineerd voor de Europese editie nadat het bedrijf dit jaar in maart voor de vierde keer op rij de eerste plek behaalde in Nederland. Geluk bij medewerkers
Nadat LCG in 2017 eerste werd in Nederland en tweede bij Great Place to Work Europe, ging de organisatie aan de slag met de verbeterpunten. Door de focus op geluk van medewerkers is een transparant salarissysteem ontwikkeld en is het interactieve onboardingsproces ontwikkeld. Dit leverde hen in maart de eerste plaats op bij Great Place to Work Nederland en nu zevende plek in de Europa. Dat LCG mikt op het vergroten van het geluk van medewerkers is geheel in lijn met hun 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk in Nederland.

Michael Bush, CEO van Great Place to Work: “De organisaties op de lijst Best Workplaces in Europa van dit jaar vertegenwoordigen vooruitstrevende culturen waarin verbondenheid centraal staat. Ze begrijpen dat werknemers in de eerste plaats mensen zijn en bieden omgevingen waar ze zichzelf kunnen zijn, sterke banden kunnen opbouwen en kunnen gedijen met hun leeftijdsgenoten.”

Martijn van Laak, mede-eigenaar LCG: “Het is fantastisch dat we de zevende plek in de Europese lijst hebben veroverd. Het voelt als een kers op de taart na onze koppositie bij Great Place To Work Nederland. Natuurlijk gaat het niet om de titel, maar om het feit dat onze medewerkers aangeven dat we een voorbeeldwerkgever zijn waar ze zich volop kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten. Dit is iets waar ik me samen met de mede-eigenaren Eppo Kuipers en Paul Hendriks en het team dagelijks voor inzet. Bovendien zetten we de lessen die we door Great Place to Work de afgelopen jaren hebben geleerd in om onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun medewerkerstevredenheid.”

----------

Over het onderzoek
Great Place to Work® nomineert jaarlijks de beste werkgevers binnen Europa. De lijst erkent bedrijven in vier categorieën: minder dan 50 werknemers, medium (50-500), groot (501+) en multinational. Om in aanmerking te komen voor Great Place to Work Europe, moeten bedrijven op een of meer van de nationale lijsten voorkomen in een van de 19 landen die op de lijst staan. Daarnaast is er een  minimale kwantitatieve drempel waaraan bedrijven moeten voldoen op de Trust Index©-enquête en de Culture Audit©. De lijst Best Workplaces in Europa van 2018 is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld voor nationale lijsten die in de afgelopen 12 maanden zijn gepubliceerd.

Over LCG

LCG helpt organisaties hun prestaties continu te verbeteren door middel van Lean en Agile. Ze versterken bedrijven met trainingen, coaching en begeleiding met als doel het realiseren van een hogere klanttevredenheid, geïnspireerde medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten. Met ruim 50 Lean en Agile consultants en trainers werkt LCG dagelijks aan het 50-jarendoel om het levensgeluk te vergroten. Kijk voor meer informatie op de websiteLinkedIn en Twitter.

Meer informatie

Marcommit
Irene Klompien
LCG@marcommit.nl
035 - 582 27 30
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van LCG (Lean Consultancy Group)  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 486 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
LCG (Lean Consulta.. contact  
Logo LCG (Lean Consultancy Group)
  +31 (0)85 0655 392
  info@leancg.nl
  www.leanconsultancygroup.nl
LCG (Lean Consulta.. sociaal  
LCG (Lean Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com