www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (459 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

LCG is gekroond tot nummer 7 Great Place to Work Europe

Nijmegen, 15 juni 2018LCG, een consultancy- en trainingsbureau gespecialiseerd in Lean en Agile, is gisteravond in Athene bekroond met de zevende plek in de Great Place to Work Europe ranglijst in de categorie Medium Workplaces. Bij deze jaarlijkse uitreiking worden de beste werkgevers beloond voor de organisatiecultuur waarin vertrouwen en performance centraal staan. LCG werd genomineerd voor de Europese editie nadat het bedrijf dit jaar in maart voor de vierde keer op rij de eerste plek behaalde in Nederland. Geluk bij medewerkers
Nadat LCG in 2017 eerste werd in Nederland en tweede bij Great Place to Work Europe, ging de organisatie aan de slag met de verbeterpunten. Door de focus op geluk van medewerkers is een transparant salarissysteem ontwikkeld en is het interactieve onboardingsproces ontwikkeld. Dit leverde hen in maart de eerste plaats op bij Great Place to Work Nederland en nu zevende plek in de Europa. Dat LCG mikt op het vergroten van het geluk van medewerkers is geheel in lijn met hun 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk in Nederland.

Michael Bush, CEO van Great Place to Work: “De organisaties op de lijst Best Workplaces in Europa van dit jaar vertegenwoordigen vooruitstrevende culturen waarin verbondenheid centraal staat. Ze begrijpen dat werknemers in de eerste plaats mensen zijn en bieden omgevingen waar ze zichzelf kunnen zijn, sterke banden kunnen opbouwen en kunnen gedijen met hun leeftijdsgenoten.”

Martijn van Laak, mede-eigenaar LCG: “Het is fantastisch dat we de zevende plek in de Europese lijst hebben veroverd. Het voelt als een kers op de taart na onze koppositie bij Great Place To Work Nederland. Natuurlijk gaat het niet om de titel, maar om het feit dat onze medewerkers aangeven dat we een voorbeeldwerkgever zijn waar ze zich volop kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten. Dit is iets waar ik me samen met de mede-eigenaren Eppo Kuipers en Paul Hendriks en het team dagelijks voor inzet. Bovendien zetten we de lessen die we door Great Place to Work de afgelopen jaren hebben geleerd in om onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun medewerkerstevredenheid.”

----------

Over het onderzoek
Great Place to Work® nomineert jaarlijks de beste werkgevers binnen Europa. De lijst erkent bedrijven in vier categorieën: minder dan 50 werknemers, medium (50-500), groot (501+) en multinational. Om in aanmerking te komen voor Great Place to Work Europe, moeten bedrijven op een of meer van de nationale lijsten voorkomen in een van de 19 landen die op de lijst staan. Daarnaast is er een  minimale kwantitatieve drempel waaraan bedrijven moeten voldoen op de Trust Index©-enquête en de Culture Audit©. De lijst Best Workplaces in Europa van 2018 is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld voor nationale lijsten die in de afgelopen 12 maanden zijn gepubliceerd.

Over LCG

LCG helpt organisaties hun prestaties continu te verbeteren door middel van Lean en Agile. Ze versterken bedrijven met trainingen, coaching en begeleiding met als doel het realiseren van een hogere klanttevredenheid, geïnspireerde medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten. Met ruim 50 Lean en Agile consultants en trainers werkt LCG dagelijks aan het 50-jarendoel om het levensgeluk te vergroten. Kijk voor meer informatie op de websiteLinkedIn en Twitter.

Meer informatie

Marcommit
Irene Klompien
LCG@marcommit.nl
035 - 582 27 30
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van LCG (Lean Consultancy Group)  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Logo En Serio

Logo CLOUDOE BV

Logo WorldStream

Logo MarkLogic

Logo Sharp Electronics Nederland

Logo Belcentrale.nl

Logo KPN

Logo Colt Technology Services B.V.

Logo Brainblurb

Logo Workday

Logo Deloitte

Logo Qlik
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 459 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
LCG (Lean Consulta.. contact  
Logo LCG (Lean Consultancy Group)
  +31 (0)85 0655 392
  info@leancg.nl
  www.leanconsultancygroup.nl
LCG (Lean Consulta.. sociaal  
LCG (Lean Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl