www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (663 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Motiv lanceert unieke cybersecurity academy

IJsselstein, 14 juni 2018 – Te vaak sluiten de vaardigheden van HBO en universitair opgeleide specialisten in ICT-security nog niet volledig aan op de marktbehoefte. Motiv ICT Security heeft besloten niet op de onderwijsinstellingen te wachten in haar zoektocht talent maar het heft in eigen hand te nemen en Motiv Academy op te richten.

In september start Motiv ICT Security de Motiv Academy. Hiermee worden ICT-starters in de beroepspraktijk verder opgeleid tot ICT-security professionals met een totaalpakket aan vaardigheden waar in de huidige markt veel behoefte aan is. Alleskunners die niet alleen bij klanten van Motiv kunnen worden ingezet, maar ook in staat zijn managed security services te leveren vanuit het eigen Security Operations Center (SOC) van Motiv. Het Motiv SOC is door HP Enterprise bestempeld als één van de meest volwassen SOC’s ter wereld, waar de beste specialisten dagelijks samenwerken aan de digitale veiligheid van Nederland.

Nooit eerder was ICT-beveiliging van groter belang dan vandaag de dag: we leven in een tijd waarin een tiener het internetverkeer van en naar banken kan platleggen met een simpele aanval, het kabinet tientallen miljoenen euro’s extra uittrekt voor cybersecurity en de Nederlandse cyberweerbaarheid desondanks achterblijft bij de digitale dreigingen. Zelf actie ondernemen is onze enige optie”, aldus Ton Mooren (oprichter Motiv ICT Security).

Een logisch gevolg van de steeds grotere dreiging op het gebied van cyberveiligheid is dat er nog nooit eerder zoveel vraag naar echte ICT-security experts is geweest. Het bedrijfsleven zoekt naar een professional, iemand die zowel technisch-analytisch, sociaal als commercieel zijn mannetje staat. Maar wat doe je als deze alleskunner niet te vinden is? Die maak je! Dat is de gedachte waarmee Motiv, de ICT-beveiliger van Nederland, een eigen Academy lanceert. Een Academy waar jonge professionals middels een persoonlijk ontwikkelpad een pakket cruciale en kostbare extra vaardigheden wordt bijgebracht waar veel behoefte aan is. Niet alleen belangrijke technische aspecten komen hierbij aan bod maar ook soft-skills als communicatie, commercie en teamwork worden niet vergeten zodat de deelnemers kunnen uitgroeien tot de besten binnen hun vak.

Vanaf de start van Motiv Academy gaan deelnemers periodiek in groepen van maximaal vijftien personen aan de slag. Zij zullen vanaf dag één ingezet worden in het SOC van Motiv of dat van een organisatie binnen haar netwerk. Zo blijft Motiv continu nauw betrokken bij iedere kandidaat. Samen leren door samen te doen dus! Iedere deelnemer aan Motiv Academy is van begin af aan een volwaardige collega. Een belangrijk voordeel voor veel kandidaten, die het na hun studie wel hebben gehad met de schoolbanken en klaar zijn om aan de slag te gaan. Motiv helpt hen hierbij met een gedegen start bij een top werkgever, een beter begin in de cybersecurity is ondenkbaar!

Geïnteresseerde talenten kunnen zich aanmelden via de website van Motiv Academy (www.motiv-academy.nl) of contact opnemen met Bianca Perfors, Talentmanager Motiv Academy. Telefoonnummer 06 – 204 202 97 e-mail academy@motiv.nl

Motiv ICT Security
Motiv is een Nederlandse, private onderneming die al 20 jaar toonaangevend is als cybersecurity- dienstverlener. Motiv voorziet organisaties in zowel de publieke als de private sector van ICT-Securityoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. https://www.motiv.nl.

Meer informatie
Marcommit
Lotte Monster
035-5822730
motiv@marcommit.nl
Laatste van Motiv ICT Security  
Motiv ICT Security en KnowBe4 partneren in strijd tegen social engineering

Cisco sluit zich aan bij Motiv’s Consortium tegen Cyberpesten

Motiv trakteert security experts tijdens SOC Experience Day op een kijkje in de toekomst van cybersecurity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 663 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Motiv ICT Secu.. contact  

Logo Motiv ICT Security

  +31 (0)30 68 77 007
  info@motiv.nl
  www.motiv.nl
Motiv ICT Secu.. sociaal  


Motiv ICT Secu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Lubbers De Jong
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88080 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7734 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl